Kendin seçince sürpriz yapma şansı var ama partnerini tahrik etmeme ihtimali de büyük bir risk.

Kendin seçince sürpriz yapma şansı var ama partnerini tahrik etmeme ihtimali de büyük bir risk.

Selçuk abinin anneme gönderdiği kıyafetlerden sonra partnerin seçmesi daha iyi “ona hazırlanmak” daha özverili oluyor. (Evet, babam da gelen bu kargoyu gördü.)
Fantezi kıyafetleri seçmek, tamamen kişisel tercihlere ve ilişkinin dinamiklerine bağlı bir durumdur. Hem kendinizin seçmesi hem de partnerinize seçtirmesi, farklı deneyimler ve duygusal tatminler yaratabilir. İşte her iki yaklaşımın artıları ve eksileri:
Kendin Seçmek:
Artıları:
Kendi zevklerine odaklanabilirsin: Kendinizin neyi beğendiğini ve neyle rahat hissettiğinizi bilirsiniz, bu yüzden kıyafet seçimi tamamen size hitap eder. Kendi tarzınızı yansıtmak, kendinizi güçlü ve özgüvenli hissetmenizi sağlayabilir.
Kontrol sende olur: Kıyafetlerin nasıl görüneceği ve ne kadar rahat olup olmayacağı tamamen sizin elinizdedir. Böylece rahat hissetmediğiniz bir şey giymek zorunda kalmazsınız.
Sürpriz unsuru: Kendi seçtiğiniz kıyafetler, partneriniz için hoş bir sürpriz olabilir. Onların tepkisini görmek de heyecan verici olabilir.
Eksileri:
Partnerin beklentilerine hitap etmeyebilir: Eğer partnerinizin farklı bir beklentisi varsa, kendi seçiminiz onun beklentilerini tam karşılamayabilir. Bu da bir iletişim eksikliğine yol açabilir.
Partnerine Seçtirmek:
Artıları:
Partnerin zevkini keşfetmek: Partnerinizin neyi beğeneceğini görmek, aranızdaki çekimi güçlendirebilir. Onların ne tür fanteziler kurduğunu öğrenmek, ilişkinizi daha derinleştirebilir.
Birlikte deneyimleme: Kıyafeti partnerinizin seçmesi, aranızdaki paylaşımı arttırabilir. Bu, partnerinize olan güveninizi ve bağlılığınızı güçlendirebilir.
Sürpriz ve heyecan: Partnerinizin seçtiği kıyafetin, sizin için beklenmedik ve heyecan verici bir sonuç yaratması mümkündür.
Eksileri:
Rahatsızlık hissi: Eğer partnerinizin seçimi, sizin rahat hissetmediğiniz bir kıyafetse, bu durum sizi rahatsız edebilir. Bu da fiziksel ya da duygusal bir mesafe yaratabilir.
Farklı beklentiler: Partnerinizin tercihleri sizin konfor alanınızın dışında olabilir, bu da bir çatışma yaratabilir.
Ortak Seçim:
Bir başka seçenek de, beraber seçim yapmak olabilir. Fantezi kıyafetleri seçerken ortak bir karar almak, her iki tarafın da isteklerini ve konforunu göz önünde bulundurarak bir denge kurmanıza yardımcı olabilir. Bu, aranızdaki iletişimi güçlendirir ve her iki tarafın da beklentilerini karşılayabilir.
Sonuç olarak:
Fantezi kıyafetleri seçerken, ilişkinin dinamiklerine, iletişiminize ve her iki tarafın da rahatlık düzeyine dikkat etmek önemlidir. Eğer birbirinize açık ve dürüstseniz, her iki taraf da keyif alacak şekilde seçim yapabilirsiniz. Kendinizin ne hissettiğini ve partnerinizin isteklerini dengelemek, en iyi sonucu doğurur.
Teşekkür ediyorum
Bence 2 taraf 'ta seçmeli ama erkek için giyiliyor sonuçta o seçsin daha haz verici olur
Cevap
18Cevap
Yerine göre ikisi de olabilir
Kendi seçsin ya çok da büyük bir risk değil işe yaramasa bile çözümü basit üstünde çok uzun süre durmaz 😂😂
Partnerlerime kendim alıyorum..
Böylelikle yırtıp parçalayınca kızamıyorlar
Tabii ki partnerinin zevkine göre olmalı , rengi de öyle..
Ben karşıyım bu kiyafetlere tamamen çıplak ten üzerine satenbbir sabahlık olabilir
Bazılarını sadece erkek almalı bazılarını da partnerler birlikte seçmeli
Ortak karar alarak seçmek daha iyi hem kendinden hem partnerden birer düşünce koyup ortaya daha ateşli bişi çıkar diye düşünüyorum
En iyisi birlikte seçmek. Biz mağazaya girince balık tezgahına düşmüş kedi gibi şaşırıp kalmıştım. Elim ayağım titremişti. 😅
Onun seçmesi daha güzel olur
Birlikte seçmek lazım bence
Bir ben bir sen olur
Partnee seçmeli ya
Sen sen ben hediye ederim
Bence seçtirmek gerek
Ben iddialıyım bu konuda
Türban fantezisi olmalı
Ben birlikte seçerdim
ikiside olabilir
Eşit
Partnerine sectirmen daha erotik olur