Kendisine yapılmasını istiyor ama karşısındakine gelince ben yapmam diyor, erkek adam öyle şey mi yapar diyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi insanlar ikiye ayrılır bencil insanlar ve normal insanlar gerçek erkek dediğimiz yani has gerçek erkek bencil olmayan partnerini düşünen duygularına ortak olan onun canını acıtmayan ve herşeyi karşılıklı yapan erkektir. Her iki tarafında zevkini düşünen erkektir. O senin maalesef bencil erkek ona erkek denmez o kendini bir bok sözde erkek sananlardan ama erkek değil o sadece Kendi zevkini düşünür kendi boşalana kadar cinsellikte yaşayıp kadını köle gibi görür ve sonra da ortada bırakır öyle şey olmaz her şey karşılıklıdır partnerim benden böyle bir şey istese severek yaparım moralana kadar çıldırıp çığlık atana kadar titreyene kadar yaparım ona ve çok da zevk alırım emin olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı düşüncedeyim her şey karşılıklı olmalı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyosa koşarak uzaklaş, asıl yapması gereken erkektir, kadının her noktasını dudaklarıyla keşfetmeli, hele birde oral, senin en delireceğin nokta, böyle konuşan biri yapsa bile o zevki veremez sana, diliyle klitorisi keşfedemez.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söylim yapmasını bilen bi erkek oral yapsa sana, o zevki öğrenince yapılmamasına delirirsin :)) Bi kadını çıldırtan delirten, seks için kıvrandıran şeydir :) Hatta biraz daha yapılırsa o aşamada boşalırsında
Cevap sahibi+1 yılBöyle bi adam tam olarakta tatmin etmiyodur sekste, doğru mu?
Soran+1 yılSeks yapamıyoruz bakire olduğum için sadece sevişiyoruz ve onuda yapmadığı için hiç tatmin olmuyorum zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman hepten hüsran, mesaj atar mısın bir kaç şey söyliycem onları dene en azından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
+1 yılAğzına oturamadığım hiçbir adama ben de o zevki yaşatmam.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olsun fb olsun 10 kişi olmuşsa 2 ya da 3 tanesi oral yapmıştır diğerleri hiç biri yapmadı bende söylemedim tiksindikleri için mi bilmiyorum temizliğime bakımıma da dikkat ediyorum ama yok hattâ en sonki fb görüşmeden önce oral yaparm çok severim dedi ben ona yaptm ama o yaparm ederim diyen kişi hiç bir şey yapmadı lafını etmedm ya başta erkeklik taslamasaydı ya da yapsaydı acaba sorun ben mi memnun mu kalmadı nedn diye düşünüyorum o istedi diye yapsn istiyorum
10 YorumlaKadın öyle şeymi yapar saçmalık bencillik sen yapıyorsan oda yapcak
15 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılssiktirsin aamına kodumunn ppiçi derhal ilişkiyi kes çünkü bencil ve hiç bir bok olmaz ondan evlilikdede aynı şeyleri yapar ve kesinlikle değişmez erkek adammışda mış mış aamına kodumunn doğrulmayıpda sıçılmışı
01 Yorumla
Soran+1 yılabi seni çoğu sorunun altında görüyorum hayranınım 😂 bu arada yine çok haklısın yakında koyucam tekmeyi bir yerine merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu da biz mi söyleyelim sayın soran?
Oluru olmazı sen söyleyeceksin. O işi sen yapacaksın.
cut.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBen kadına yaptırmam ama yaparim zirvanaya çıkarmak için 👅
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaptırmazsın?
- +1 yıl
Sevmediğim kadına bunu yaptırmak onu assalamak gibi bişey
Soran+1 yılZevk karşılıklı olmalı bence
- +1 yıl
Kadınlar ağzına alınca aleti zevk aliyormu yani
Soran+1 yılSiz alıyosunuz önemli olan o
- +1 yıl
Bekar misin evlimi
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
Hangi ilişki sana daha fazla zevk veriyor
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Oral mi anal mi sert mi normal ilişkimi
- +1 yıl
Kadın ne ister iliskide
- +1 yıl
Bakire misin
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Mastürbasyon yapıyor musun
+1 yılErkek adam öyle şey mi yapar demesi saçma da, midesi kaldırmıyosa bilemem, kendime güvenmediğim tek nokta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmaz mı ya :)) erkek adam bal yemekten usanmaz hep olsun hep yerim :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. oral zaten ilişkinin temelidir. insanın ilk ve en önemli tutkusu beslenmek yemek ve ağız faaliyetleri zaten. oralı sevmeyen adamın düşüncelerinde çarpıklık vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmazsa kayganlaştırıcı kullanacak ama bir yandan sekste zevki her şekilde yaşamak önemli
00 Yorumla
+1 yılBencil bir erkekle bir ömur geçmez. O adamligi bunda sanan ezik birisi
00 YorumlaÇoğu erkek zaten bunu yapmaz ki kimse kendini kandırmasın.
00 Yorumla
+1 yılOral seviyorsan eğer senin için önemliyse olmaz o zaman.
00 Yorumla
+1 yılTam bir akilsiz bencil in teki hala bu adam la nasil birlikdesin hayret
03 Yorumla
Soran+1 yılBende kendime onu soruyorum neden birlikteyim diye
- +1 yıl
Aynen oyle hata ediyosun kesin likle orasi kesin yani hersey karsiliklidir olmaz sa olmaz dir yaptigi sacmalik resmen
- +1 yıl
Ne zaman yaptiniz en son Noldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkinin en güzel kısmı ya. Girdikten sonra yapmam da başta saati bulabilir yapmam. Yaşlar kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan olmaz, ben partnerimi saatlerce yalarım zevkten yeter artık diyene kadar
00 YorumlaOhooo ne ayranım dökülsün ne popoma bir şey olsun istiyor.
Olmaz öyle00 YorumlaSenin malzeme kotuyse yapmak istememistir yoksa kedi gibi yalardi
00 YorumlaGelsin vakumlarim bile yüzüme otursun ama o daha zevkli olur
00 YorumlaBence zevkin ne oldugunu bilmiyo o
00 Yorumla
+1 yılO şahıstan olmaz ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOfff hangi erkek yapmak istemez acaba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Mal o adam. Olmaz bence.
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok kanka ben açığım
00 Yorumla
+1 yılBen yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. olur mu öyle sey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla Hayrr niye ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam