Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşı şimdilerde baya düşük neden? mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Peki sizin ilk kaç yaşında kimle nerede oldu? Cinsel ilişki yaşı şimdilerde baya düşük neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl 15 yaşındaydım kızda 2 veya 3 yaş küçük sataşıyodu kömürlüğe çağırdım orada biraz birbirimize sürttük ileri gitmedim 🤣 0 8 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl 11 yaşındaki çocuğa sürtün yani Yorumla Asfgfdff 1 yıl Kızda kız mini vs giyiyordu iyide kendisi sataşıp duruyor gel dedim gelşyor kız sapık benmi suçluyum Yorumla mersnliAŞK 1 yıl İşte anlatmak istediğim buydu11 yaşinda kız nereden bilsin ki Peki çıplak mı yaptınız yoksa elbise varmıydı Yorumla Asfgfdff 1 yıl Yuh elbise tabiki okadar ileri gidecek kadar aptalmıyım sonuçta aynı binadayız hemde hemşeri sayılır 😂 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Vala pedofili bir sapıksınız Yorumla Asfgfdff 1 yıl Benim yaşımda küçüktü ama dikkatli oku Yorumla ALRKDKKQR 1 yıl Sonra neden bidaha yapmadiniz? Yorumla Asfgfdff 1 yıl @ALRKDKKQR geri çekiyodum kendimi boş ver sonra karşılıklı futbol oynadık yanaşıyodu bi şekilde nasıl kızsa 🤣🤣 Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% 1 yıl 18 yasimda idim 27 yasında bir mahallede komsumuz vardı bina kömürlüğünde yapmıştık oda tam seks sayılmaz 0 2 Yorumla ALRKDKKQR 1 yıl Sadece ucumu girdi Yorumla Maskelimucize 1 yıl Girme bile yok araya koyduk 😊😊 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu kişisel tercihtir ama cinsel hastalık yaşıda düştü buna bağlı olarak 1 0 Yorumla
xsantiax35 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 1 yıl 16 yaşinda istegim dışında asla olmaması gereken birisiyle başka birinin zoruyla oldu. 0 3 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl O nasıl oldu lnk Yorumla xsantiax35 1 yıl Alkol sapkınlık ve zorlama Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Kime yaptın knk Yorumla
Shiira Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl lisede, yaşı hatırlamıyorum 2 4 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Lisede okulda mı oldu Yorumla Shiira 1 yıl hayır tabi ki Yorumla HayalGucuPower 1 yıl Antalya liseleri 😋 Yorumla ALRKDKKQR 1 yıl Yasi hatirlqmiyorsan , Kim yaptiginida hatirlqmiyorsundur Yorumla
Mustafazynp Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Çoluk çocuğa kadar düştü vallahi 1 2 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Hiç sorma ya Yorumla Mustafazynp 1 yıl Vallahi sonumuz çok kötü Yorumla
Felsefi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 19 yaşımdayım daha olmadı 0 6 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Genel evler var git knk Yorumla Felsefi 1 yıl Kardeş yanlış anladın yapamadığım için değil yapmak istemediğim için yoksa elime çok fırsat geçti Yorumla Asfgfdff 1 yıl Helal Yorumla ALRKDKKQR 1 yıl Elinde (a)(m) mi tasidin? Yorumla Felsefi 1 yıl Kariyerime odaklandım 10 dakikalık zevk için odağımı değiştiremem Yorumla Asfgfdff 1 yıl Kanki en iyisi yapmışsın boş ver bunlara hem gırıyo hem çıkıyo🤣🤣 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Daha olmadı kocamı beklicem 0 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Henüz olmadı 2 3 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Kocam da kocam diyosun Yorumla Slimgirly 1 yıl Evettt kociskoma özel sıfır km 😅😅 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl En sevdiğim 😍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olmadi 2 3 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Sende sıfır km sin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Araba miyim ben Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Mecazi anlamda yahu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Lisede 1 4 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Maşallah herkes lisede götürmüşVerdiğin kişide 18 den küçük mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok büyüktü o Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Aaa anladım. Zorlandınızmı Yorumla anticooor07 1 yıl hıı meraklı ve ateslı donem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
15 yaşındaydım kızda 2 veya 3 yaş küçük sataşıyodu kömürlüğe çağırdım orada biraz birbirimize sürttük ileri gitmedim 🤣
11 yaşındaki çocuğa sürtün yani
Kızda kız mini vs giyiyordu iyide kendisi sataşıp duruyor gel dedim gelşyor kız sapık benmi suçluyum
İşte anlatmak istediğim buydu
11 yaşinda kız nereden bilsin ki
Peki çıplak mı yaptınız yoksa elbise varmıydı
Yuh elbise tabiki okadar ileri gidecek kadar aptalmıyım sonuçta aynı binadayız hemde hemşeri sayılır 😂
Vala pedofili bir sapıksınız
Benim yaşımda küçüktü ama dikkatli oku
Sonra neden bidaha yapmadiniz?
@ALRKDKKQR geri çekiyodum kendimi boş ver sonra karşılıklı futbol oynadık yanaşıyodu bi şekilde nasıl kızsa 🤣🤣
18 yasimda idim 27 yasında bir mahallede komsumuz vardı bina kömürlüğünde yapmıştık oda tam seks sayılmaz
Sadece ucumu girdi
Girme bile yok araya koyduk 😊😊
Bu kişisel tercihtir ama cinsel hastalık yaşıda düştü buna bağlı olarak
16 yaşinda istegim dışında asla olmaması gereken birisiyle başka birinin zoruyla oldu.
O nasıl oldu lnk
Alkol sapkınlık ve zorlama
Kime yaptın knk
lisede, yaşı hatırlamıyorum
Lisede okulda mı oldu
hayır tabi ki
Antalya liseleri 😋
Yasi hatirlqmiyorsan , Kim yaptiginida hatirlqmiyorsundur
Çoluk çocuğa kadar düştü vallahi
Hiç sorma ya
Vallahi sonumuz çok kötü
19 yaşımdayım daha olmadı
Genel evler var git knk
Kardeş yanlış anladın yapamadığım için değil yapmak istemediğim için yoksa elime çok fırsat geçti
Helal
Elinde (a)(m) mi tasidin?
Kariyerime odaklandım 10 dakikalık zevk için odağımı değiştiremem
Kanki en iyisi yapmışsın boş ver bunlara hem gırıyo hem çıkıyo🤣🤣
Daha olmadı kocamı beklicem
Henüz olmadı
Kocam da kocam diyosun
Evettt kociskoma özel sıfır km 😅😅
En sevdiğim 😍
Unuttum
🤣🤣
Olmadi