Ben 4 aylık hamileyim. Riskli hamilelik yuzunden doktor cinsellik yasağı koydu bize. Ama ben hergün süslenirim geceliklerimi giyip eşime yaklaşırım oral, göğüs arası, sürtünme ile tatmin edeyim seni derim kocama. Ama umrunda değil hiç yanaşmaz. Siz erkekler niye böylesiniz? Ulan yaklaşmasak, süslenmesek pasaklı dersiniz aldatırsınız, yaklaşırsak, süslenirsek umrunuzda olmaz. Biz kadınlar daha ne yapalım sizi memnun etmek için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaa söyle hanımı herkes baş tacı yapar oralla okşayarak göğüs arası süper olur böyle istekli bir anımı her tür boşalmak boynumuzun borcudur. Öyle olduk sexting ile hakkını versin geldi adamda tık yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan böyle hırçın ve Asi kadınları yatakta yalnız bırakıyorlar Onların Allah boyunu devrilsin ya kadın hamileyken bile Victoria's Secret mankenleri gibi giyinip kocasını mutlu etme derdinde hala yaramazlık peşinde kocasını mutlu edeyim tatmin edeyim derdi adamın yaptığı öküzlüğe bak senin gibi hatunlar bizim elimize düşmüyor ki
010 Yorumla
Soran+1 yılHAHAAH victoria secret mankenleri kısmına koptum. Çok iyi yazmışsın Vallahi öyle haklısın
- +1 yıl
Yani oykedin düşün hamile ikrn bile onu düşünüp meme arası ile mutlu etme derdi desin o sana ne yapiyo ki meme arası en ideal boşalacak yerdir
Soran+1 yılEvet her gün süslenip güzel gecelikler giyip parfümleri sıkıp onu mutlu etme çabasındayım. Yani kendi mutluluğumu bile düşünmüyorum onun mutluluğunu zevkini düşünüyorum. Ama o ise Nanay...
- +1 yıl
Yazık be bizde hasret olalım semin hibi kadını 3 öğün yatağa atacaksın hyr demez. Esin öküz yazık sana caziben auran boşuna heba oluyo benim olacaktın sem var ya
Soran+1 yılDeme valla öyle. Gençliğim harap oldu böylesinin elinde. Belki de yaş farkından dolayıdır kendisi 38 yaşında ben size 24 yaşındayım. Herkes kendi yaşında biriyle evlenmeli ya. Ulan hep yanlış kişilere denk geliyoruz ben bu hayatın ta ortasına...
- +1 yıl
Sen benim olucak varya her gece her gece o onun dönüp bakmadığı geceliklero yırtıp yırtıp ağzıns tıkayıp seni onunla sesini kesip sonra sama sahip olmak vardi.. özel gelsene biraz
Soran+1 yılNerde senin gibi erkekler nerdeeeeeeee niye saklanıyorsunuz ki bizde gidip hırto erkeklerle evleniyoruz
- +1 yıl
Lütfen ulas ne olur
Soran+1 yılYok ya morelim yok konuşmaya
- +1 yıl
Lütfen ya yalvarırım ne olur seninle konuşmamız lazım frekans aynı aşırı uyumluyuz ne olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim hamileyken 2 3 ay kadar zarar veririm diye büyük bir korku vardı bende. O korku isteğimi baskılıyordu. Sonra stresi üzerimden attım, eşim de rahatlamıştı ve sevişmeye o şekilde başladık. Belki eşin de korkuyor olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapıyoruzki zaten. Ben ona oral yapıp onu tatmin etmek istiyorum. O ise yaklaşmıyor. Oraldan bebeğe niye zarar gelsinki
Cevap sahibi+1 yılAa ben seks olmuyor diye anladım. Peki hamile kalmadan önce oral yaptırıyor ve yapıyor muydu?
Soran+1 yılHamilelikten önce düzenliydi cjnsel hayatımız her şey yapiyorduk
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşin babalık sendromuna girmiş bunalım yaşıyor. Maalesef bazı erkekler de bu korku oluyor o da cinsel hayatı etkiliyor. Zamanla düzelir ama sen canını sıkma. Hamileler genelde çirkin olduklarını düşünür ama bir kadının en seksi olduğu dönem hamile olduğu dönemdir.
Soran+1 yılUmarım😏 teşükkürler.
Cevap sahibi+1 yılBiraz taktik ister misin peki
+1 yılBen orala hayir demem. Senin kocan o kadar suse yok diyorsa sikintili demek ki.
018 Yorumla- +1 yıl
Benim ki de iiinci tarif ettiginden. Ben yanasmasam hic yanasmaz. Bu yuzden sekse açız. Yanlış kisilerle evlenmek bu
- +1 yıl
Kendine yaotirmiyorsa sana da yapmiyordur ve tatmin etmiyordur seni. Sende mastürbasyon yapiyorsundur. Gercekten kadina oral yapmak cok harika bir sey bunu yapmayan erkekte
Soran+1 yılO kadar haklısın ki yanlış kişiye denk geldik hep..
- +1 yıl
Ahh ahh. Hep azgınlıklarimizla kaliyoruz. Boyle suslenen kadin olucakk sabaha kadar bakarım onu. Boyle istekli sehvetli hele ki erkegine oral yapmaaya bayilan kadinsa..
- +1 yıl
Sonra aldatınca niye aldattilar deniyor. Hakeden aldatılır. Seks %80 dir hayatin..
Soran+1 yılUğraşmicam bundan sonra. Giyicem pembe panter pijamamı oturucam koltuğuma. Böylesi seksi kadından anlamıyor...
- +1 yıl
😂😂😂😂 hahaha hem cocuk ruhlu hem seksi hem eglenceli. Sen kimsin ya boyle mukemmel birisin ve senin aptal sana ilgisiz. Meraklandirdin
Soran+1 yılTeşekkür ederim😄 sinirlerimi bozdu ya😏
- +1 yıl
boş ver ya takma. Boyle insanlar hayatta yoruyor. Kendin tatmin oluyorsun sonra der ki karım bana yanasmiyor. Yanasinca ne bok yaptin ki diyemiyorsun 😂😂 yas kac senin?
- +1 yıl
Eğlenceli birisin. Sohbet etmek isterim seninle. Cinsel icerikli degil yani. Normal genel sohbet muhabbet. :) istersen tabi. Az dedikodu yapariz
Soran+1 yıl24 yaşındayım. Teşekkür ederim övgülerin için. Belki sonra sohbet ederiz moralim bozuk biraz.
Soran+1 yılYürümedi ki sohbet etmek istedi sadece.
- +1 yıl
Sadece sohbet istedim. Saçma yorumlar. Yürüsem cinsellik konusmak istemem mi derim. Bende evliyim dedim. Bunlar o kadar cahil kj
- +1 yıl
Bende moralin bozuk oldugu icin sohbet edelim dedim. Güler egleniriz duzeltirim moralini. Kötü anda konusmazsak iyi anda konussak nolur
- +1 yıl
Hakkimda yapilan yorumlara bak. Şerefsizlik mi yapiyorum sanki. Yazik gercekten.. kadinla erkek arkadas olamaz mantigina bak.
- +1 yıl
Yazarsan simdi mesaj atsana. Sonra konusuruz istersen. Konusmayi kaldirmak istiyorum. Surekli yorum stiyorlar
- +1 yıl
Arkadaslik kavramindan uzak insanlar. Kadinla cinsellik konussam istemezse zaten engeller. Hemen saf buldu vs diyorlar. Geri kafali insanlar.
- +1 yıl
Tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
Erkeklere naparsan yap yaranamazsn maalesf doyumsuzluk bu. Riskli bir hamilelign olmasına rağmen de bunu yapman da tebrikler valla herkes cesaret edemez dikkat et yine de bebeğe bsi olmasn
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ağzımızla kuş tutsak yaranamıyoruz onlara. Bundan sonra uğraşmıcam ne hali varsa görsün..
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. oral seksi reddeden erkekleri dövmek lazım... ben böyle durumda otururum koltuguma alsın agzına yalasın dursun o kadar zevkle beklerim ki bunu senin kocanda sıkıntı var
00 YorumlaBulmuş biniyor seninki bizlerin en çok sevdiği şeyler yapmak istediklerin bi çok yöntem var farklılık var denerdim ben olsam çok takma seninki halletmemiz oral 😍🍆
00 Yorumlaİnsan eşinin ağzına verir mi ya. O dudakları öpecek masum hayaller kuracak hadi tek gecelik ilişki olsa anlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya 4 senedir evliyiz ilk defa yalamıyorumki
+1 yılYa Senin eşinle var ya tam büyük odunmuş ha hamile bir hanımefendinin isteği olur mu ne lazım Ha emziğin Dursun Oh ne güzel
00 Yorumla
+1 yılYazış tarzindan fake olduğu belli balım senaryo yeteneklerini daha yaratıcı mecralarda kullanman dilegiyle
00 Yorumla
+1 yılBu durumda bile böyle yapan kadına canım feda :) hiç durmam zırt pırt uzan kız sus azcik der yalarım. Bu erkekler harbiden öküz.
01 Yorumla- +1 yıl
Senle konuşmak isteyen birisi var haberin olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok aldatıyor görüyoruz tv lerde burada
00 YorumlaBayılırım orak ve göğüs arası yapilmasina. Hele göğüsler dik ve dolgunsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi hem bekar hem bakirim böyle soruları gördükçe bahsi geçen kocalara sayıyorum.
Benimkine bir çift dudak değse ölürüm zevkten herhalde02 Yorumla
Soran+1 yılHaha istekli teke seni
Cevap sahibi+1 yılBoğaz hissetmek istiyorum ama ben artık, dokunmak istiyorum o yanakların yumuşacık içine ellerimi kullanmadan
Gizli Üye(18-24)+1 yılHamilesin cunku. Artık seni yatağında bi kadın olarak göremez bi anne olarak goruyor cok normal. Dogurdu diye kocası yaklaşmayan cok kadin duyduk anne olunca erkeklerin kafasi baska calisiyo
00 Yorumla
+1 yılLan ne kötü insanlar var böyle kadınların kıymeti bilinmiyor be
00 Yorumla
+1 yılNe garip bi adammis ya cocuk olmasa bosanmani onerirdim
00 Yorumla
+1 yılSen gibisi denk gelse neler neler yaparım oral yaptırmayan erkek kafasızdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin problemi o, gerçekten senin gibi bir eş olsun isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir sözüm vardır hep. Evde bebek sesi duyulduğu an aşk biter. Artık bir eş değil annesindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bebekle? Aksine bebek karı kocayı daha da bağlar birbirine. Kaç aile tanıyorum 3 tane çocukları var yaşamadığı hayat, gezmediği ülke, yapmadığı fanteziler yok.
Cevap sahibi+1 yılUmarım sende onlardan olursun ama farkında mısın eşin şimdiden senden uzaklaşmaya başlamış. Söylediğin çok büyük bir azınlık çoğunluğu benim dediğim gibidirler.
Bütün erkekler böyle değil gerçekten senin gibi bir hatun var mı dünyada yaptiklarina bak adeletini sokayım dünya kimine böyle hatun düşer kıymet bilmez kiminede suslenmeyen cilve yapmayan hatun düşer
022 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu dünya adaletsiz. Bu hamile halimle bile hergün süslen kocaya yaklaş ama kıymetin bilinmesin...😏
Soran+1 yılÖvünmek gibi olmasın, bakımlı alımlı kadınım. Hep kendimi güzel ve seksi tutmaya çalışıyorum ama benimki anlamıyor kıhmetimi, adamda tık yok.
Soran+1 yılValla haklısın. Tüm seksi erkeklere de çirkin bakımsız isteksiz kadınlar denk geliyor😏
Soran+1 yılİlgiliyim tabi. Eve gelir güzel sofra açarım, çayını tatlısını eksik etmem. Bazı günleri masaj yaparım ona. Ama o ise beni rahatlatmak için mutlu etmek için hiçbişey yapmaz. Oturur tv önünde maç seyredir😏
Soran+1 yılBazılarına ne yapsanda yaranamazsın işte. Hep memnuniyetsizler. Konuşmak istemiyorum, teşükkür ederim🌸
Soran+1 yılKahvaltı hazırlayan erkek ha? Vay be benimki 1 bardak su bile dökmez kendine onuda benden ister😏
Soran+1 yılYa duygusalsındır sen şimdi😥 Helal ya çay demleyen erkek ha? Hep yanlış insanlara denk geliyoruz olum
Soran+1 yılMutlu değilsen ayrılabilirsin. Ama aldatma sakın onu. Kimse aldatılmayı hakrtmiyor😥
Soran+1 yılİsmin aklımda yazarım bi ara
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 9 yıldır eşime yalvarıyorum oral yapmıyor bana bu nasıl adalet 😔
05 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmayan kadınmı var be? Ben kocamın testisleri boşalıp kuruyana yadar bakarım
Soran+1 yılKadar e merim
Cevap sahibi+1 yılBen delircem kadın tutturmuş Günah yok sıvı geliyor diye diye psikolojimi bozdu 🥺
Soran+1 yılEşler arasında günah yoktur. Bu nasıl düşünce😏
Cevap sahibi+1 yılAaahh ahhh gel bide bana sor sen
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aaaa böyle kadını bulmuş asla hayır demem de senin kocada iş yok belli
00 Yorumla
+1 yılSen hamile kalınca başkasını bulmuş olacak ki oral bile boşalıp enerjisini bitirmek istemiyor diye düşünüyorum. Ortağına saklıyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler eşlerine kıyamıyor ve anne adayı olunca iyice uzak duruyorlar sanki yasak ilişki gibi.. sonra da kadının neden gözü dışarda oluyor..
00 Yorumla
+1 yılOralı severim saatlerce yapılsın hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılHamilelikte oral dışında eşin göğüslerin arasında sürtğp de boşalabilir yüzüne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinden geleni yapmışsın. Bir erkek nasıl bu kadar duyarsız olur bilmiyorum. Bir kadının hamile hâli bile beni tutkulandırır ama millet değer bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vallahi A dan Z ye kadar haklısın
00 Yorumla
+1 yılHayatta red etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir erkek yoktur ya saatlerce olsa bıkmam :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Hahhayt . Kadın haklı abi
00 Yorumla
+1 yılAnaldan neden vermiyon
00 YorumlaOha çok haklısın onlar gereksiz bre
00 Yorumla
+1 yılBana tuhaf geldi normalde erkekler bayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadina oral tiksindirici
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi
Cevap sahibi+1 yılHayatta yapmam
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılisterdim ben de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen reddetmem ama bunda bir değişiklik var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılHarikasın bence sorun seninkinde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sen nasıl rahatlıyorsun peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur
01 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Reddedilmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Haraaam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin orala niye karşıki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım senin gibi bir eş ile evlenirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri