Fantezi giyimde kendi zevkleriniz mi yoksa partnerinizin zevki mi sizin için daha önemlidir?

Fantezi giyimde kendi zevkleriniz mi yoksa partnerinizin zevki mi sizin için daha önemlidir?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Benim kendime yakıştırdığımı sevgilim de beğenir zaten ama mesela atıyorum bir şey giydim şurasından hoşlanmadım dediyse ona dikkat ederek alırım ondan sonraki giyeceğim şeyleri
Hmm güzelmiş. Peki sana hediye alması iyi olur mu?
Olur tabiki neden olmasın güzel bir şey
Eski sorularda bazen bunu saygısızlık olarak görenlerde vardı da merak edip soırayım dedim ben de
Neden saygısızlık olarak görüyorlardı ki
Bilmem, ben insanları anlamıyorum. Ahlak bekçisi çok fazla..
Ahlakla alakası ne ki bunun sonuçta ortak bir zevk için çabalanılıyor
Gel de bunu millete anlat işte. Dediğine katılıyorum ben de öyle düşünüyorum da ne dersin.
Amaan başlarına ne geliyorsa böyle bazı şeyleri tabu haline getirip kutuplaştırmaktan geliyor zaten
Sevgilinn şanslı cidden. Akıllı ve düzgün düşünen birisin. Takılı kalmış bir hayat yaşamıyorsun
Şu sıralar bozuğuz biraz kendisiyle ama bende şanslıyım kendisi kadın ruhundan anlayan mükemmel biri asla bencil değil yaşam tarzı konusuna gelirsek bağnaz bir şekilde yaşamayı sevmem bakarım şartlara aklıma mantığıma düşüncelerime ne uyarsa o an onu yaparım asla asla demem hayat neler getirir bilemeyiz
Hmm umarım düzelirsiniz ya. Uyumlu insanların birbirini bulmasına seviniyorum ben. Özel değilse neden bozuldunuz?_
Bizimki uzak mesafe ilişkisi benim tarafımdan özleme bağlı hırçınlaşmalar oldu onu yanlış anladığım noktalar oldu onun beni yanlış anladığı noktalar oldu hala her yerden ekliyiz birbirimize bir şeyler gönderme amaçlı özlem içerikli paylaşıyoruz ama ne ben net bir adım atıyorum ne o
Bence adım at düzelsin ya. Gerek var mı böyle şeylere. İkinizde istiyorsanız neden diretiyorsunuz ki :)
Millet arıyor bulamıyor, siz bulmussunuz dagıtıyorsunuz ^^
FAzla karıştıysam özel hayatınıza pardon bu arada
Biraz değişmesi gereken şeyler var hem bende hem onda bundan emin olamıyorum seviyorum ama barıştıktan sonra yine aynı şey olacaksa anlamı yok birazda gururuma fazla düşkünüm galiba ondan hani o bi adım atsa ben bayrama hemen yanına gitcem her şeyi hazırladım sadece bilet almam kaldı yani
Yoo karışacak kadar bir şey sormadınız bende ayrıntısıyla anlatmadım zaten
Nedir ki bunlar?
Bilemedim öyle düşündüm bir an, sevindim.
Olmayacak galiba ya ben sizinle konuştuktan sonra bir hikaye paylaştım sen yokken ne gece ne de gündüz şarkısıyla gitmiş kurtlar vadisi şarkısı paylaşmış denizi çekip sanırım o da istemiyor anlam veremedim
Sen romantiklik istiyorsun onda o yok gibi. Bu son mesjdan bunu anladım
Yoo fazlasıyla vardı mesela geçen özlemekle alakalı bir şiir atmıştı ölürsem güzelliğini anlatırım mezardaki çiçeklere falan diye bilemiyorum üzdü bu durum beni şimdi hani beklemiyordum böyle bir şey
Peki sizin aranızda sıkıntı ne tam olarka. Bu adam napmıyor da seni kızdırıyor?
Öklüzün biri de değil belli şimdi
Neyse ben iyi hissetmiyorum iyi akşamlar dilerim size
Özür dilerim üstüne gittim. İyi geceler
Ama hiç bir şey üzülmeye değmez unutma. SAna değerli hissettirmeyene de fazla yüz verme
iç giyimi normal tercih ederim kendi istedigim gibi
Tercihlerin ne yönde nasıl oluyor peki:?
Erkeğin bunu beğeniyor mu?
düz normal kıyafetler
erkegim yok
Sevgilin olduğunda demiştim aslında. Hayatında biri olsa evlendiğinde vs.
Evliyim zaten
Kocan erkek değil mi :D
Evet degil
Baştan desene :D
Dedim zaten
ERkeğim yok derken ben bekar anladım başta.
Benim zevkimi o da seviyor o yüzden sıkıntı yok
Senin zevkin genelde nasıl
Bralet sütyen, brasilian dantelli tanga, normalde de böyle
Hmmm dışarda da öyleysen biraz cesursun
Öyleyim ama gören yok ki zaten dışarda
Nasıl yok?
Dışarda sütyenle mi geziyorum
Cesurum deyince herhalde diye bir aklıma düşmedi değil fghh
canım mısın ya
He canım he
Kız arkadaşıma geçmişte almıştım ve laf etmişti. Bak aklıma geldi şimdi.
Genelse eşimin tercihleri
Hmm okay