Cinsel Yaşam İç çamaşırı seçiminde partnerinizin tercihi önemli midir? vV_Vv Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 #vVVv #seks#cinselyaşam#iççamaşırı İç çamaşırı seçiminde partnerinizin tercihi önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Elbette onu da kararları önemli 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Partnerimin tercihi önemli 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Elbette. Alırken ona da görselleri atarım mutlaka fikini alırım renkl vs konusunda 0 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Önemlidir eğer o an onun için giyiyorsam önemlidir benim için. 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tenine uygun giydiği sürece sıkıntı yok ama çamaşır seçimini ben yaparsam daha memnun kalicagindan hiç şüphem yok. 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İç çamaşırı konusunda zevkli olduğum için partnerlerimin çoğu fikrimi alır. Ya da ben beğendiğim iç çamaşırını partnerime alırım :) 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benden seçmemi isterse neden olmasın bu hoşuma da gider 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben kendi zevkime güvenirim baxır siyah haki beyaz alaca renkli nwbileyim hoşuma giden gibi 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tamamen çıplak da hoşuma gider. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Önemli tabi ki ona göre seçeriz onunkileri bence :)) 0 0 Yorumla
Basakcocuqu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Uzun bir fantezi yapmayı planlıyorsam partnerimin özenle hazırlanmasını ve banaözel kıyafetler gitmesini isterim. Ama er zaman şart değil 0 0 Yorumla
aşkahafız200 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Kadinlsra kırmızı ve siyah yakışır ama yinede fark etmez 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Önemli tabi onun zevkine de hitap etmeli😌 1 0 Yorumla
BenKediMeraklısı Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl O yapanın tercihi kimse karışamaz 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim dediklerine önem vermesi harika olur tabi 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence önemli ve görüş sorulmalı 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Partnerim olacak kadın ne giyeceğini bilir 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl yani cok abartılı olmazsa önemli olması lazım 0 0 Yorumla
mavidogam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl her şey için ortaklaşa karar almak iyidir 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Elbette onu da kararları önemli
Partnerimin tercihi önemli
Elbette. Alırken ona da görselleri atarım mutlaka fikini alırım renkl vs konusunda
Önemlidir eğer o an onun için giyiyorsam önemlidir benim için.
Tenine uygun giydiği sürece sıkıntı yok ama çamaşır seçimini ben yaparsam daha memnun kalicagindan hiç şüphem yok.
İç çamaşırı konusunda zevkli olduğum için partnerlerimin çoğu fikrimi alır. Ya da ben beğendiğim iç çamaşırını partnerime alırım :)
Benden seçmemi isterse neden olmasın bu hoşuma da gider
Ben kendi zevkime güvenirim baxır siyah haki beyaz alaca renkli nwbileyim hoşuma giden gibi
Tamamen çıplak da hoşuma gider.
Önemli tabi ki ona göre seçeriz onunkileri bence :))
Uzun bir fantezi yapmayı planlıyorsam partnerimin özenle hazırlanmasını ve banaözel kıyafetler gitmesini isterim. Ama er zaman şart değil
Kadinlsra kırmızı ve siyah yakışır ama yinede fark etmez
Önemli tabi onun zevkine de hitap etmeli😌
Önemli olması gerekir
Her zaman jartiyer favorimdir
O yapanın tercihi kimse karışamaz
Benim dediklerine önem vermesi harika olur tabi
Bence önemli ve görüş sorulmalı
Partnerim olacak kadın ne giyeceğini bilir
yani cok abartılı olmazsa önemli olması lazım
her şey için ortaklaşa karar almak iyidir
Evet
Kesinlikle önemli