Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBu mesela benim en büyük sorunum ve emin ol ki evliliğinde sorun yaşayan her erkeğin cinselliğinde sorun olduğu için sıkıntı vardır mesela insanız ufak bi anlaşmazlık olup ters düşebiliyor insan hemen cinsellik ile cezalandırılıyorum 15 gün de bir 20 günde bir 10 günde bir o da yalvara yakara sonra diyorum ki nikahlı karıma neden yalvarayım ki vermiyorsa kendi bilir diyorum sonra iş farklı yerlere gidiyor başka bir şekilde mutlu olmak istiyorsun sonra da suçlu oluyorsun ama en ez 30 kez konuştuk bak yanlış bu yaptığın böyle yaparak uzaklaştırırsın sana muhtaç etmiş olmazsın diye ama yok anam bi onda varmış gibi davranması beni öldürüyor
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi
Soran+1 yılAma kadınların büyük kesimi böyle hepsi aynı emin ol
- +1 yıl
O zaman lanet olsun bu zihniyettekilere ne diyeyim ki burada öyle kadınlar tanıdım ki kadın namazlı abdestli ama düşüncesi şu erkeğimi öyle doyurmalıyım ki gözü dışarı kaymamalı diyip kostüm bile giyiyor makyaj yapıp karşılıyor sürekli aynı şekilde seks yapmayıp kendini tekrarlamıyor gibi gibi
Soran+1 yılvallA şu an ben de bu düşüncedeyim ama evlendikten sonra ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Öyle düşüncede olan kadın zaten basit kadındır yani akıllı kadın erkeğini karakteri kalbi ve dili ile evinde tutar senin gibi düşünürse kocası uçar gider benim gibi sana canlı örnek işte
Soran+1 yılDüşünce derken senin verdiğin örnek namaz kilan dedinya bende öyle dusuncedeyim
- +1 yıl
Heee 🤣🤣pardon aferin işte böyle ol kocan haşa sana tapar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken eş kişisi, herhangi bir engel yoksa geri çevrilmez, evlilikte kişinin seks yapmak için çaba harcaması gerekmemelidir. Naz yapılmaz. "Kendini ağırdan satmak" gibi davranışlar olmamalıdır. Cinsellik, evli bireye ödül gibi sunulmamalı.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi isteyecek kadar bile sevgi ve aşk hissetmiyorsanız bence daha fazla işkence etmeyin, boşanın hanfendi. Oysa seks ve cinsellik aşktan doğar, duygu, sevgi, tutku, ihtirastır asıl mayası.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir kafa yapısı, cinsellik iki taraf da isterse olur, bunu koz olarak kullanma düşüncesi de acayip yani
00 Yorumla Naz yapmali ama aşırıya kacmamali herşeye de evet dememk lazım ki değerin olsun hot dedigi zaman al sana got dememeli
00 Yorumla
+1 yılEvlenmenin bir amacı da bu değil mi yani ağırdan satmak için biraz geç kalmışsın.
00 Yorumla
+1 yılveren vermiş alan almış ne ağırdan satması açın bacağınızı bekleyin bizi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ikiside degil bazen oyle bazen boyle akilli kadin duruma gore hareket eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim çok ağırdan alıyor ve sürekli kavga ve dargınlık oluyordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz aşık usandırır :)
00 Yorumla
+1 yılHafif naz daha çekici oluyor bence
00 YorumlaKocanı mutlu etmesen edecek birini bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ağırdan satsa daha çok hoşuma gider 😀😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılHemen verin hemen hemen hemen!!!
00 Yorumla
+1 yılCanin istiyorsa vermelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla naz soğutur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ver bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErtelenmemeli
00 Yorumla