Cinsel Yaşam İlk cinsellik sırasında tepkin nasıldı? Aytac03 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 karşı cinsin silyel orqanları görende tepkiniz nasıl olmuşdu? İlk cinsellik sırasında tepkin nasıldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Herkeste üni tepkin olmuyor herkeste de gözüne güzel gelmiyor hepsi aynı olmadigi için.. gözüne güzel gelen olursa hoşuna gider 2 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oldukça heyecanlanmıştım çıplak gözle görünce. Aletimi dudaklarında değdirir değdirmez boşlmıştım heyecandan. 😊 0 6 Yorumla Aytac03 1 yıl senin yaşın kaçdı o zaman? Yorumla Savvron 1 yıl 18 😊 Yorumla Aytac03 1 yıl kızın yaşı kaçdı ? Yorumla Savvron 1 yıl Sınıf arkadaşıydık aynı yaşta... Yorumla Aytac03 1 yıl sonra poza bildinmi onu? Yorumla Savvron 1 yıl Özeline yazdım ortamda rezil etme beni oraya cevap yaz... :D Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kız kuzenimdi, oynaştık, elleştik. 0 4 Yorumla Aytac03 1 yıl yaşı kaç? Banker_Bilo 1 yıl 14 yaşında falandık... Ergenlik işte... Aytac03 1 yıl neler yaptın onunla? Banker_Bilo 1 yıl Sevişme işte... Sürtünerek boşalma, karşılıklı oral falan...
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ağzım sulandı kıpırdadı 0 11 Yorumla Aytac03 1 yıl yaşın kaçdı? Yorumla yvz4141 1 yıl 20 Yorumla Aytac03 1 yıl kızın yaşı kaç? bakiremiydi? Yorumla yvz4141 1 yıl 18 bakireydi Yorumla yvz4141 1 yıl Şeyi ufacıktı Yorumla Aytac03 1 yıl ufacık erkeklerde olmuyormu? Yorumla yvz4141 1 yıl Yok Yorumla Aytac03 1 yıl ufacığı görüp Sen ne yapdın? Yorumla yvz4141 1 yıl Öpsün Yorumla Aytac03 1 yıl ufak olan göğüsdü yoksa? Yorumla yvz4141 1 yıl İkiside Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Görüp heyecanlandim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir tepkim olmadı gayet normaldi benim için 0 10 Yorumla Aytac03 1 yıl kaç yaşda? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 22 yaşındaydım Yorumla Aytac03 1 yıl kız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 24 idi Yorumla Aytac03 1 yıl bakiremiydi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır değildi Yorumla Aytac03 1 yıl bakire görmedinmi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sadece seviştim o zamanda bakmadım zaten o bölgesine. Kendisi istememişti. Yorumla Aytac03 1 yıl pozduğun olmadımı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok pek yanaşmam da zaten evlenince olur ancak o Yorumla
h8h899hh89 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl midem bulandı 3 1 Yorumla Aytac03 1 yıl sebebi? Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. pek görmedim ne zamandır :D 0 2 Yorumla Aytac03 1 yıl ilk görende tepkin ? Yorumla Memoo00007 1 yıl kıllı mı kılsız mı ona göre değişir ama hoşuma giderdi Yorumla
sunlightly Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Şaşırdım 3 5 Yorumla Aytac03 1 yıl korkdunmu? Yorumla sunlightly 1 yıl Hayır orada bir şey oluyo olmasına şasırmıştım Yorumla Aytac03 1 yıl yaşın kaçdı senin? Yorumla sunlightly 1 yıl Yazıyor Yorumla Aytac03 1 yıl yenimi gördün ilk kes? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bayılmışım 0 3 Yorumla Aytac03 1 yıl neden? Yorumla Engin28 1 yıl Kömür karasıydı oysaki bembeyaz demişti bana Yorumla Aytac03 1 yıl keçmiş olsun Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Heyecanlandım 0 3 Yorumla Aytac03 1 yıl o zaman yaş kaçdı? Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl 12 falan Yorumla Aytac03 1 yıl kimi gördün? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Iyy demiltiö6 2 5 Yorumla Aytac03 1 yıl yaşın kaçdı senin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk gördüğümde 9 yaşındaydım Yorumla Aytac03 1 yıl kiminkin gördün? yaşı kaçdı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanaldan bi erkekle konuşmuştum 27 yaşındaydı Yorumla Aytac03 1 yıl real olarak olmadımı? Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok zevk almıştım 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Daha görmedim. 0 0 Yorumla
Barmen_Nazik Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Korktum aw 0 4 Yorumla Aytac03 1 yıl neden? Yorumla Barmen_Nazik 1 yıl Sinifta yapiyorlardi , sinifa girdigimde kizin , kalin bacaklarini , kizin simsiyah organini acikta gorunce , sasirdim , tiksindim Yorumla Barmen_Nazik 1 yıl Resmen hayvandan farklari yok , cinsellik denilen şeyi duygusal bagla olur , sevmedigi bir insana , artik para karsiligindami bilmiyorum , yalatmaz yani Yorumla Barmen_Nazik 1 yıl 🙁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayran kalmıştım 0 11 Yorumla Aytac03 1 yıl bakiremiydi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett bakire ve hafif dudaklıydı Yorumla Aytac03 1 yıl pozdunmu bakireliyi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman yok oral yapmıştım sonra evett Yorumla Aytac03 1 yıl canını yakdınmı kızın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet biraz zorlandı Yorumla Aytac03 1 yıl erkekler sever kızın zorlanmasını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sen ilk ne zaman gördn Yorumla Aytac03 1 yıl 17 yaşda. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Herkeste üni tepkin olmuyor herkeste de gözüne güzel gelmiyor hepsi aynı olmadigi için.. gözüne güzel gelen olursa hoşuna gider
Oldukça heyecanlanmıştım çıplak gözle görünce. Aletimi dudaklarında değdirir değdirmez boşlmıştım heyecandan. 😊
senin yaşın kaçdı o zaman?
18 😊
kızın yaşı kaçdı ?
Sınıf arkadaşıydık aynı yaşta...
sonra poza bildinmi onu?
Özeline yazdım ortamda rezil etme beni oraya cevap yaz... :D
Kız kuzenimdi, oynaştık, elleştik.
yaşı kaç?
14 yaşında falandık... Ergenlik işte...
neler yaptın onunla?
Sevişme işte... Sürtünerek boşalma, karşılıklı oral falan...
Ağzım sulandı kıpırdadı
yaşın kaçdı?
20
kızın yaşı kaç? bakiremiydi?
18 bakireydi
Şeyi ufacıktı
ufacık erkeklerde olmuyormu?
Yok
ufacığı görüp Sen ne yapdın?
Öpsün
ufak olan göğüsdü yoksa?
İkiside
Görüp heyecanlandim
Ne kadar iğrenç demiştim
sonra ne yapdın ,
Bir tepkim olmadı gayet normaldi benim için
kaç yaşda?
22 yaşındaydım
kız?
24 idi
bakiremiydi?
Hayır değildi
bakire görmedinmi?
Yok sadece seviştim o zamanda bakmadım zaten o bölgesine. Kendisi istememişti.
pozduğun olmadımı?
Yok pek yanaşmam da zaten evlenince olur ancak o
midem bulandı
sebebi?
pek görmedim ne zamandır :D
ilk görende tepkin ?
kıllı mı kılsız mı ona göre değişir ama hoşuma giderdi
Şaşırdım
korkdunmu?
Hayır orada bir şey oluyo olmasına şasırmıştım
yaşın kaçdı senin?
Yazıyor
yenimi gördün ilk kes?
Bayılmışım
neden?
Kömür karasıydı oysaki bembeyaz demişti bana
keçmiş olsun
Heyecanlandım
o zaman yaş kaçdı?
12 falan
kimi gördün?
Iyy demiltiö6
yaşın kaçdı senin?
İlk gördüğümde 9 yaşındaydım
kiminkin gördün? yaşı kaçdı?
Sanaldan bi erkekle konuşmuştum 27 yaşındaydı
real olarak olmadımı?
hiç ilişkim olmadı ki
Çok zevk almıştım
Daha görmedim.
Korktum aw
neden?
Sinifta yapiyorlardi , sinifa girdigimde kizin , kalin bacaklarini , kizin simsiyah organini acikta gorunce , sasirdim , tiksindim
Resmen hayvandan farklari yok , cinsellik denilen şeyi duygusal bagla olur , sevmedigi bir insana , artik para karsiligindami bilmiyorum , yalatmaz yani
🙁
Hayran kalmıştım
bakiremiydi?
Evett bakire ve hafif dudaklıydı
pozdunmu bakireliyi?
O zaman yok oral yapmıştım sonra evett
canını yakdınmı kızın?
Evet biraz zorlandı
erkekler sever kızın zorlanmasını
Evett
Peki sen ilk ne zaman gördn
17 yaşda.