Biriyle tanıştım sohbet arasında oral seksten hoşlanmadığını söyledi ama kendisine yapılmasını seviyor o da ayrı bir konu tabi :) açıkçası tuhafıma gitti çocuk alışamadım sevemedim falan dedi çoğu erkek buna can atarken bir tuhaf yahu :) var mı aramızda ?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. onunki bencillik. oral seven yapmayı da yaptırmayıda bilmeli sevmeli. kendisine uygulamaı sevip karşıdakine yapmama pok yemenin alası. öyle şey mi olur. karşıdaki köle mi?
mantığı yok bunun. oral yapamayanın gerekçesi ne ise kendisine yapılmasına da anı gerekçe ile itiraz etmesi lazım. ya da kendisine yapılmasını istiyorsa o da yapacak. öylelerinden adam olmaz.
cinsellik bencilliği kaldırmaz. eşit haktır cinsellik. her iki tarafta mutlu olmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaniii o ısıracak diye öyle demiştir veya başına gelmiştir hatun dişlerini falan değdirmiştir ısırmışta olabilir aleti yanii kötü bir deneyim yaşamış olabilir
bak sen hatunsun sana söyliyim sevgiliyi falan geçte kocana iyi bir oral seks yap sakso çek o adamın gözü asla dışarıda olmaz ve istekli ol hiç çekinme o senin kocan02 Yorumla
Soran+1 yılhayır benlik bir durum yok ki adam zaten kendisine yapılmasını seviyor ama kendi kadınına yapmıyor
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi temiz olacaskın o bölgen pis olmayacak böyle bir kötü tecrübe geçmiş olabilir başından erkek aleti kadar asla temiz olmaz bir hatunu vajinası köpek leşi gibi kokuyrdu yaa benimde başıma geldi bir kere
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencilmiş. böyle düşünen biriyle asla birlikte olmam.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeklerin çoğu bencil..
43 Yorumla- +1 yıl
Sana bencili denk gelmiş hep :-)
- +1 yıl
Reklam yasak, )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yanılıyorsunuz, erkeklerin büyük çoğunluğu oral seksin kendisine uygulanmasındaan hoşlanır, yapmaktan hoşlanmaz. Aslında kadınlarda da bu böyledir ama burada erkek baskın çıkar.
Bu tür sitelerde erkeklerin ben oral yapmaktan çok hoşlanırım deli olurum lafları kızları tavlamak içindir..
Oralın gerçek özel anlamını bilen erkek çok azdır.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben de kadına yapmayı sevmem, ama bana yapılmasını severim...
sizinki ıslanıyor ve bu ıslaklık dudaklarıma değince midem bulanıyor...ve kokuyor...
her zaman kuru olsa, kokmasa yaparım...
ben seks yapmadan önce mutlaka duş alırım ve penisim ile çevresine kokulu kremler sürerim...oral seks yapacak kız arkadaşım tiksinmesin diye...
siz ne kadar bunları yapsanız da, içerden gelen bir ıslaklık ve koku oluyor...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaptırıyorsam , ona da yapmam gerekir . Bazı bayanlar erkeğe yapsa da , belirli sebeplerden dolayı(kötü koku, vajina görünüşü utanç vs) erkeklerin yapmasına izin vermez.
Temizliğine dikkat eden her bayana yapılabilir. Zevk almasını biliyorsan , zevk aldırmasını da bileceksin.
Bu bağlılığı arttıran bir şeydir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet sevmeyen olabılıyor. ne bılım vajınaya dıyorkı buradan ıste kan gelıyo yok kokuyo yok cıs gelıyo. budur sebepler. ama adet donemınde yapılmaz tabı. onun dısında bence sıkıntı yok ama sevmeyen wardır canım cevap bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben vajina yalamayı sevmiyorum.. kaygan kıvamda sulanması hoşuma gitmiyor, tadı da hoşuma gitmiyor yani.. ama temiz olduğu müddetçe anüs yalamaya bayılıyorum.. vajinadan daha zevk veriyor bana.. bana oral yapılmasını tabiki de isterim. ve zevk alırım bundan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin çoğu bencil hep bana hep bana olmaz öyle yani
20 Yorumlatemiz bir şeftali bulursa tabiki suyunu içmek isteyecektir.o arkadaşın temiz bir şeftali bulamadığı için alışamadım demiştir.
00 Yorumla
+1 yılbende tam tersi oral yapmayı severim ama bir bayanın yapmasını yakıştırmıyorum .bir bayanın benden aşadığa diz çökmesi bile beni utandırıyor
00 Yorumla
+1 yılSevmesen de karşıdakinin mutluluğu için yapacaksın. Nasıl bir yemeği sevmesen de yiyebiliyorsan, bunu da aynı şekilde.
00 Yorumlahayret, bursa iskenderinden, maraş künefesinden, Ankara kokoreçinden daha tatlı bişi varsa oda ... oral yapmaktır.. :D adını söliemedim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dinen yasak bir şey. Kesinlikle hoşlanmam. Ağız temizdir. Yaratıcının kelamını okunduğu yere o organların değmesine müsade edilmez. Biraz araştırın.
10 Yorumlabenim arkadaşım da pek sevmez , ama ben severim o tamamen kişiden kişiye değişir bazı kadınlar can atar bazıları sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen oral seks yapmak için can atmıyorum. Ama asla yapmam da demem. Sekste sınır yoktur ne de olsa. Karşı taraf isterse elbette yaparım. Ben daha çok tatlı ve seksi ayaklarına ve biraz da ince belli kısımlarına odaklanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum hiç yaşamadım .. ama sevilir yani nye sevilmesn ki çok şaşırtıcı.. bu arada muhabbet etmek istersen mesaj atabilrsn
00 Yorumla
+1 yılErkeğin bunu sevmemesinin en büyük nedeni acı tecrübelerdir...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılbende pek sevmiyorum oral yapılmasını dişleri batıyor hoşuma gitmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmayı da mı sevmiyorsun ?
- +1 yıl
yapmayı değil yapılmasını sevmiyorum ya da iyi yapan olmadı
vardır böyle denyolar. kadınlarda da var kendisine yapılmasını sever karşı tarafa yapmayı sevmez.
10 YorumlaBenim sevgililerimde hic oral yaptirmak istemezdi yok islandim yok temiz degilim yok tuyluyum, doya doya yalayamadim saatlerce :(
00 Yorumlahic iliskiye girmedim ama uzaktan bir bakıs acısıyla bende hoşlanmam yapmaktan :D
00 Yorumla
+1 yılben kadına yapılmasını hiç sevmem sırf yapmamı ısrarla istediği için ayrıldıgım bile oldu
00 Yorumlayalanını yidim farklı görünmeye çalışmış ya da bakir daha neyin ne olduğunu bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılles gibi kokan cinsel organinizi agzimiza almaya bayilioruz falan mi saniodun
01 Yorumla
Soran+1 yılleş gibi mi aaa benim erkek arkadaşım gayette lezzetli bir şekilde yalıyo çok ayıp dediğin diğer erkeklere hakaret resmen bu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılona oral seks sevmiyor denmez ki madem kendisine yapılmasını istiyor... yazık değil mi sana. ortada bırakılacak kız mısın ? tuhaf yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sadece 2 dk oral sekse maruz kaldım kız bırakmasa çok harika bişeydi. sevmeyen erkek aptaldır. benim yarım saat yalamam kız anca 2 dk karşılık verdi. bencil değilim ben :))
00 Yorumla
+1 yılnasıl sevilmez o vajinayı yalamak emmek sevilmez mi saatlece yalanır o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencilim ben organımi yalasin ama vajinasina dudadgimi bile surmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemiz olmayı severim temiz olanlada yaparım şahsen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahsen karsımdakı kısı temız degılse bende yapmam ama yaptırırım :) pekı sız sevıyormusunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılvar mı öyle bişey ya temiz değilse birlikte olmazsın yapmadığın bişeyi kendine de yaptırma
Cevap sahibi+1 yılEger yapılmasını ıstıyorsan sende temız olmalısın ama sureklı ıstahını acmalısın emın ol o sekılde olursa ve vucudun guzelse dayanamaz yapar ama ılk sart temızlık :) yas kac?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben tiksiniyorum iğreniyorum tabi bana yapılmasıda mecburi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaparım nede yaptırırım boşversene gereksiz birşey zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni biriyle tanışıyon ve sohbet oral seks'e geliyo sen maşallah sağlam. )
04 Yorumla
Soran+1 yılpfff sağol cınım. Biriyle gerçekte tanışmadım öyle sosyal medya aracılığıyla bir gece yarısı sohbet oraya geldi öyle söylemişti ne var bunda ?
Cevap sahibi+1 yılSelam napıyon iyim sen iyim eyvallah nerelisin İzmir bişe sorcam oral seks sevıyomusun.D
Soran+1 yılallahm ya :D
Cevap sahibi+1 yılSen sevmıyonmu emdirmeyi ?
ben kadınıma yapmaya bayılırım...
00 YorumlaAğız la o insan aklına geldikçe iğrenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle biriyle çıkmayınn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben zorla tyaptırıyordum :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaparım ne de yaptırırım :(
10 Yorumla
+1 yılVar ne bana nede ona. Sevmem.
00 Yorumla
+1 yılben pek zevk almıyorum ama yapmaya bayılırım
00 YorumlaYaptırmayı bende sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılVok harip bir dirum ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöööööö iğrençççççç izlemesi
00 Yorumla