Haftaya 25 olacağım. Ben her zaman kendimden yaşça ve fiziki büyük, ağır ve ciddi olgun erkeklerden hoşlandım. Is yerimde 40 yaşlarında daha önce evlenmemiş biri. Ağır ve kendinden emin. Onunla evlenmeyi çok isterim ve teklif etsem kabul edeceğinden de eminim. Çevremdeki arkadaşlarımda en başında cinsel anlamda sıkıntı çekersin dedi. Bu anlamda sıkıntı yaşar mıyız sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsıkıntı yaşayabilirsin evet ama yaşamayada bilirsin bunun için bilmemiz gereken şey karşıdaki kişinin durumu fiziksel olarak kilolu ise bu yaşlarda sıkıntı yaşarsın ya da dinamik değilde uyuşuk biri ise ya da bilgisiz beceriksizse bunu karşındaki kişinin nasıl birisi olduğunu bilmeden yorumlamamız imkansız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu olayı sana açıklayacak en iti adama denk geldin iki kız arkadaşım da bunun sıkıntısını çekiyor biri 12 biri 10 yaş büyük ile evlendi ağızları yandı boşanacaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Özelden yaz ses atayım uzun uzun yazmayayım şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yıl41 yaşındayım. Cinsel anlamda azalma olmuyor ama yaş itibariyle uzun saatler sürmeyebilir yoksa istek bitmiyor yani. Uyum sağlarsınız bence
00 Yorumla
+1 yılO erkek seni çok arzular her gün seninle seks yapmaya bayılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılo adam yerinde olsam bakire değilsen evlenmezdim
00 Yorumla
+1 yılYaşı hiç sorun etme
Benimde eski sevgilim 26 yaşındaydı00 Yorumla34 yaşındayim bende hep kendimden kucukler ilgimi cekti ve daha cok azdirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunluğu yaş ile ölçen biri hayatta mutlu olamaz sen bikere olgun düşüncede değilsin atıyorum sıkıntı olsa cinsellikte napican vazmigecicen? Ve yaşın güzel ne işin var 40 ile
00 YorumlaYa ne saçam şey Allah aşkına. Bir kaç yıl sonra yaşlı bi amca olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlar olmasada sonradan yaşanılabilir sıkıntılar
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 40 yaşındayım. 26 yaşında bir kadınla 1bucuk yıl birlikteligim oldu. Gećen ay ayrıldık. Gayet iyiydik bir sorun olmuyordu ama başka sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kaldık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE tabi 10 seneye kalkmaz artık ama sen 35 yaşında en ateşli döneminde olursun
00 Yorumla
+1 yılDaha önce yakınlaştın mı? Bence denemek faydalı olabilir içindeki kuşku gider veya hayır bu kadar düşük bir performansla olmaz dersin
00 YorumlaEvet sana yetmez
00 Yorumla
+1 yılSorun yaşayacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek amacı sana çakmak olur yaşlanana kadar
00 YorumlaSeni doyurur
00 YorumlaNiye cekecekdin
00 Yorumla
+1 yıl15 yaş az değil
00 YorumlaÇok fazla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında