+1 yılBen duygusal yapıya sahibim anne baba veya çevremden sevgi görmediğim den Sevgi arayan biriyim aynı zamanda yaşımda geldiği için cinselliğe de ihtiyaç duymaya başladım bu yüzden hem sevgi hem cinsellik anlayışı olan birini bulmak istedim ama hiç bişey öyle isteğim gibi olmuyor aksine kızların başına gelen şeyler benim başıma geliyor kimi sevdiysem hep ya reddedilen oldum ya da terkedilen sevdiğim 1 kişi anlayışlı olumlu bir karşılık verse ki ben ciddi biri olarak aramızda cinsellik olsa bile beni seveni bana güvenen ve kendini bana teslim eden kadına sahip çıkma ve ona benimde güvenme teslim olma düşünce ve hislerimi ortaya çıkardığı için asla terk etmem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun?
Şahsen Şahsen düşünürüm eğer sevgili olunacaksa tüm her şeyi konuşmak istiyorum eğer kabul edersek bu şekilde birbirimizi sevgili olalım ve ardından belki yaşayabiliriz sonucunda da evliliğe gitmesini istiyorum. Evlenmeden vajinal ilişki yaşamak istemiyorum. Ayrıca sevgili olduysam o kişi ile sonucunun evlilik olmasını ayrılık olmamasını istiyorum. Bana dokunan kişinin ilkim olacak kişinin eşim olmasını ve başka kadının dokunmamasını istiyorum.010 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne sorduğumdan sanane?
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah. Şaka mısın? Niye sordun o zaman?
Soran+1 yılSen cevapla diye sordum kardeşim tamam mı? Her şey senin içindi
Cevap sahibi+1 yılCevapladım bende.
Soran+1 yılTamam.
Cevap sahibi+1 yılBen bana ilk defa dokunacak birini istiyorum benim ilkim olacak kadın eşim olsun dedim yukarıda. Yani bu demek oluyor ki hiçbir kadın bana dokunmadı.
Cevap sahibi+1 yılBen yoldaş istiyorum hayatımdaki her şeyi de onunla paylaşmak istiyorum. Birbirimizin ilki olalım evlenelim ömür boyu beraber olalım gibi. O bahsettiklerinin çoğu abazan.
+1 yılBence erkekleri anlamak zor değil aslında. Kızlar azıcık, minicik, ufacık mal olduğundan iyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı ayırt edemiyor. Tamamiyle duygusal yaklaşıyosunuz. Sahtekar p*zevenklerin elde etmesi de böylelikle çok kolay oluyor. Çabuk teslim oluyorsunuz en sonunda da ağlıyosunuz böyle işte. Biraz kafanız çalışsa sabah akşam burada ezik ezik aşk soruları, sevgili sorunsallarını sormazsınız.
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka veren ben değilim yalnız
Soran+1 yılSöylediğin doğru bu arada kızlar çok saf
- +1 yıl
Ben genel olarak söyledim sana hitaben konuşmadım. Yoksa iki söze pantalonu indiren kızlar var
- 4 ay
Valla 24 yasindayim yillardir evlilik oncesi cinselligi dogru bulmadim gercekten seven erkek seninle bir hayat kurmaya calisir. Namusuna sahip cikar kendisininkine de seninkine de boyle erkeklere asik oldum hep ama anlasamadigimiz icin ayrildik. Aileler kizlarina sahip cikarsa sevgiyi vs verirse boyle seyleri erkenden yasamazlar. İlerde cok buyuk pismanlik yaratir bana gore sahsen.
- Cinsellik konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılerkek ten erkeğe göre düşünür. Eğer seviyorsa dokunmak ve ilişki yaşamak istemesi gayet doğal. Tek amacı cinsellik değilse evet evlilik öncesi ilişkiye giren erkek de ciddi düşünür. Şu an kaç kişi ilk ilişkisini gerdek gecesi yaşıyor sanıyorsun ki
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünebilir bu insana göre değişir
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sana şöyle açıklamak istiyorum Bu kişiden kişiye ve erkekten erkeğe değişiyor ne yazık ki bazıları nasıl olsa ben alacağımı aldım gibisinden düşünüp artık kadını umursamaz tavırlarla başından saviyorlar ne yazık ki. Ama bazı erkeklerde var ki bu kadın benim artık gibi düşüncelerle ya da ben bu kadınla ilişkiye girdim her şeyimi onunla paylaştım hayatımı da onunla paylaşmalıyım gibi düşüncelerle evli kadınlara atıyorlar yani demem o köye gerçekten kişiden kişiye düşünceden düşünceye değişiyor her her insanın düşüncesi farklı bu yönde
21 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi kesin öyledir nedense bunun doğru olduğunu sadece kızlar kabul etmiyor erkekler kabul ediyor o zaman söylediğim gayette doğru.
u +1 yılErkeğin yapısına bağlı bir şey bu. Erkek, çok severse; altını çizerek söylüyorum, gerçekten çok severse kadını yüz üstü bırakıp gitmezeşi olarak kabul eder. Ancak genel olarak bakıldığında bir çok erkek evlilik düşünmez. burada eksik olan tek şey ; sevgi ve erkeğin günü birlik beraberlikler yaşamasından kaynaklı. Ya da oluşturduğu ön yargılar benimle olduysa herkesle Olur düşüncesi yatar erkeğin zihninde. Kadın evlilik öncesi cinsellik yaşamalı temkinli hareket etmeli. Kuralları olmalı belli bir çizgiye sahip olmalı. Kendine saygısı olmalı ki karşıdaki insanlar da saygı duysun.
14 Yorumla- +1 yıl
* cinsellik yaşamamalı.
Soran+1 yılÇok düşük bir ihtimal tabi. İstisnalar kaideyi bozmaz
Soran+1 yılO evlenenler istisna ama onlarda genelde boşanıyor zaten
+1 yılanadolu çomarı erkekle azıcık vizyonu olan erkek çok farklı bir sürü erkek arkadaşım var bu konuda bana fikirlerini açıkça anlattığına emin olduğum ve hepsi ilki ben olmamam önemli değil baba sadık olması yeterli diyor, çoğu ilki olmamam normal ama çok kişiyle bari yatmasın diyor hatta hiçbiri bi virginla evlenmez çünkü daha önce yapmayan da sevgiliyken onlarla yapsın isterler ve sekssiz bir ilişki yürütemezler
aa bu benle yattı kaçayım alacağımı aldım falan çok ilkel düşünceler ne yani erkekler sadece seks için mi evleniyor bi kadınla o zaman? zar olsun yeter mi birlikte kaliteli zaman geçirebiliyor muyuz hayat görüşlerimiz uyuşuyor mu falan bunlar hiç önemli değil m
zaten herkes dengi dengine genelde isteyen istediğini buluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılHa öyle mi demişler? Bu erkekler de hem zeki hem de iyi oyuncuymuş. Ya azıcık mantıklı düşün erkekler tabiki önem vermiyorum diyecek önem veriyorum deseler ve o kızları gerçekten basit gördüklerini itiraf etseler hangi kız onlarla yatar? Şunu çomarlığa bağladın ya Allahım 🤦🏻♀️
- +1 yıl
canım bunu çomarlıkla ne alakası var insan bakire isteyemezmi
- +1 yıl
herkeste o mide yok maalesef
- +1 yıl
çocukların beni * gibi bi derdi yok ki genel olarak böyle bi açlıkları da yok benim yanımda başka kızların yanında başka davranabilirler ki bazı konularda yapıyorlar ama bu konuda yapmıyorlar thats it.
- +1 yıl
@esin_izmirlimi mi'yi ayrı yazması gerektiğini bilmeden çomarlığı reddeden biri lol
hadi cevaplıyayım din vs gibi motivasyonları varsa çomar olmayabilir tabi ama ben skişiym karım bakire olsuncuysa çomar oğlu çomardır
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Evlilik öncesi ilişki yaşayanların %80 düşünmez denebilir.
Hiç riske atmayın evlenmeden cinsellik yaşamayın. Hatta evlenmeden cinselliğin lafını bile ettirmeyin. Direk amacının ne olduğunu anlarsınız. Amacı cinsellikse ısrar eder veya ayrılır ciddi düşünüyorsa saygı duyar sabırla evliliği bekler
Böylece hem bir ilişkiniz olacaksa ciddi olur hemde kendinizi evliliğe saklamış olursunuz12 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam çok güzel anlatmışta gel de bunu türk kızlarına anlat haa anlıyorlar iş işten geçtikten sonra anlıyorlar artık üzülmüyorum acımıyorum bile önce yapıpta bir de ahkam kesmeleri yok mu sonradan oturuğ bir güzel ağlıyorlar yaaa gebersin beter olsun ölsün diyorum kendi düşen ağlamaz ama ağlıyorlar işte
10 Yorumla
+1 yıldüşünür, ben düşünürüm. cinsellik yaşayamadığım insanla neden evleneyim? evlilik düşündüğüm insanla neden cinsellik yaşamayım?
şu saçma sapan düşüncelerden vazgeçin artık. cinsellik ikili ilişkilerin doğal bi gerçeğidir, olması sağlıklıdır. sevgi, aşk gibi kavramların içinde cinsellik de vardır, asıl bunu ayrı tutmak gereksiz romantizme girer ve sağlıklı bi düşünce değildir33 Yorumla
Soran+1 yılKesin düşünürsün
- +1 yıl
senden icazet mi alacağız? sana bi şey kanıtlama ihtiyacım mı var? soru sormuşsun biz de kendi düşüncemizi yazdık, ergen ergen tepkiler vermeyin şöyle
Soran+1 yılDüşüyor mu knk böyle
- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikte sevgi saygı güven duygusu sagladigin erkek olursa sana bağlanan erkek seninle zaten uzun vaadeli düşünür bu erkekle üstüne aşk istek arzu gibi duygularda yaşıyorsanız karşılıklı olacak şekilde cinsellik yaşanabilir bu durumda erkek daha çok bağlanır sahiplenir bırakmak istemez ama yoksa bu duygular evlenmeden ilişkide birakir gider
113 Yorumla
Soran+1 yılİyice saçmaladın sende ne kadar severse sevsin kız verince soğuyorlar zaten burdaki kızlara yalakalık mı yapmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Kaç erkekte bunu test ettin bilmiyorum ben 2014 den beri bu sitedeyim hiç bir kadın umurunda olmadı yalakalık yapmam bu benim görüşüm sana uyar veya uymaz bu düşüncem seni tatmin eder veya etmez bu kimseyi de baglamaz tamam mı
Soran+1 yılAsıl sen yaşamadan bilemezsin bu durumu.
- +1 yıl
Yaşamak gerekmez ben hem aşk ve ilişki hemde cinsel terapi konusunda araştırdigim ve erkekleri az çok tanıdığım dan ne düşündüğü bildiğimden burada bir çok kadına bilgi verdim tavsiye verdim öneri sundum dediğim olay bütun erkek kitlesine hitap etmiyor olabilir veya senin sevgilin kocan ya da partnerin her kimse (genel diyorum) bu erkeğe hitap etmiyor olabilir karakteri farklı olabilir her kadın nasıl aynı değilse erkekte aynı degildir bunun yaşamakla alakası yok yani
Soran+1 yılHer kadın aynı değildir her erkek aynıdır kafa yapısı olarak
- +1 yıl
Her erkek aynı değildir yanlış bilgi geneli baktığında aynı gibi görünse de düşünceleri çok farklı arkadaşlarım var benim ama baktığında hepimizin de aynı anda aynı şeyleri sevdiğimiz noktalari da olabiliyor bunu yaşadığım için ve erkek olduğum için ben biliyorum bakış açımiz farklı ama düşününce düz şekilde bakarız ama hangimizin bakış açısı ne kadar düzdür orası değişir anlatabildim mi
Soran+1 yılYa arkadaşım bunun cinsiyetle bir alakası yok zaten kolay elde edilen hiçbir şey değerli olmaz.
- +1 yıl
Nasıl yani senin olayı tamamen okumadan bir şey diyemem
- +1 yıl
Peki bu erkekle konuştuğun her konuşmanın temeli cinselliğe mi gidiyordu eğer öyleyse ve aranızda karsikli güven ve sevgi olduğuna emin misin bence oğlan daha çok kullanama amaçlı bunları yapmış gibi keşke bulussak vs dediğine göre
- +1 yıl
Bende hal hatır sorarim sohbet olduğunda zaten bunu sorarsın nasıl gidiyor iyi misin gibi gibi ama onun duygu olarak senin en çok duygusal yönüne mi dokunamaya özen gosteriyordu yoksa cinsel yönden mi onun kiyasini yap
+1 yılPaylaştığın videoda adam diyor ki "genelde evlilik öncesinde cinsellik yaşandığında %90-95 oranında evlilik olmuyor."
Boş yapan bir bıyıklı.
Ben de iddia ediyorum:
"Evlilik öncesinde cinsellik yaşanmadığında da %90-95 evlilik olmuyor."
Ve evlilik öncesi sevişip sevişmediklerinden bağımsız olarak; genellikle sevgililerin %99'u evlenmeden ayrılıyor.
Herkes her haltı biliyor.
07 Yorumla
- +1 yıl
Akmasa da damlıyor çok şükür
Soran+1 yılBu safları kandırmaya devam et o zaman ne diyim senin gibiler yüzünden bu kızlar güven duygusu yaşıyor zaten
- +1 yıl
Zannetmiyorum. İlişki tarihimde ayrılık sonrası yazmayan yok. İstatistikler yalan söylemez.
Soran+1 yılAferin
- +1 yıl
Teşekkür ederim onore ettin
Soran+1 yılNe demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmedi.
Ama ben istedigini verirsem bağlarım, iz bırakırım diye dusunerek yaşamadım. Ya da zevk tatmin odaklı degildi. Aşık oldugum adamdı ilk beraberligimdi duygularımla geldim yaşadım o anı. Farkli düşündü ilki olmama ragmen ciddi düşünmedi. Oysa o da istedi karşılıklı duygularla yaşandı. Tabi ben oyle sandım o bunu hep yapmış yaşamis yatmış bırakmış. Ustelik 32 yasinda hayatla erkek zihniyetiyle yüzlestim. Boyle kisiliksizlere teslim etmeyin kendinizi.
117 Yorumla
Soran+1 yılErkekler böyledir keyfine bakar sadece kaliteli kadınlara çizgileri olan kadınlara aşık olurlar
Soran+1 yılSana kalitesiz demiyorum yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılDemiş oldun...
Duygularımla yasadigim şey icin ustelik karşı tarafin igrenc zihniyeti yuzunden (kendi isterken iyi tabi ) neden kalitesiz oluyorum?
Buyuk konuşma yargılama.
Soran+1 yılSeninki hata sadece
Cevap sahibi+1 yılGidip 20 yaşında olmadım ayrıca ben 32 yasımdaydım... aynı senin kafa yapına sahiptim insanız asla dedigimiz şeyi yasayabiliyoruz. Allah iyilerle karşılastirsin
Soran+1 yılOnun amacı belliymiş zaten niye beraber oldun ki neyse olan olmuş umarım gerçekten seni seven birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılBunu yaşamadan önce biri aynı durumda olsa vericegim cevap bu olurdu aptall mısın niye inandın? Oyle olmuyor iste. Bu tipler istedigini alıncaya kadar rollere girerler güven kazanırlar ciddiyim seni tanımak istiyorum dedi bana. Baktım efendi temiz yuzlu sakin 3 ayın sonunda gosterdi yuzunu . Bir de birakmazlar ki gidip hayatına bakasın filan napti etti dahil oldu yine hayatima. 5 ayın sonunda ben kendimi kaybetmistim. Zor.
Soran+1 yılSenin imtihanın da bu işte boş ver olan olmuş mutlu olmaya bak
Soran+1 yılAllah belalarını versin boşverin
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren087 benim 5 6 ay sürdü. Yapıp istemiyorum dese anlıcam yedin bir bok çek dicem de , beni kendine bağladı 2 kez ayrıldim gittim yazdı istiyorum seni dedi. Dengemi bozdu ruh hastası. Sevmiyorum seni ciddi dusunmuyorum diyordu tamam defol diyordum sabaha kadar yaziyordu yok uzuluyorum yok alıştım kokunu istiyorum burnumda tutuyorsun... ayrılirken bunların hepsini inkar etti. En buyuk travmam pismanligim.
Soran+1 yılAma hata aslında sizde yatmak zorunda değildiniz, yatarsanız böyle yaparlar ne bekliyordunuz ki ciddi düşünen erkek bırak seks yapmayı konusunu bile doğru düzgün açmaz. Neyse olan olmuş
Cevap sahibi+1 yılO amacla gitmedim ki yanına bir anda olan oldu. Namazinda niyazında ailesi cemiyete bagli tip bir de dusun... insan sevince aptallasiyor muhim olan hatalari tekrarlamamak kimse olmadi sonra hayatimda cunku erkeklere guvenim kalmadi iyice tanimadan adinı bile koam bu saatten sonra. Aldigim en buyuk dersti rabbim bir daha saşirtmasin
Soran+1 yılOlsun en azından ders almışsın pişman olmuşsun inşallah gerçekten sevecek biri çıkar karşına mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim amin -inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren087 kurtulmuşsun bir de boyle biriyle evlendigini dusünsene. Karaktersiz birinden Allah seni korumus bence. Herkes layığıni bulur ektigini biçer. Cok buyuk ah ettim ve gormeden de ölmek istemem Allah sessizce alır intikamı
- Cinsellik konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılSiz nasıl erkekler buluyorsunuz bilmiyorum ama benim sevgilim evet desem şu an nikah kıyacak boyutta lütfen kadını yalnızca obje olarak görmeyen kadın bedenine saygı duyan erkekleri alın hayatlarınıza
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun seninle evleneceğini sanıyor musun gerçekten? 😂 Manitan iyi oyuncuymuş
Soran+1 yıl@BrighLord aynen böylelerinin hiçbiri evli değil valla
+1 yılTürk erkekleri ya da ortadoğunun erkekleri için hayır. Çoğunun beyni tek apış arasına basıyor. Ordan çıktığıda yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılKanka boşuna kendini teselli etmeye gerek yok bunun bölgeyle alakası yok tüm dünya için geçerli.
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBütün erkeklerin düşünmez diyip vermiş olan ama nedense hala bekar olan kızların düşünür demesi 😂😂
- +1 yıl
burada düşünmez diyen erkeklerin çoğu özelde yok şuramı atayım yorumlar mısın diyip cinsellik sorularında ne biçim görüş atıyorlar :) sen erkeklerin lafına bakma en ırıspısı bile istemem diyor
Soran+1 yılEe tamam işte senin gibileri kullanıyorlar evlenmek için yazmıyorlar ya ihtiyaçlarını karşıla diye ah safım benim 😂
+1 yılBu erkeğin zihniyetine bağlı bazı erkekler geniş mezhepli olduğundan dolayı yaşanmazsa kötü karşılıyor bazıları da zaten alacağımı aldım evlenmeye de gerek yok diye bir düşünceye kapılıyorlar
00 Yorumla
+1 yılErkeklere yapar ama kızlara gelince kabul etmezler.
Onun dışında ben erkek olsam bende yapmadığım gibi eşimin de yapmış olmasini istemezdim şahsen02 Yorumla
Soran+1 yılKadın dediğin asil olmalı
- +1 yıl
ona bende kızıyorum , şahsen bakir bir erkek olarak öyle bir bayan isterimki hakkımda var
+1 yılGenelde hevesini alan çekip gider.
Şimdi bakireliğe önem vermeyen kız için bir problem olmaz ama bakireliğine önem verenler genelde zır zır ağlıyor.
Demem o ki bu birazda erkeğe bağlı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yapmayan pek kalmadı uyumu yakalanmamak ve ten uyumunu hissedip doğru kişimi diye Bi test sürüşü gerek bu degildir ki tam cinselik yaşanacak sınırları gecmeyin yeter
00 Yorumla
+1 yılCinselliği ilk onunla yaşamış olmalı. Ve çok güven vermeli. En ufak bir açıkta vazgeçer. Zaten öyleydi böyleydi mevzusu
02 Yorumla
Soran+1 yılDicek ki benimle olduysa Allah bilir kaç kişiyle olmuştur, benden hoşlandı benimle yattı o zaman evlendikten sonra başkasından hoşlansa onunla da yatar vs. Gibi düşünceler geçiyor çoğunun aklından e haklılar da yani
- +1 yıl
Evet genelde bunlar düşünülür. Rahat biri olmalı bu düşüncelere sahip olmaması için
+1 yılKarakterli biri ise düşünür omurgasız ise asla düşünmez
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun karakterle alakası yok hiçbir erkek düşünmez.
- +1 yıl
Sonuna kadar var yanlış düşünüyorsun
Soran+1 yılYav he sen öyle san ya
- +1 yıl
Öyle sanıyorum zaten
Soran+1 yılSandığını kabul etmişsin aferin
Aklacağını almış. Bundan sonrası vicdanı ve keyfine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden vicdan yapsın ki? Kızda her sana aşığım her sana ölüyorum diyenin altına yatarsa böyle olur erkeklere hak veriyorum
+1 yılDusunur kardesim dusunur. Sen dusunene denk gelmemissin. Tecrubeyle sabit.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için hala evli değilsin demi?
+1 yılBu kişiden kişiye değişir. Ben evlilik öncesi bu olaylara karşıyım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın asil olmalı her aşık olduğuyla yatmamalı.
- +1 yıl
Kesinlikle
düşünebilende olur belki cok azınlıkta olsada... ama cok az bir ihtimal geneli düşünmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen istisnalar kaideyi bozmaz
Kim olduğuna bağlı. Benim fikrimi değiştirmezdi mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılGörücez
Soran+1 yılTamam
Buna kim karar veriyor? Aramızdaki iletişimin tespitini yapmak bir psikoloğun işi değil!
06 Yorumla
Soran+1 yılNoldu niye zoruna gitti 😂
Soran+1 yılHayır sen çok mantıklı vermişsin 😂
- +1 yıl
@Amanoof sen maşallah her şey anlıyorsun🙂
Soran+1 yılBende senin kuyruk acını anladım genel olarak.
+1 yılKadına bağlı bu, bir de çağ değişiyor herkes bir şekilde adapte oluyor merak etmeyin
07 Yorumla
Soran+1 yılKardeş mallmısın bunun çağla ne alakası var hatta cinsiyetle de alakası yok her konuda kolay elde edilen hiçbir şey değerli olmaz basitttir.
- +1 yıl
Daha görecek yaşayacak tecrübelerin olacak senden büyük biri yorum yaptığında mal mısın diye lafa girme bundan sonra,
Bir veya iki senelik flört döneminde cinselliğin en çeşitli zamanları yaşanır ayrıca evlendikten sonra partnerin vücudunu beğenmeyip veya yeterli cinsel hazza ulaşamayıp aldatan veya ayrılanları biliyorum,
Yani ilk buluşmada yatağa girmekten bahsetmiyorum cimcime
Soran+1 yılVücudunu beğenmeyip ne ya? Kız çarşaf giymiyorsa nasıl bişeye benzediği bellidir zaten. Yorum yapmış olmak için yorum yapma dayı.
- +1 yıl
Peki dayıcım
Soran+1 yılTamam dayı
- +1 yıl
Aferin yeğen
Soran+1 yılSanada aferin dayı
Ciddi gibi rol yapar , bi bahane bulup kaçar. Zevkine bakar, başka birini buldumu fırfır.
011 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımın sevgilisi organizasyon hazırlayıp evlenme teklifi bile etmişti şu an ayrılar mesela
Soran+1 yılZaten evlenmek isteyip evlenseler bile erkeğin sürekli aklına geliyor her kavgada bunu yüzüne vuruyor yani mutlu olamıyorlar sonra da boşanma..
Soran+1 yılAyn
Soran+1 yılYok değildi
Soran+1 yılHer kavgada sürekli bunu dile getiriyormuş
Erkeğin ciddi düşünmesi mi önemli senin ciddi düşünmen mi
10 YorumlaNiye düşünmesin ki sadece onun için evlenilecekse bence evlenilmesin
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya soruyu anlamamışsın bile..
Soran+1 yılHala aynı şeyi söylüyorsun ya benim demek istediğim iki kişi var birbirlerini çok seviyorlar evlenmeyi düşünüyorlar ama evlenmeden önce kız verince erkek ister istemez basit görüyor çünkü kolay elde etmiş oluyor.
Soran+1 yılYa arkadaşım sen anlamıyorsun boş ver son kez şunu söylicem aldatan kadınların çoğu evlenmeden verenlerdir emin ol hem erkek ister istemez benle yattıysa Allah bilir kaç kişiyle yatmıştır vs. Gibi şeyler düşünür.
Soran+1 yılTamam medeni kardeşim böyle söylerek çok medeni oldum tebrik ederim 👏 ben bağnazım 😂
Soran+1 yılSeks yapmamış biri aldatmaz demiyorum bi tarafından element uydurmana gerek yok evlenmeden yatanların aldatma ihtimali %90 bi kere bakire olan kız istese beğendiği her erkekle gününü gün ederdi ama sabredip hayatının sonuna kadar beraber geçireceği kişiyle yapmayı tercih ediyorsa kendine de aşık olduğu kişiye de saygısı vardır neden aldatsın hadi diyelim milyonlarca kişiden illa ki öyle karaktersizler vardır ama en fazla %10 ihtimalle vardır. Bunun cinsiyeti de yok aslında hangi konuda olursa olsun kolay elde edilen şeyler basittir.
- Cinsellik konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimi düşünür kimi düşünmez ancak erkek ciddi düşünsün diye birliktelik yaşamak saçmalık olur
10 Yorumla
+1 yılDüşünmez düşünmesini beklemek de saçmalık olur kimseyi birşeye zorlamamak lazım zaten saçmalık olur
00 YorumlaTürkiye'de evlenilecek kadın var mı ki erkekler ciddi düşünsün...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle düşünmez! Asla doğrudan şaşmayın şimdi ki gençler genelde zaten bakire kalmadı aman nolcak diye düşünüyor ama siz temiz kalırsanız Allah karşınıza temiz insan çıkarır merak etmeyin her zaman kalbinizle değil mantığınızla hareket edin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey olup bitti hiçbir beklentim yoktu işleri kendi kendine evliliğe doğru itti, ittiği yerde de beni bıraktı sana umut vermedim diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsizmiş
Cevap sahibi+1 yılBenim ondan asla beklentim olmadı sadece anı yaşamak istediğim sevdiğim biriydi sevmeden olur mu ama yanlış tercih yapmışım.
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani cinsellik yaşayabilen erkekler, rahat ulaşabildiği kadınlarla evlenmek istemezler.
07 Yorumla- +1 yıl
@gizemnnn Çoğu erkek böyle düşünüyor. Ama gerçekten o insan diyeceğin erkek, seninle bunu yaşar ve seninle evlenir mutlu olursunuz. Her erkekle birlikte olmamak lazım hissetmek lazım.
- +1 yıl
@gizemnnn Her kızla birlikte olmayı kim savundu? Sâlak sâlak konuşma.
- +1 yıl
@gizemnnn beni tanımadan etmeden ne cürretle fikir sahibi oluyorsun? ne sanıyorsun kendini?
- +1 yıl
böyle saçma sapan düşüncelerde olursan daha çok yalnız olursun hanımefendi.
+1 yılElbette Test sürüşü gibi memnun kalırsa adam sonsuza kadar devam edebilir.
00 Yorumla
+1 yılNe düşündüğünün bi önemi yok evlilik önce Günahtır Zina olur Büyük Günahı var👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik için yeterince adımlar atılmamış ve gereken bazı şeyler yapılmamışsa arada sadece söz verilmişse seks büyüyü bozar
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten herşeyi yaşadıktan sonra evliliğin ne anlamı kalıyor ki demi
Cevap sahibi+1 yılyo öyle demedim senden istediğini alıncaya kadar sahteliklere bürünen yalanlarla dolu sevgili kavramıyla senin özel zannettiğin kişi senle yatınca değişip soğumasından bahsediyorum ve ayrıca cinsellik eğer doğru kişi doğru şeylerle bedeni doyurabilenle yapılmışsa asla araya yıllar girip bu zevki değiştirmez
Cinsellik konusunda 592 cevap paylaştı. Neden düşünmesin bu kadar karamsar olmayın bunu derken içlerinde sadece amaçları sexs olan kalitesiz ler de olur onuda seçeceksin artık
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela her konuda kolay elde ettiğin mi senin için daha değerlidir zor elde ettiğin mi? Düşün öyle cevap ver
Emin olun cinselliği kızlarda erkekler kadar istiyor bunun ileride evlilik düşüncesiyle alakası yok herkes o anki zevkine bakıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSen soruyu anlamamışsın bile
Soran+1 yılErkekler kendini basitleştirmeyen kaliteli kadınlara aşık olur ve evlenirler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanıp atmışlar sanırım, bu kadar kesin konuştuğuna göre
012 Yorumla
Soran+1 yılSeni kullanıp atmışlar sanırım bu kadar zoruna gittiğine göre 😂
Cevap sahibi+1 yılZoruma gitmedi sana üzüldüm. Ne yaşadıysan 🥺
Soran+1 yılYarana tuz bastım galiba 🥺
Cevap sahibi+1 yılAşkım ya nişanlandım ben 🥺 sana bol şans 😚 üzülme tamam mı skşe skşe birini bulursun sen
Soran+1 yılAynen kanka eminim nişanlanmışsındır ben inandım nişanlandığına ahahha ya diyelim ki nişanlandın o adam nişanı atacak hadi diyelim onu da atmadı evlendiniz diyelim bo şa na cak sı nız NET.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyosun müneccim misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKıskançlığından ne diyeceğini bilemiyosun. Bu zamana kadar gerçekten sevilmediğin o kadar belli ki. Üzücü 🥺
Soran+1 yılSevildiğimi zannetmektense sevilmemek çok daha iyi emin ol 👍
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın. Bebekler gibi seviliyorum daha ne 💁🏼♀️🙂
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur. Pek sanmıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılSen bu karamsarlıkla nasıl yaşıyosun
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşün niye düşünmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden önce cinsellik yasayan onca erkek var kizlar kabul ediyor evleniyor sonea mikrop kapioyr slaaklsr ben kabul etmem hekrezle yatak birinle evlenmem aldatie
05 Yorumla
Soran+1 yılHangisi evlenmiş Allah aşkına? Evlenenler de boşanıyor
Cevap sahibi+1 yılkim evlenmemis hekrezle yatmis erkekle kadinlar evleniyor hatta evli erkekle iliski yasiyorla rkizlar farketmiyor herseyi kabulediyorlar
Soran+1 yılSenin bişeyden haberin yok bu zamanda evlenen yok ekonomi bu kadar kötü değilken de kimse evlenmiyordu evlenenlerde boşanıyor zaten bi araştır istersen boşanma oranlarını
Cevap sahibi+1 yılturkiye her yaz geldimde herkes dügün yapior avrupada cevrem hepsi evlendi turkiyede tandiklarda o nasil oluyor ozmn
Soran+1 yılOnlar evlenmeden birbirini düdüklemeyenler işte
- Cinsellik konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılDusunmezse dusunmesin ben isime bakarim 😅
20 Yorumla Kişiden kişiye değişir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok değişmez
Soran+1 yılKendin diyorsun işte "Gerçeği"
+1 yılOnu ancak kadınlar düşünür erkekler düşünmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten nedense
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. erkekten erkege degişir
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez
Böyle bi kalıp yanlış, erkeğe göre değişir
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez
Soran+1 yılÇünkü kolay elde edilen hiçbir şey değerli değildir
Soran+1 yılSevgi daha çabuk biter böyle
Soran+1 yılKonuşmuş olmak için mi konuşuyorsun tabiki ikisininde kararı ama konu erkek şu an
Soran+1 yılSen anlamadın boş ver
Ben olmazsa ciddi dusunmem
03 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum bu liseli ergen neden bu sitede okul çıkış saatine denk gelmiş..
+1 yılKişiden kişiye değişir
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez
- +1 yıl
Niye soruyon o zaman
Soran+1 yılKeyfim
Düşünebilir ben düşünürüm
05 Yorumla
Soran+1 yılDüşüyorlar mı böyle knk
Soran+1 yılHe tm
Soran+1 yılŞaka mısın sen abi ya
Nasıl tiplerle karşılaştınız ya yazık valla.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen yattığınla hemen nikah salonuna gidiyorsun tamam
- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden zina oluyor günah
00 Yorumla
+1 yılKişiden-kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsaf bir şey bulursan seni o halinle enayi gibi kabul eder
00 YorumlaErkekten erkeğe değişir çoğu düşünmüyor ama
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bu karakteriyle alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmasa bile düşünmüyorlar ki
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye düşünmesin aşık olduğu kadınla para olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yıladı üzerinde aşık olacak yoksa aşık olmadığıyla da cinsellik olmasa bile bir zaman sonra sıkılıp bırakıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da onun karakterine bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin karakteri bu düşünmezler.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇevremde var evlenenler. Alakası yok
08 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi kesin vardır
Cevap sahibi+1 yılİnanmazsan inanma bee kendini m. l yerine koyuyorsun resmenn. Naparsan yap ban. ne
Soran+1 yılGörüyoruz kim kendini mal yerine koyuyor kendini kandırmaya devam et sen evlenen varsa bile boşanacaklar zaten aptal
Cevap sahibi+1 yılÖyle evlenen boşanmıyor mu? Ne alaka bununla?
Cevap sahibi+1 yılBi sen high ıq sun evet
Soran+1 yılNe kadar anlatsamda boş sana boş ver
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılAynen
Cinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi düşüyor mu böyle
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri