Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başlarda olmayabilir ama sen 35 olunca o 50 olacak eğer spor yapmazsa kendine bakmazsa birazda genetik yatkınlığı varsa 40 yaşından sonra performansa vs düşüklük yaşayacak çekebilecekmisin
03 Yorumla
Soran1 yılBabası 47 yaşındayken doğmuş ama..
- 1 yıl
Benim babamda, dedem 50 iken doğmuş 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun olmaz aksine çok daha iyi olur. Ama erkekler 50 yaş üstü performans azalıyor bilgin olsun. 30-35 arası bulursan, kaçırma altına yat derim. Pişman olmazsın. Yer seni. Orgazm eder. Senin yaşın kaç bu arada? 10 yaş büyük dedin de. Sana göre 10 yaş büyük kaç oluyor oyüzden soruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur ama çok acı çekersin, bir de komutu o verir istersen ağla o zevk esnasında umrunda olmaz işini yapmaya devam eder. Ha ama ben ağlamak istiyorum, canımın yanmasını istiyorum dersen o da senin cahilliğin olur.
00 Yorumla
En iyisi ben 18 sevgilim 31 çok azdırıyo beni anal yapıyoruz zaten tecrübeli olduğu için çok hoşuma gidiyor veletler ile işim olmaz
44 Yorumla- 1 yıl
Ooohhhh. Az önce ben sordum. Bugün. 18-19 yaşında kız var mı dedim diye. Bana pedo medo dediler. Şimdi bu yorumu görsün beni eleştirenler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yıl10 yaş var nişanlimla arada ama sorun yok... bunu sadece yaşa bağlayamazsın bu beslenme düzeni, spor düzeni, çalışma düzeni, stres falan birsuru şeye bağlı yani
616 Yorumla- 1 yıl
Performansı nasil
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe iyi 40 dk sürüyor
- 1 yıl
40 dakika boş olmadan git gel yapıyorsa çok iyi bir süre yani Hani gerçekten sen o erkeği bırakma 40 dakika çok mükemmel bir süre
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe dediğim gibi aynı zamanda hayat şartlarına falan bağlı bir şey... ayrıca her şey süre değil açıkçası bu ülkede ki erkeklerin çoğu sevis bosal bitir tüzüğü uyguluyor... yaşlı olan kadınlara sorsak çoğu orgazmın ne olduğunu bilmez
- 1 yıl
Kesinlikle doğru diyorsun peki buluştuğunuz zaman kaç sefer birlikte olabiliyorsunuz üçüncüyü atıyor mu
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe birlikte yaşıyoruz biz her şey tam sadece işlerimizden dolayı nikah ertelenip duruyor...2 olabiliyor 3 denemedik yani
- 1 yıl
Peki 2 seansa kaç dakika sürüyor aynı oda 30-40 dakika sürüyor mu yoksa daha da uzun tutabiliyor mu
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe o biraz daha az mesela ilk 40 surduyse o 25-30 oluyor
- 1 yıl
Peki ne sıklıkla yapıyorsunuz Hani her gün birlikte oluyormuşsunuz ya da Sonuçta beraber yaşıyorsunuz yani her an bir uyum çekim vardır illaki Hani ve ekstra onu kışkırtmak yükseltmek için iç giyim falan bir şey kullanıyor musun
- 1 yıl
Bu arada senin yaşın kaç, sevgilinin kaç? 10 yaş büyük dedin de merak ettim. Sen 20 o 30 sa performans güzel olur tabiki. Sende istekli, oda
Cevap sahibi1 yıl@Emre3558123 ben 25 yasindayim
- 1 yıl
Aynı evde yaşamaya nasıl ve ne zaman başladınız? Senin Ailen bişey demedi mi? Bende isterim bir sevgilim olsa da birlikte yaşasak ama nasıl oluyor diye merakdan soriyim dedim 😅
Cevap sahibi1 yıl@Emre3558123 benim okulum 22 yaşında bitti zaten, ondan sonrada ayrı yaşamaya başladım biz yeni değil 5 senedir sevgiliyiz nişan vs. Oldu ailemde kendisini gayet sevdi, boş olduğumuz zaman nikah günü bulamadık, nikah günü olduğu zaman biz işten izin alamadık gibi bi durum oldu... nişandan sonra birlikte yaşamaya başladık zaten ailem karşı çıktı bu arada ama beni yarı yolda bırakacak olsa hiç nişan, falan bunlara girmezdi yani biraz sitem ettiler normal olarak hallettik onu... bu zor bir şey yani kararı vermesi sonuçta kadın ya da erkek insanlara güven aşırı aşırı azaldı herkesten her şey beklenebilir oldu
- 1 yıl
Ailen karşı çıktı, sen dinlemedin kaçtın yani. Anladım. Merak ettiğim diğer soru eniştenin mesleği ne? Ve senin meslek iş ne?
Cevap sahibi1 yıl@Emre3558123 kaçmadım yahu çocuğu sevmisler, nişanımız yapılmış durduk yere kaçıp neden arayı bozayım tatlı dille hallettik bir şekilde shjsjsjks bilgisayar mühendisi o, dış hekimiyim ben
- 1 yıl
Nasıl ve nerde tanıştınız? Bunuda merak ettim. Çünkü önemli benim için bir sebebi var sormanın. Lütfen cevablar mısın
kadın reşitse aklı basında ne yaptıgını biliyorsa tecrubesi varsa birsey olmaz ama ilk defa yapacaksa adamı yeterince tanımıyorsa adam kullanıp kızın hayatını zehir edebilir burada kız hakkında detaylı bilgi sahibi olmak gerek
00 YorumlaErkekler geç olgunlaşıyor ve bu geç olgunlaşma yüzünden yanlış kararlar veriyor seni anlamıyor yaşının büyük olması bence daha iyi çocukça hareketlerden arınmış bir ilişki daha sağlam ilerler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşlangıçta olmaz ilerde maalesef , hatta çok yakın zamanda senin için problem olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Sadece cinsellik yaşayıp bırakmaksa sorun yok, ama evlilik sıkıntılı olur, uyarayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer performansı iyi ve ten uyumu varsa neden olsunki taam tersi daha iyi bile olur
00 Yorumla
1 yılKimisine göre sorun kimisine göre sorun değil
00 Yorumla
1 yılYani tecrübeli erkek, tecrübesi kadın. Kadın boşalma rekoru dener
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek ne kadar olgun olursa genç kıza aklında bile olmayacak zevkleri yaşatır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz, olgun bir erkek olarak detaylı bilgi verebilim ama tabi herkesin içinde olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. neden olsun. fark daha iyi. olgunlar nereye dokunulacağını iyi bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz tatlim. Yikar gecer cakar gecer. Sevgilinmi buyuk
00 Yorumlasorun olmaz. sağlıklı sportifse erkek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılHiç olmaz canım 20 25 ideal
20 Yorumla Sorun olur tabi 10 15 yaş normal mi
22 Yorumla- 1 yıl
Niye gerçekler bu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSorun olmaz. 20-35 veya 25-40 ilişkisi mümkün.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye sorun olsun çok güzel olur
50 YorumlaSence olmaz mı Allah aşkına 10-15 ne
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi olur peki
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç sorun olmaz aksine kadın memnuniyeti artar
10 Yorumla
1 yılOlmaz 25 yaş bile olabilir
00 YorumlaHiç olmaz
DAHA İYİ OLUR00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok zevk alırsın bence
00 Yorumla
1 yılAdamına göre değişir hangi anlamda soruyorsun
00 Yorumla
1 yılO kadar midesiz misin
00 Yorumla
1 yılolmuyor tecrübe ile sabit
00 Yorumla
1 yılkısısıne baglı, nerede yasıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiçbir şey olmaz rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır kesinlikle sorun değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz gibi de yaşların kaç olduğu önemli
00 Yorumla
1 yılBence 20 yaş kadin 35 40 erkek ideal
10 Yorumla
1 yılSorun yok
10 YorumlaOlmaz
10 YorumlaOlmaz daha bile iyi olur
10 Yorumla
1 yılsorun olmaz mı
00 Yorumla
1 yılTecrübelidir böyle erkekier
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılOlmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeğin yaşına bağlı
00 Yorumla
1 yılMis gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılolmaz 20 ye kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTadından yenmez emin ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece cinsel ilişki için mi
00 Yorumla
1 yılSenin yaş kaç
03 Yorumla
Soran1 yıl21im
- 1 yıl
Ben yaşlarda biriyle olacan sanırım bu durumda
Soran1 yıl108 yazıyo ama😂
1 yılOlmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur ileride.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
10 Yorumla
1 yıl1t çok canım ya
00 Yorumla
1 yılBence evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz ya
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026