• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Evlilik öncesi cinsellik olursa erkek ciddi düşünür mü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25

Düşünmez.

https://vm.tiktok.com/ZMFVQJoBE/

Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Emirhanozer
    Emirhanozer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Ben duygusal yapıya sahibim anne baba veya çevremden sevgi görmediğim den Sevgi arayan biriyim aynı zamanda yaşımda geldiği için cinselliğe de ihtiyaç duymaya başladım bu yüzden hem sevgi hem cinsellik anlayışı olan birini bulmak istedim ama hiç bişey öyle isteğim gibi olmuyor aksine kızların başına gelen şeyler benim başıma geliyor kimi sevdiysem hep ya reddedilen oldum ya da terkedilen sevdiğim 1 kişi anlayışlı olumlu bir karşılık verse ki ben ciddi biri olarak aramızda cinsellik olsa bile beni seveni bana güvenen ve kendini bana teslim eden kadına sahip çıkma ve ona benimde güvenme teslim olma düşünce ve hislerimi ortaya çıkardığı için asla terk etmem

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun?
    Şahsen Şahsen düşünürüm eğer sevgili olunacaksa tüm her şeyi konuşmak istiyorum eğer kabul edersek bu şekilde birbirimizi sevgili olalım ve ardından belki yaşayabiliriz sonucunda da evliliğe gitmesini istiyorum. Evlenmeden vajinal ilişki yaşamak istemiyorum. Ayrıca sevgili olduysam o kişi ile sonucunun evlilik olmasını ayrılık olmamasını istiyorum. Bana dokunan kişinin ilkim olacak kişinin eşim olmasını ve başka kadının dokunmamasını istiyorum.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim ne sorduğumdan sanane?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah Allah. Şaka mısın? Niye sordun o zaman?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen cevapla diye sordum kardeşim tamam mı? Her şey senin içindi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cevapladım bende.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam.

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

sen dokunalmamis istiyorsun sen daha önve dokunduysan hakkin yok bunu istemene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bana ilk defa dokunacak birini istiyorum benim ilkim olacak kadın eşim olsun dedim yukarıda. Yani bu demek oluyor ki hiçbir kadın bana dokunmadı.

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

vaybe turk erkekleri avrupa gelip onjen gelnle birlitke oluyor imkanin mi yoktu sasiridm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben yoldaş istiyorum hayatımdaki her şeyi de onunla paylaşmak istiyorum. Birbirimizin ilki olalım evlenelim ömür boyu beraber olalım gibi. O bahsettiklerinin çoğu abazan.

Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

Evlenmeden once ayrilma ihtimalin cok zaten ilkim olsun diyorsun evlilik oncesi yasanirsa her seyi tuketir birbirinizden sıkılırsınız.

Yorumla
  • SadeceErenn
    SadeceErenn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence erkekleri anlamak zor değil aslında. Kızlar azıcık, minicik, ufacık mal olduğundan iyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı ayırt edemiyor. Tamamiyle duygusal yaklaşıyosunuz. Sahtekar p*zevenklerin elde etmesi de böylelikle çok kolay oluyor. Çabuk teslim oluyorsunuz en sonunda da ağlıyosunuz böyle işte. Biraz kafanız çalışsa sabah akşam burada ezik ezik aşk soruları, sevgili sorunsallarını sormazsınız.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kanka veren ben değilim yalnız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylediğin doğru bu arada kızlar çok saf

Yorumla
    • SadeceErenn
      SadeceErenn
      +1 yıl

Ben genel olarak söyledim sana hitaben konuşmadım. Yoksa iki söze pantalonu indiren kızlar var

Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

Valla 24 yasindayim yillardir evlilik oncesi cinselligi dogru bulmadim gercekten seven erkek seninle bir hayat kurmaya calisir. Namusuna sahip cikar kendisininkine de seninkine de boyle erkeklere asik oldum hep ama anlasamadigimiz icin ayrildik. Aileler kizlarina sahip cikarsa sevgiyi vs verirse boyle seyleri erkenden yasamazlar. İlerde cok buyuk pismanlik yaratir bana gore sahsen.

Yorumla
  • Dark_Scourge u
    Dark_Scourge Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 818 cevap paylaştı.

erkek ten erkeğe göre düşünür. Eğer seviyorsa dokunmak ve ilişki yaşamak istemesi gayet doğal. Tek amacı cinsellik değilse evet evlilik öncesi ilişkiye giren erkek de ciddi düşünür. Şu an kaç kişi ilk ilişkisini gerdek gecesi yaşıyor sanıyorsun ki

0
    1 Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

Evllk oncesi iliski yasamak icin dogru erkekmis gibi davranan erkekler ne olacak bence gercekten seven bir erkek bunu yapmaz evlenene kadar bekler. Al sana gercek sevgi.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

61

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Düşünebilir bu insana göre değişir

0
    0 Yorumla
  • sevimliihatun
    sevimliihatun Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl

Öncelikle sana şöyle açıklamak istiyorum Bu kişiden kişiye ve erkekten erkeğe değişiyor ne yazık ki bazıları nasıl olsa ben alacağımı aldım gibisinden düşünüp artık kadını umursamaz tavırlarla başından saviyorlar ne yazık ki. Ama bazı erkeklerde var ki bu kadın benim artık gibi düşüncelerle ya da ben bu kadınla ilişkiye girdim her şeyimi onunla paylaştım hayatımı da onunla paylaşmalıyım gibi düşüncelerle evli kadınlara atıyorlar yani demem o köye gerçekten kişiden kişiye düşünceden düşünceye değişiyor her her insanın düşüncesi farklı bu yönde

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya tabi kesin öyledir nedense bunun doğru olduğunu sadece kızlar kabul etmiyor erkekler kabul ediyor o zaman söylediğim gayette doğru.

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeğin yapısına bağlı bir şey bu. Erkek, çok severse; altını çizerek söylüyorum, gerçekten çok severse kadını yüz üstü bırakıp gitmezeşi olarak kabul eder. Ancak genel olarak bakıldığında bir çok erkek evlilik düşünmez. burada eksik olan tek şey ; sevgi ve erkeğin günü birlik beraberlikler yaşamasından kaynaklı. Ya da oluşturduğu ön yargılar benimle olduysa herkesle Olur düşüncesi yatar erkeğin zihninde. Kadın evlilik öncesi cinsellik yaşamalı temkinli hareket etmeli. Kuralları olmalı belli bir çizgiye sahip olmalı. Kendine saygısı olmalı ki karşıdaki insanlar da saygı duysun.

1
    4 Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      +1 yıl

* cinsellik yaşamamalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok düşük bir ihtimal tabi. İstisnalar kaideyi bozmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O evlenenler istisna ama onlarda genelde boşanıyor zaten

Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

Bence de kesinlikle evlilik oncesi cinsellik yasanmamali. Gercekten seven erkek ancak oyle belli olur. Erkegin isini gorup birakip gitme olasiligi oluyor ben yasamam dersen yine birakip giderse artida kalmis oluyorsun

Yorumla
  • babygirllol
    babygirllol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

anadolu çomarı erkekle azıcık vizyonu olan erkek çok farklı bir sürü erkek arkadaşım var bu konuda bana fikirlerini açıkça anlattığına emin olduğum ve hepsi ilki ben olmamam önemli değil baba sadık olması yeterli diyor, çoğu ilki olmamam normal ama çok kişiyle bari yatmasın diyor hatta hiçbiri bi virginla evlenmez çünkü daha önce yapmayan da sevgiliyken onlarla yapsın isterler ve sekssiz bir ilişki yürütemezler

aa bu benle yattı kaçayım alacağımı aldım falan çok ilkel düşünceler ne yani erkekler sadece seks için mi evleniyor bi kadınla o zaman? zar olsun yeter mi birlikte kaliteli zaman geçirebiliyor muyuz hayat görüşlerimiz uyuşuyor mu falan bunlar hiç önemli değil m

zaten herkes dengi dengine genelde isteyen istediğini buluyor

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha öyle mi demişler? Bu erkekler de hem zeki hem de iyi oyuncuymuş. Ya azıcık mantıklı düşün erkekler tabiki önem vermiyorum diyecek önem veriyorum deseler ve o kızları gerçekten basit gördüklerini itiraf etseler hangi kız onlarla yatar? Şunu çomarlığa bağladın ya Allahım 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • esin_izmirlimi
      esin_izmirlimi
      +1 yıl

canım bunu çomarlıkla ne alakası var insan bakire isteyemezmi

Yorumla
    • esin_izmirlimi
      esin_izmirlimi
      +1 yıl

herkeste o mide yok maalesef

Yorumla
    • babygirllol
      babygirllol
      +1 yıl

çocukların beni * gibi bi derdi yok ki genel olarak böyle bi açlıkları da yok benim yanımda başka kızların yanında başka davranabilirler ki bazı konularda yapıyorlar ama bu konuda yapmıyorlar thats it.

Yorumla
    • babygirllol
      babygirllol
      +1 yıl

@esin_izmirlimi mi'yi ayrı yazması gerektiğini bilmeden çomarlığı reddeden biri lol
      hadi cevaplıyayım din vs gibi motivasyonları varsa çomar olmayabilir tabi ama ben skişiym karım bakire olsuncuysa çomar oğlu çomardır

Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

@esin_izmirlimi bakire istemeyenlerin bir kismi cinsellik garantide olsun diye diyor zaten

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.

Evlilik öncesi ilişki yaşayanların %80 düşünmez denebilir.
    Hiç riske atmayın evlenmeden cinsellik yaşamayın. Hatta evlenmeden cinselliğin lafını bile ettirmeyin. Direk amacının ne olduğunu anlarsınız. Amacı cinsellikse ısrar eder veya ayrılır ciddi düşünüyorsa saygı duyar sabırla evliliği bekler
    Böylece hem bir ilişkiniz olacaksa ciddi olur hemde kendinizi evliliğe saklamış olursunuz

1
    2 Yorumla
    • Lisss
      Lisss
      4 ay

Ben de boyle dusunuyorum. Gercekten seven insan bekler. Ama bu devirde cok zor cogu manipule etmeye calisiyor. Boyle bi kirmizi cizgim var gercekten de hicbir sekilde yasamak istemem evlilik disi yasarsam pismanligi omur boyu uzerimde olacak saygilari varsa olur.

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      4 ay

En doğru şekilde düşünüyosun.
      Kırmızı çizgilerini bozma bu gerçeğin farkında olduğun için kimse seni manipüle edemez.
      Gerçekten seven erkek sabırla evlenene kadar bekler. Kadını cinsel obje olarak görmez.

Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Adam çok güzel anlatmışta gel de bunu türk kızlarına anlat haa anlıyorlar iş işten geçtikten sonra anlıyorlar artık üzülmüyorum acımıyorum bile önce yapıpta bir de ahkam kesmeleri yok mu sonradan oturuğ bir güzel ağlıyorlar yaaa gebersin beter olsun ölsün diyorum kendi düşen ağlamaz ama ağlıyorlar işte

1
    0 Yorumla
  • emrebdeniz
    emrebdeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

düşünür, ben düşünürüm. cinsellik yaşayamadığım insanla neden evleneyim? evlilik düşündüğüm insanla neden cinsellik yaşamayım?

şu saçma sapan düşüncelerden vazgeçin artık. cinsellik ikili ilişkilerin doğal bi gerçeğidir, olması sağlıklıdır. sevgi, aşk gibi kavramların içinde cinsellik de vardır, asıl bunu ayrı tutmak gereksiz romantizme girer ve sağlıklı bi düşünce değildir

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesin düşünürsün

Yorumla
    • emrebdeniz
      emrebdeniz
      +1 yıl

senden icazet mi alacağız? sana bi şey kanıtlama ihtiyacım mı var? soru sormuşsun biz de kendi düşüncemizi yazdık, ergen ergen tepkiler vermeyin şöyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüyor mu knk böyle

Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Öncelikte sevgi saygı güven duygusu sagladigin erkek olursa sana bağlanan erkek seninle zaten uzun vaadeli düşünür bu erkekle üstüne aşk istek arzu gibi duygularda yaşıyorsanız karşılıklı olacak şekilde cinsellik yaşanabilir bu durumda erkek daha çok bağlanır sahiplenir bırakmak istemez ama yoksa bu duygular evlenmeden ilişkide birakir gider

1
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyice saçmaladın sende ne kadar severse sevsin kız verince soğuyorlar zaten burdaki kızlara yalakalık mı yapmaya çalışıyorsun

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Kaç erkekte bunu test ettin bilmiyorum ben 2014 den beri bu sitedeyim hiç bir kadın umurunda olmadı yalakalık yapmam bu benim görüşüm sana uyar veya uymaz bu düşüncem seni tatmin eder veya etmez bu kimseyi de baglamaz tamam mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asıl sen yaşamadan bilemezsin bu durumu.

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Yaşamak gerekmez ben hem aşk ve ilişki hemde cinsel terapi konusunda araştırdigim ve erkekleri az çok tanıdığım dan ne düşündüğü bildiğimden burada bir çok kadına bilgi verdim tavsiye verdim öneri sundum dediğim olay bütun erkek kitlesine hitap etmiyor olabilir veya senin sevgilin kocan ya da partnerin her kimse (genel diyorum) bu erkeğe hitap etmiyor olabilir karakteri farklı olabilir her kadın nasıl aynı değilse erkekte aynı degildir bunun yaşamakla alakası yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her kadın aynı değildir her erkek aynıdır kafa yapısı olarak

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Her erkek aynı değildir yanlış bilgi geneli baktığında aynı gibi görünse de düşünceleri çok farklı arkadaşlarım var benim ama baktığında hepimizin de aynı anda aynı şeyleri sevdiğimiz noktalari da olabiliyor bunu yaşadığım için ve erkek olduğum için ben biliyorum bakış açımiz farklı ama düşününce düz şekilde bakarız ama hangimizin bakış açısı ne kadar düzdür orası değişir anlatabildim mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya arkadaşım bunun cinsiyetle bir alakası yok zaten kolay elde edilen hiçbir şey değerli olmaz.

Yorumla
    • Ceren087
      Ceren087
      +1 yıl

Ben yaşadım evine gittim iki gün kaldım kendi evime gelince de ben istemiyorum dedi şimdi suç kimde madem istemiyorsun niye yaptın

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Nasıl yani senin olayı tamamen okumadan bir şey diyemem

Yorumla
    • Ceren087
      Ceren087
      +1 yıl

Aylarca özledim dedi gel dedi benim gelecek durumum olsa ben gelirdim yanına dedi buluştuk ve çok güzel zaman geçirdik, iki gün sonra ben istemiyorum dedi adını koymak istemedi ciddi ilişki istemiyorum dedi

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Peki bu erkekle konuştuğun her konuşmanın temeli cinselliğe mi gidiyordu eğer öyleyse ve aranızda karsikli güven ve sevgi olduğuna emin misin bence oğlan daha çok kullanama amaçlı bunları yapmış gibi keşke bulussak vs dediğine göre

Yorumla
    • Ceren087
      Ceren087
      +1 yıl

Hayir arayıp soruyordu whatsapta napiyorsun yazmıştı bir ara köydeyim cevap veremedim diye iki kere aramisti beni bu şekilde iyidi aramiz

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Bende hal hatır sorarim sohbet olduğunda zaten bunu sorarsın nasıl gidiyor iyi misin gibi gibi ama onun duygu olarak senin en çok duygusal yönüne mi dokunamaya özen gosteriyordu yoksa cinsel yönden mi onun kiyasini yap

Yorumla
  • BirFilmKarakteri
    BirFilmKarakteri Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Paylaştığın videoda adam diyor ki "genelde evlilik öncesinde cinsellik yaşandığında %90-95 oranında evlilik olmuyor."

Boş yapan bir bıyıklı.

Ben de iddia ediyorum:

"Evlilik öncesinde cinsellik yaşanmadığında da %90-95 evlilik olmuyor."

Ve evlilik öncesi sevişip sevişmediklerinden bağımsız olarak; genellikle sevgililerin %99'u evlenmeden ayrılıyor.

Herkes her haltı biliyor.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüyor mu knk böyle

Yorumla
    • BirFilmKarakteri
      BirFilmKarakteri
      +1 yıl

Akmasa da damlıyor çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu safları kandırmaya devam et o zaman ne diyim senin gibiler yüzünden bu kızlar güven duygusu yaşıyor zaten

Yorumla
    • BirFilmKarakteri
      BirFilmKarakteri
      +1 yıl

Zannetmiyorum. İlişki tarihimde ayrılık sonrası yazmayan yok. İstatistikler yalan söylemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aferin

Yorumla
    • BirFilmKarakteri
      BirFilmKarakteri
      +1 yıl

Teşekkür ederim onore ettin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demek

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düşünmedi.

Ama ben istedigini verirsem bağlarım, iz bırakırım diye dusunerek yaşamadım. Ya da zevk tatmin odaklı degildi. Aşık oldugum adamdı ilk beraberligimdi duygularımla geldim yaşadım o anı. Farkli düşündü ilki olmama ragmen ciddi düşünmedi. Oysa o da istedi karşılıklı duygularla yaşandı. Tabi ben oyle sandım o bunu hep yapmış yaşamis yatmış bırakmış. Ustelik 32 yasinda hayatla erkek zihniyetiyle yüzlestim. Boyle kisiliksizlere teslim etmeyin kendinizi.

1
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler böyledir keyfine bakar sadece kaliteli kadınlara çizgileri olan kadınlara aşık olurlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana kalitesiz demiyorum yanlış anlama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demiş oldun...
      Duygularımla yasadigim şey icin ustelik karşı tarafin igrenc zihniyeti yuzunden (kendi isterken iyi tabi ) neden kalitesiz oluyorum?
      Buyuk konuşma yargılama.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninki hata sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gidip 20 yaşında olmadım ayrıca ben 32 yasımdaydım... aynı senin kafa yapına sahiptim insanız asla dedigimiz şeyi yasayabiliyoruz. Allah iyilerle karşılastirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun amacı belliymiş zaten niye beraber oldun ki neyse olan olmuş umarım gerçekten seni seven birini bulursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu yaşamadan önce biri aynı durumda olsa vericegim cevap bu olurdu aptall mısın niye inandın? Oyle olmuyor iste. Bu tipler istedigini alıncaya kadar rollere girerler güven kazanırlar ciddiyim seni tanımak istiyorum dedi bana. Baktım efendi temiz yuzlu sakin 3 ayın sonunda gosterdi yuzunu . Bir de birakmazlar ki gidip hayatına bakasın filan napti etti dahil oldu yine hayatima. 5 ayın sonunda ben kendimi kaybetmistim. Zor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin imtihanın da bu işte boş ver olan olmuş mutlu olmaya bak

Yorumla
    • Ceren087
      Ceren087
      +1 yıl

Bende de ayni oldu yaptık iki gün sonra ben istemiyorum dedi cidden halen sindiremiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah belalarını versin boşverin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ceren087 benim 5 6 ay sürdü. Yapıp istemiyorum dese anlıcam yedin bir bok çek dicem de , beni kendine bağladı 2 kez ayrıldim gittim yazdı istiyorum seni dedi. Dengemi bozdu ruh hastası. Sevmiyorum seni ciddi dusunmuyorum diyordu tamam defol diyordum sabaha kadar yaziyordu yok uzuluyorum yok alıştım kokunu istiyorum burnumda tutuyorsun... ayrılirken bunların hepsini inkar etti. En buyuk travmam pismanligim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama hata aslında sizde yatmak zorunda değildiniz, yatarsanız böyle yaparlar ne bekliyordunuz ki ciddi düşünen erkek bırak seks yapmayı konusunu bile doğru düzgün açmaz. Neyse olan olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O amacla gitmedim ki yanına bir anda olan oldu. Namazinda niyazında ailesi cemiyete bagli tip bir de dusun... insan sevince aptallasiyor muhim olan hatalari tekrarlamamak kimse olmadi sonra hayatimda cunku erkeklere guvenim kalmadi iyice tanimadan adinı bile koam bu saatten sonra. Aldigim en buyuk dersti rabbim bir daha saşirtmasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olsun en azından ders almışsın pişman olmuşsun inşallah gerçekten sevecek biri çıkar karşına mutlu olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tesekkur ederim amin -inşallah

Yorumla
    • Ceren087
      Ceren087
      +1 yıl

Peki ben de yapıp iki gün sonra adını koyalım ciddilessin istediğim için ben istemiyorum demesine ne demeli bana o kadar hakaret etti bin pişman olur inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ceren087 kurtulmuşsun bir de boyle biriyle evlendigini dusünsene. Karaktersiz birinden Allah seni korumus bence. Herkes layığıni bulur ektigini biçer. Cok buyuk ah ettim ve gormeden de ölmek istemem Allah sessizce alır intikamı

Yorumla
  • püskevitçay
    püskevitçay Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 619 cevap paylaştı.

Siz nasıl erkekler buluyorsunuz bilmiyorum ama benim sevgilim evet desem şu an nikah kıyacak boyutta lütfen kadını yalnızca obje olarak görmeyen kadın bedenine saygı duyan erkekleri alın hayatlarınıza

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun seninle evleneceğini sanıyor musun gerçekten? 😂 Manitan iyi oyuncuymuş

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Bu tarzada çok insan biliyorum. Genelde biz erkekler rol yaparız bu konuda, baktık gerçekten iş ciddiyemi bindi direkt bahane bulur kaçarız. Şimdi eski sevgililerim önem vermiyordu diyicek ama hangisiyle evli😁VUR KAÇ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@BrighLord aynen böylelerinin hiçbiri evli değil valla

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Bunlar sızma. Hiç kulak aşama. Ben İstanbul 'da oturuyorum çevremde önem vermeyen nerdeyse yok bile.

Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Türk erkekleri ya da ortadoğunun erkekleri için hayır. Çoğunun beyni tek apış arasına basıyor. Ordan çıktığıda yok.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kanka boşuna kendini teselli etmeye gerek yok bunun bölgeyle alakası yok tüm dünya için geçerli.

• -Afroditimsi
      -Afroditimsi
      +1 yıl

Aynen

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün erkeklerin düşünmez diyip vermiş olan ama nedense hala bekar olan kızların düşünür demesi 😂😂

• -Afroditimsi
      -Afroditimsi
      +1 yıl

burada düşünmez diyen erkeklerin çoğu özelde yok şuramı atayım yorumlar mısın diyip cinsellik sorularında ne biçim görüş atıyorlar :) sen erkeklerin lafına bakma en ırıspısı bile istemem diyor

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ee tamam işte senin gibileri kullanıyorlar evlenmek için yazmıyorlar ya ihtiyaçlarını karşıla diye ah safım benim 😂

• Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Bu erkeğin zihniyetine bağlı bazı erkekler geniş mezhepli olduğundan dolayı yaşanmazsa kötü karşılıyor bazıları da zaten alacağımı aldım evlenmeye de gerek yok diye bir düşünceye kapılıyorlar

0
    0 Yorumla
  • solitaria_bayan
    solitaria_bayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Erkeklere yapar ama kızlara gelince kabul etmezler.
    Onun dışında ben erkek olsam bende yapmadığım gibi eşimin de yapmış olmasini istemezdim şahsen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın dediğin asil olmalı

Yorumla
    • esin_izmirlimi
      esin_izmirlimi
      +1 yıl

ona bende kızıyorum , şahsen bakir bir erkek olarak öyle bir bayan isterimki hakkımda var

Yorumla
  • Psychosocial_
    Psychosocial_ Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Genelde hevesini alan çekip gider.

Şimdi bakireliğe önem vermeyen kız için bir problem olmaz ama bakireliğine önem verenler genelde zır zır ağlıyor.

Demem o ki bu birazda erkeğe bağlı

0
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Zaten yapmayan pek kalmadı uyumu yakalanmamak ve ten uyumunu hissedip doğru kişimi diye Bi test sürüşü gerek bu degildir ki tam cinselik yaşanacak sınırları gecmeyin yeter

0
    0 Yorumla
  • sert-kaya-
    sert-kaya- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Cinselliği ilk onunla yaşamış olmalı. Ve çok güven vermeli. En ufak bir açıkta vazgeçer. Zaten öyleydi böyleydi mevzusu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dicek ki benimle olduysa Allah bilir kaç kişiyle olmuştur, benden hoşlandı benimle yattı o zaman evlendikten sonra başkasından hoşlansa onunla da yatar vs. Gibi düşünceler geçiyor çoğunun aklından e haklılar da yani

Yorumla
    • sert-kaya-
      sert-kaya-
      +1 yıl

Evet genelde bunlar düşünülür. Rahat biri olmalı bu düşüncelere sahip olmaması için

Yorumla
  • Ekselanshazretleri
    Ekselanshazretleri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Karakterli biri ise düşünür omurgasız ise asla düşünmez

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun karakterle alakası yok hiçbir erkek düşünmez.

Yorumla
    • Ekselanshazretleri
      Ekselanshazretleri
      +1 yıl

Sonuna kadar var yanlış düşünüyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yav he sen öyle san ya

Yorumla
    • Ekselanshazretleri
      Ekselanshazretleri
      +1 yıl

Öyle sanıyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sandığını kabul etmişsin aferin

Yorumla
  • Netmiyiz
    Netmiyiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Aklacağını almış. Bundan sonrası vicdanı ve keyfine bağlı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden vicdan yapsın ki? Kızda her sana aşığım her sana ölüyorum diyenin altına yatarsa böyle olur erkeklere hak veriyorum

Yorumla
    • Netmiyiz
      Netmiyiz
      +1 yıl

Alnından öpesim geldi seni

Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Dusunur kardesim dusunur. Sen dusunene denk gelmemissin. Tecrubeyle sabit.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun için hala evli değilsin demi?

Yorumla
  • ÜşengecEvKedisi
    ÜşengecEvKedisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye değişir. Ben evlilik öncesi bu olaylara karşıyım.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın asil olmalı her aşık olduğuyla yatmamalı.

Yorumla
    • ÜşengecEvKedisi
      ÜşengecEvKedisi
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

düşünebilende olur belki cok azınlıkta olsada... ama cok az bir ihtimal geneli düşünmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen istisnalar kaideyi bozmaz

Yorumla
  • Fevzi34
    Fevzi34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kim olduğuna bağlı. Benim fikrimi değiştirmezdi mesela

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görücez

Yorumla
    • Fevzi34
      Fevzi34
      +1 yıl

Ya arkadaşım. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • Amanoof
    Amanoof Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Buna kim karar veriyor? Aramızdaki iletişimin tespitini yapmak bir psikoloğun işi değil!

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Noldu niye zoruna gitti 😂

Yorumla
    • Amanoof
      Amanoof
      +1 yıl

Çok mantıklı cevap vermişsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır sen çok mantıklı vermişsin 😂

Yorumla
    • Amanoof
      Amanoof
      +1 yıl

Soru sahibinin iç dünyasını anlıyoruz genel olarak.

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

@Amanoof sen maşallah her şey anlıyorsun🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende senin kuyruk acını anladım genel olarak.

Yorumla
  • lunapierre
    lunapierre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 73%
    +1 yıl

Kadına bağlı bu, bir de çağ değişiyor herkes bir şekilde adapte oluyor merak etmeyin

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeş mallmısın bunun çağla ne alakası var hatta cinsiyetle de alakası yok her konuda kolay elde edilen hiçbir şey değerli olmaz basitttir.

Yorumla
    • lunapierre
      lunapierre
      +1 yıl

Daha görecek yaşayacak tecrübelerin olacak senden büyük biri yorum yaptığında mal mısın diye lafa girme bundan sonra,

Bir veya iki senelik flört döneminde cinselliğin en çeşitli zamanları yaşanır ayrıca evlendikten sonra partnerin vücudunu beğenmeyip veya yeterli cinsel hazza ulaşamayıp aldatan veya ayrılanları biliyorum,

Yani ilk buluşmada yatağa girmekten bahsetmiyorum cimcime

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vücudunu beğenmeyip ne ya? Kız çarşaf giymiyorsa nasıl bişeye benzediği bellidir zaten. Yorum yapmış olmak için yorum yapma dayı.

Yorumla
    • lunapierre
      lunapierre
      +1 yıl

Peki dayıcım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam dayı

Yorumla
    • lunapierre
      lunapierre
      +1 yıl

Aferin yeğen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanada aferin dayı

Yorumla
  • BrighLord
    BrighLord Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Ciddi gibi rol yapar , bi bahane bulup kaçar. Zevkine bakar, başka birini buldumu fırfır.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaşımın sevgilisi organizasyon hazırlayıp evlenme teklifi bile etmişti şu an ayrılar mesela

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Bilirim. Bazıları kabullenir ama rahatsız olur bu durumdan, nişana kadar gider bu işler sonra çocuk "keşke sana ilk dokunan ben olsaydım" der. Tartışmalar büyür ve ayrılık gelir. Sonra bu kızımız topluma suç atıp diktirme yoluna girer.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten evlenmek isteyip evlenseler bile erkeğin sürekli aklına geliyor her kavgada bunu yüzüne vuruyor yani mutlu olamıyorlar sonra da boşanma..

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Bazıları evlenip kabullenmeye çalışıyo ama içinde fırrınalar kopuyo. Kaç kişiyle yattın, kaç kere ilişki yaşadın gibi sorular sorup boşanıyolar.

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Fırtınalar kopuyo içinde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayn

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Arkadaşın sevgilisinden önce bakire değilmiydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok değildi

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Bu sebeptenmi ayrıldılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her kavgada sürekli bunu dile getiriyormuş

Yorumla
    • BrighLord
      BrighLord
      +1 yıl

Haaahaaahaaa👌Geçmişte yediğin hurmalar , bugün popon tırmalar. Artık operasyonlara başvurmaya başlamıştır belki. Şimdi çocuğa geri kafalı gibi laflara yapıştırıp laf sokmaya çalışmıştır.

Yorumla
  • Aaslica
    Aaslica Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 33%
    +1 yıl

Erkeğin ciddi düşünmesi mi önemli senin ciddi düşünmen mi

1
    0 Yorumla
  • mert1512
    mert1512 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Niye düşünmesin ki sadece onun için evlenilecekse bence evlenilmesin

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka ya soruyu anlamamışsın bile..

Yorumla
    • mert1512
      mert1512
      +1 yıl

E tamam sadece onu isiteyen adam elde edince düşünmez onun için evlenecekse hiç evlenmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala aynı şeyi söylüyorsun ya benim demek istediğim iki kişi var birbirlerini çok seviyorlar evlenmeyi düşünüyorlar ama evlenmeden önce kız verince erkek ister istemez basit görüyor çünkü kolay elde etmiş oluyor.

Yorumla
    • mert1512
      mert1512
      +1 yıl

Cinsellikle basitliği aynı şey sanan adamla da evlenmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya arkadaşım sen anlamıyorsun boş ver son kez şunu söylicem aldatan kadınların çoğu evlenmeden verenlerdir emin ol hem erkek ister istemez benle yattıysa Allah bilir kaç kişiyle yatmıştır vs. Gibi şeyler düşünür.

Yorumla
    • mert1512
      mert1512
      +1 yıl

Bence sen bağnazssın ve beni anlamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam medeni kardeşim böyle söylerek çok medeni oldum tebrik ederim 👏 ben bağnazım 😂

Yorumla
    • mert1512
      mert1512
      +1 yıl

Bir insan daha önceki sevgilisiyle seks yaptı diye aldatacak görmek hiç seks yapmamış biri aldatmaz gibi görmek bunlar o kadar saçma ki böyle düşünen birisi maalesef kafası çok açılamamış biridir çünkü köylerde bakir evlenip neler döndüğünü çok iyi duyup görüyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seks yapmamış biri aldatmaz demiyorum bi tarafından element uydurmana gerek yok evlenmeden yatanların aldatma ihtimali %90 bi kere bakire olan kız istese beğendiği her erkekle gününü gün ederdi ama sabredip hayatının sonuna kadar beraber geçireceği kişiyle yapmayı tercih ediyorsa kendine de aşık olduğu kişiye de saygısı vardır neden aldatsın hadi diyelim milyonlarca kişiden illa ki öyle karaktersizler vardır ama en fazla %10 ihtimalle vardır. Bunun cinsiyeti de yok aslında hangi konuda olursa olsun kolay elde edilen şeyler basittir.

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 7,9b cevap paylaştı.

kimi düşünür kimi düşünmez ancak erkek ciddi düşünsün diye birliktelik yaşamak saçmalık olur

1
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Düşünmez düşünmesini beklemek de saçmalık olur kimseyi birşeye zorlamamak lazım zaten saçmalık olur

0
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Türkiye'de evlenilecek kadın var mı ki erkekler ciddi düşünsün...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle düşünmez! Asla doğrudan şaşmayın şimdi ki gençler genelde zaten bakire kalmadı aman nolcak diye düşünüyor ama siz temiz kalırsanız Allah karşınıza temiz insan çıkarır merak etmeyin her zaman kalbinizle değil mantığınızla hareket edin...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her şey olup bitti hiçbir beklentim yoktu işleri kendi kendine evliliğe doğru itti, ittiği yerde de beni bıraktı sana umut vermedim diye.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şerefsizmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim ondan asla beklentim olmadı sadece anı yaşamak istediğim sevdiğim biriydi sevmeden olur mu ama yanlış tercih yapmışım.

Yorumla
  • SadrazamPower
    SadrazamPower Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yani cinsellik yaşayabilen erkekler, rahat ulaşabildiği kadınlarla evlenmek istemezler.

0
    7 Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

demi erkekler her kadinla yatae yatmamis iste ribneler

Yorumla
    • SadrazamPower
      SadrazamPower
      +1 yıl

@gizemnnn Çoğu erkek böyle düşünüyor. Ama gerçekten o insan diyeceğin erkek, seninle bunu yaşar ve seninle evlenir mutlu olursunuz. Her erkekle birlikte olmamak lazım hissetmek lazım.

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

he rkizla birlitke olmak bacım adamlik degil he rkizla birlikre olmak normal degil ataerkil dinden alakaniz yok irenvsiniz

Yorumla
    • SadrazamPower
      SadrazamPower
      +1 yıl

@gizemnnn Her kızla birlikte olmayı kim savundu? Sâlak sâlak konuşma.

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

sensin gibi canım toplimlar savunuyor övünerek analtiyorlar neyse

Yorumla
    • SadrazamPower
      SadrazamPower
      +1 yıl

@gizemnnn beni tanımadan etmeden ne cürretle fikir sahibi oluyorsun? ne sanıyorsun kendini?

Yorumla
    • SadrazamPower
      SadrazamPower
      +1 yıl

böyle saçma sapan düşüncelerde olursan daha çok yalnız olursun hanımefendi.

Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Elbette Test sürüşü gibi memnun kalırsa adam sonsuza kadar devam edebilir.

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Ne düşündüğünün bi önemi yok evlilik önce Günahtır Zina olur Büyük Günahı var👍

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlilik için yeterince adımlar atılmamış ve gereken bazı şeyler yapılmamışsa arada sadece söz verilmişse seks büyüyü bozar

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten herşeyi yaşadıktan sonra evliliğin ne anlamı kalıyor ki demi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yo öyle demedim senden istediğini alıncaya kadar sahteliklere bürünen yalanlarla dolu sevgili kavramıyla senin özel zannettiğin kişi senle yatınca değişip soğumasından bahsediyorum ve ayrıca cinsellik eğer doğru kişi doğru şeylerle bedeni doyurabilenle yapılmışsa asla araya yıllar girip bu zevki değiştirmez

Yorumla
  • 0Devrim7
    0Devrim7 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 592 cevap paylaştı.

Neden düşünmesin bu kadar karamsar olmayın bunu derken içlerinde sadece amaçları sexs olan kalitesiz ler de olur onuda seçeceksin artık

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela her konuda kolay elde ettiğin mi senin için daha değerlidir zor elde ettiğin mi? Düşün öyle cevap ver

Yorumla
    • 0Devrim7
      0Devrim7
      +1 yıl

Kolay veya zor elde ettiğim degil sonuçta ikisinide elde etmişim bana deger veren sevip sayan degerli dir gözümde

Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Emin olun cinselliği kızlarda erkekler kadar istiyor bunun ileride evlilik düşüncesiyle alakası yok herkes o anki zevkine bakıyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen soruyu anlamamışsın bile

Yorumla
    • Highline
      Highline
      +1 yıl

Anladım da erkekler zaten evliliği nırmalde de kolay düşünmez onu diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler kendini basitleştirmeyen kaliteli kadınlara aşık olur ve evlenirler.

Yorumla
    • Highline
      Highline
      +1 yıl

Ee tabi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Seni kullanıp atmışlar sanırım, bu kadar kesin konuştuğuna göre

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni kullanıp atmışlar sanırım bu kadar zoruna gittiğine göre 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zoruma gitmedi sana üzüldüm. Ne yaşadıysan 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yarana tuz bastım galiba 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aşkım ya nişanlandım ben 🥺 sana bol şans 😚 üzülme tamam mı skşe skşe birini bulursun sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kanka eminim nişanlanmışsındır ben inandım nişanlandığına ahahha ya diyelim ki nişanlandın o adam nişanı atacak hadi diyelim onu da atmadı evlendiniz diyelim bo şa na cak sı nız NET.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nerden biliyosun müneccim misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kıskançlığından ne diyeceğini bilemiyosun. Bu zamana kadar gerçekten sevilmediğin o kadar belli ki. Üzücü 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevildiğimi zannetmektense sevilmemek çok daha iyi emin ol 👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın. Bebekler gibi seviliyorum daha ne 💁🏼‍♀️🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım dediğin gibi olur. Pek sanmıyorum ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bu karamsarlıkla nasıl yaşıyosun

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Düşün niye düşünmesin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evlenmeden önce cinsellik yasayan onca erkek var kizlar kabul ediyor evleniyor sonea mikrop kapioyr slaaklsr ben kabul etmem hekrezle yatak birinle evlenmem aldatie

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangisi evlenmiş Allah aşkına? Evlenenler de boşanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kim evlenmemis hekrezle yatmis erkekle kadinlar evleniyor hatta evli erkekle iliski yasiyorla rkizlar farketmiyor herseyi kabulediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin bişeyden haberin yok bu zamanda evlenen yok ekonomi bu kadar kötü değilken de kimse evlenmiyordu evlenenlerde boşanıyor zaten bi araştır istersen boşanma oranlarını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

turkiye her yaz geldimde herkes dügün yapior avrupada cevrem hepsi evlendi turkiyede tandiklarda o nasil oluyor ozmn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar evlenmeden birbirini düdüklemeyenler işte

Yorumla
  • Kırlariçindebikız
    Kırlariçindebikız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 826 cevap paylaştı.

Dusunmezse dusunmesin ben isime bakarim 😅

2
    0 Yorumla
  • TevfkAydn
    TevfkAydn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok değişmez

Yorumla
    • TevfkAydn
      TevfkAydn
      +1 yıl

Herkes her gerçeği kabul etmek zorunda değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendin diyorsun işte "Gerçeği"

Yorumla
    • TevfkAydn
      TevfkAydn
      +1 yıl

Evet herkesin aynı olmadığı gerçeği.

Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Onu ancak kadınlar düşünür erkekler düşünmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle oluyor zaten nedense

Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.

erkekten erkege degişir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değişmez

Yorumla
  • theemavi
    theemavi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Böyle bi kalıp yanlış, erkeğe göre değişir

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değişmez

Yorumla
    • theemavi
      theemavi
      +1 yıl

Eger sevdiğim kızla ilimizde ortak isteği üzerine cinsellik olduysa neden ayrılım ki kızdan

Yorumla
    • theemavi
      theemavi
      +1 yıl

Ben bu sadece erkeğe değil kıza da ait bir karar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü kolay elde edilen hiçbir şey değerli değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgi daha çabuk biter böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşmuş olmak için mi konuşuyorsun tabiki ikisininde kararı ama konu erkek şu an

Yorumla
    • theemavi
      theemavi
      +1 yıl

Yani şunu demek istiyorum sevgilisiniz ciddisiniz ya da nişanlısınız ve iki tarafta çok istekli neden beklesinlerki evleneceklerdr

Yorumla
    • theemavi
      theemavi
      +1 yıl

Bence yanlış bakış açısı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen anlamadın boş ver

Yorumla
    • theemavi
      theemavi
      +1 yıl

Ya neden boşverim tartışıyoruz işte istersen 👉✉️ daha kolay olur

Yorumla
  • DontJohn
    DontJohn Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

Ben olmazsa ciddi dusunmem

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüyor mu knk böyle

Yorumla
    • DontJohn
      DontJohn
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende diyorum bu liseli ergen neden bu sitede okul çıkış saatine denk gelmiş..

Yorumla
  • affetmez00
    affetmez00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değişmez

Yorumla
    • affetmez00
      affetmez00
      +1 yıl

Niye soruyon o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keyfim

Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Düşünebilir ben düşünürüm

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüyorlar mı böyle knk

Yorumla
    • Oksitosin
      Oksitosin
      +1 yıl

Düşürmek için demedim hayatım. Tadına baktıktan sonra hoşuma giderse evlenirim. Evlendikten sonra, cinsel uyumsuzluk olursa daha kötü olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He tm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şaka mısın sen abi ya

Yorumla
    • Oksitosin
      Oksitosin
      +1 yıl

Neden öyle düşündün?

Yorumla
  • Dready
    Dready Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Nasıl tiplerle karşılaştınız ya yazık valla.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam sen yattığınla hemen nikah salonuna gidiyorsun tamam

Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.

Evlenmeden zina oluyor günah

0
    0 Yorumla
  • jackmiller
    jackmiller Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Kişiden-kişiye değişir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

saf bir şey bulursan seni o halinle enayi gibi kabul eder

0
    0 Yorumla
  • asyaburcu
    asyaburcu Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 69%
    +1 yıl

Erkekten erkeğe değişir çoğu düşünmüyor ama

0
    0 Yorumla
  • frk18
    frk18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir bu karakteriyle alakalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

olmasa bile düşünmüyorlar ki

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo niye düşünmesin aşık olduğu kadınla para olduktan sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

adı üzerinde aşık olacak yoksa aşık olmadığıyla da cinsellik olmasa bile bir zaman sonra sıkılıp bırakıyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O da onun karakterine bağlı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerin karakteri bu düşünmezler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çevremde var evlenenler. Alakası yok

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi tabi kesin vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnanmazsan inanma bee kendini m. l yerine koyuyorsun resmenn. Naparsan yap ban. ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görüyoruz kim kendini mal yerine koyuyor kendini kandırmaya devam et sen evlenen varsa bile boşanacaklar zaten aptal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle evlenen boşanmıyor mu? Ne alaka bununla?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bi sen high ıq sun evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar anlatsamda boş sana boş ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Birisi_
    Birisi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 904 cevap paylaştı.

Kişiden kişiye değişir bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi düşüyor mu böyle

Yorumla
    • Birisi_
      Birisi_
      +1 yıl

Görüşümü yazdım sen farklı tarafa çekiyorsun. Sorma o zaman

Yorumla
  • Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Evlilik öncesi cinsellik olursa erkek ciddi düşünür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeden önce cinsellik yaşayan kadınla erkekler ciddi düşünür mü? 12 cevap verildi
Ciddi düşünen bir erkek nikahtan önce cinsellik yaşamak ister mi? 26 cevap verildi
Evlilik öncesi cinsellik düşünmeyen erkek kaldı mı? 18 cevap verildi
Gerçekten aşık adam evlenmeden önce kadınla cinsellik düşünür mü? 55 cevap verildi
Ciddi bir ilişkide evlenmeden önce cinsellik yaşamamayı kabul eder mi bir erkek? 13 cevap verildi
Evlilik düşünen erkek cinsellik konuşur mu? 37 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨