Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik düşüncesi olan bir erkeğin 2. buluşmada seks yapma teklifinde bulunup bulunmaması, tamamen o kişinin değerlerine, ilişkideki niyetine ve karşısındaki kişiyle kurduğu bağa bağlıdır. Her birey farklı hızlarda ilişki yaşar ve bu durum, her iki kişinin de beklentilerine göre şekillenir.
Evlilik Düşünen Bir Erkek ve İlişki Hedefleri:
Evliliği düşünerek ilişki yaşayan bir erkek, genellikle duygusal bağın güçlenmesine ve güvenin inşa edilmesine önem verir. Bu tür bir ilişki, acele edilmeden, zaman içinde derinleşen bir bağ kurmayı hedefler. Böyle bir erkek, cinsel ilişkiyi duygusal bağlılık ve güven inşasıyla ilişkilendirebilir. Bu nedenle, 2. buluşmada seks yapmak, onun için çok erken olabilir ve böyle bir teklif yapması, evlilik gibi ciddi bir ilişki amacına uygun olmayabilir.Bireysel Farklar ve İlişki Dinamikleri:
Ancak, her ilişki farklıdır ve her bireyin ilişki kurma tarzı değişebilir. Bazı insanlar, daha hızlı bir bağ kurarak, duygusal bağla cinsel ilişkiyi birleştirebilirler. Seks, onlar için bir yakınlık ve bağ kurma yolu olabilir. Bu tür bir yaklaşımda, cinsel ilişki, duygusal bağın bir parçası olarak görülür. Ancak, bu her zaman karşılıklı bir istekle olmalıdır. Eğer bir taraf bu konuda hazır değilse, ilişkiyi aceleye getirmemek, güvenli ve sağlıklı bir bağ kurmak daha önemli olacaktır.İletişim ve Karşılıklı Anlayış:
buluşmada seks teklifi, kişinin sınırlarına ve ilişkiye dair beklentilerine saygı gösterilerek yapılmalıdır. Eğer her iki taraf da aynı hızda ilerlemeyi ve duygusal bağ kurmayı hedefliyorsa, bu tür bir teklif daha doğal olabilir. Ancak, bir taraf kendini buna hazır hissetmiyorsa, bu konuda açık ve dürüst iletişim kurmak, ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürmek açısından çok önemlidir.
Sonuç:
Evlilik düşüncesi olan bir erkek, genellikle 2. buluşmada seks teklifinde bulunmaz, çünkü o daha çok duygusal bağa, güvene ve uzun vadeli ilişkiye odaklanacaktır. Ancak, her ilişkide olduğu gibi, en önemli faktör karşılıklı iletişim ve anlaşmadır. İlişkide her iki tarafın da ne istediğini, sınırlarını ve beklentilerini belirlemesi, ilişkinin sağlıklı ve sürdürülebilir olmasına yardımcı olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDiyebilir sonuçta denemeden kıyafet bile almak riskli bir de evlendiğini düşün hiç bişey yaşamadan. Belki sistem gereksinimlerini karşılayacak bir ekipmanı yok karşındakinin. ? Bence bunda şaşılacak bir şey yok. Ama tabi sen kolay elde olan kişi olursan o da heyecanı kaçırır muhtemelen senle evlenmez. Eskiler ne demiş yıllarca? Göster ama elletme. O kadar doğru ki...
00 Yorumla
1 yılDemez tabi sapıklar der evlilik düşünen adam şeyinin derdinde değildir hayat kurma dedindedir aile hedefi vardır bir gelecek görür sende cinsel obje değil.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAmaci evlilik yalani istedigini almak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Diyebilir de demeyebilir de 😀
Buluşma öncesinde tanışıklığınız varsa, paylaştıysanız pek çok şey ve aranızda bu tür şeyler konuşulduysa o zaman söylemiş olabilir.
Fakat buluşmalar üzerinden tanışıyorsanız ve sadece ikincide bunu söylediyse niyeti evlenme değildir 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkiye varım diyen kadın peki bunu ilk buluşmada yapalım demesi.
Konuya tek taraflı bakmamak lazım.
Bunu yapan sadece erkek değil.
Sen bunu sıradan hale getirmiş olabilirsin.
Çok olağan bir şey olabilir senin için.
Peki karşındaki bunun özel olmasını istiyorsa.
Kadın ne yeryüzünde bir tane , nede erkek.20 Yorumla
1 yıl2. Buluşmada belki vaziyet o yöne gidebilir bir şekilde ama açıkca buluşma öncesi dile getirilmemeli seven kişi karşıdan aldığı sinyallerle mesafeye göre o duruma zamanla fiziksel yaklaşabilir direk bu zihniyetle istekle gelmez yanına
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbunu sorduğuna göre gerçekten acınılası haldesin.. ben de ciddi düşünen bi kızla daha bi ay dolmadan 7. buluşmada beni eve çağırmıştı.. eve gittim ama yapmadım tabiki. biz gibiler birbirini bulmaz.. hep böyle heves ve hevasına yenikler denk gelir.. sinir oluyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evlilik düşğnse de düşğnmese de eğer sen bakire değilsen ve ilişkin olan erkeklerle seks yaptıysan bunun bir önemi yok. Bu adamdan niye sakınıyorsun kendini. Evlilik için cinsellikten yoksun bırakmak değil mi bu?
10 YorumlaDirekt demez ama bir şekilde seni etkileyip yatağa atabilir. Bu onun evlilik düşünmediği anlamına gelmeyeceği gibi senin de hemen ikna olmanı gerektirmez. Hem verici hem koruyucu olmalısın. Verecek kadar yakın vermeyecek kadar uzak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYani çok erken girmiş konuya, netice de ilk görüşmede de olabilir böyle şeyler ama frekansla ilgili bir durum. Samimiyetinize bağlı. Yine de erken olmuş bence
10 Yorumla seks gayet normal ilişkilerde yapılan bir olaydır istemiyorsan hayır ilişki olarak biraz daha devam ettikten sonra ben bunu yaparım dersin kötü niyetle ne ilgisi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen evlilik düşünerek buluşmaya gitmem ilk günden bile seks yapmış olsam o insanla evlenmek istiyorsam fikrin değişmez yani evlilik düşünüyorum bu kızı * diye bi düşünce yok
00 Yorumla
1 yılTabii. 3. de de çocuğu aradan çıkaralım düğünde hazır olsun der.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCiddi bir beklenti içindeyken bu kişiyle zaman kaybetmemeni dilerim
00 Yorumla Seks yapalım ne ya sanki kek yapıyor artık seviye de kalmamış. Ondan bir halt olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBiz eşimle ilk buluşmada ilişkiye girdik 8 yıldır evliyiz
00 Yorumla
1 yılSaçmalama öyle bişey yok onun evlilik düşündüğü sen değilsin ki
00 Yorumla
1 yılHayır tabii ki onlar masum kuzlari kandırmak için iğrenç bir numara
00 YorumlaYani evlilik düşünen erkek , ilk buluşmada da yapalım diyebilir. Burada o sınırı koruyacak kadındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYani ciddi düşünen erkek 1 de söylerdi Demek ki o kadar da ciddi değilmiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki muhabbetin nasıl olduğunu bilmediğimden bişey diyemedim şimdi ama sanırım 2. buluşmada söylenmez eğer bişeyler olacaksa kendiliğinden gerçekleşir zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bilemeyiz kafasında ne kuruyo belkide kullanıp kaçacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılbunu soruyormusun birde? evet desek inancakmısın? adamın amacı evlşilik değil zaten seks. hala erkek arkadaşım diyorsan sana dicek laf yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu ölçü olmaz ki. Ben cinsellikle daha çok bağlanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılnasıl diyecek ki zaten otel fiyatları aldı başını gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaçıncı buluşma olursa olsun niyeti cinsellik olan evlenmez ciddi değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılBence bu şahıs evlilik düşünmüyordur, tek derdi yatağa atmaktır
00 Yorumla selam hanfendi öyle düşünen biri zaten amacını belli etmiştir uzak dur derim
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bu durum karşındakinin ne düşündüğünü bilemezsin
00 Yorumla
1 yılPek sanmıyorum evlenmeyi istiyorsa sexs için elini hızlı tutar evlenir
00 Yorumla
1 yılKesinlikle demez. Ciddi düşünmuyordur. Hevesini almak amacı
00 Yorumla
1 yılDiyedebilir demeyedebilir içini bilmek lazım
00 YorumlaAcımasın mazoşistim ztn
10 Yorumla
1 yılEvlenek ondan sonra deee
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. İlk buluşmada bile olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik düşünüyorum demesi manipülasyon
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılDemez, 3. Buluşmada der.
00 Yorumla
1 yılDeğişik bir şey ya bilmiyorum
00 YorumlaKartları açık oynuyor..
00 YorumlaErkegine göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
1 yılDerdi cinsellik derim o kişinin
00 Yorumla
1 yılDemez sonuçta evlenince olcak yani
00 Yorumla
1 yılanal ya da oral yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ciddi düşünen demez aga
00 YorumlaYa o alıştırmak için demiştir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıldemez düşünür müsün evlilik
00 Yorumla
1 yılKandırmaca olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaparsan düşünmez
00 YorumlaEvlenmeden cinsellik istemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seks yapmak icin evlilik düşünüyorum demistir o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi erkek hiç bir buluşmada yatada atmayı planlamaz, ciddi kadinda yatağa atılmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBugünün işini yarına bırakmamak gerekir
00 Yorumla
1 yılKesinlikle demez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKesin evlilik düşünüyor
00 Yorumla
1 yılDemez akışına bırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıldemez ve dememeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKısa soru, net cavap : Demez !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDer bunlar alakasız durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemez kanka başka soru?
00 YorumlaHayir
31 Yorumlaben ilk buluşmada yapmıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Diyebilir o anki isteğe göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYani direkt böyle diyorsa amaç farklı
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar