Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkiye girince ne hissettin? KsCiBagyan Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlk cinsel ilişkinde ne hissettin? İlk cinsel ilişkiye girince ne hissettin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bazı şeyler kelimelerle tarif edilemiyor ama şu kadarını söyleyeyim uçuş moduna geçmiştim jsjsjsjddklk 0 0 Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Vapuru kaçırınca has s. i. k. t. i. r yine işe geç kaldık diyorsun ya öyle bir his 😂😂😂 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Çok rahatlamıştım, satmışım dünyanın anasını modundaydım😆 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Henüz girmedim ve o tutku, heyecan isteği sarıyor bedenimi 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlkinden pek bir şey anlamıyorsun küçüktüm 16 yaşında 0 8 Yorumla xll0606 +1 yıl yuh yaaaaa Yorumla Arifde38 +1 yıl Niye yuh ya ne oldu Yorumla xll0606 +1 yıl 16 yaşında ilişki mi olur Yorumla Arifde38 +1 yıl Kaç yaşında olur ilk Yorumla xll0606 +1 yıl 20 felan Yorumla Arifde38 +1 yıl 20 yaşındamı ben 16 yaşına kadar zor durdum 😂 Yorumla xll0606 +1 yıl yaramaz seni :D Yorumla Arifde38 +1 yıl Çok yaramazım hep yaramazdım Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Daha sonra ki tum iliskilerimin boyle olacagini dusunmustum ama hicbiri ilki gibi olmadi. 0 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İlk tecrübeler unutulmaz çünkü her şeyin ilkinde ona karşı büyük heyecan duyarsın 0 0 Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İlişki olduğunu bilmiyordum bir rahatlama vardı çiş mi acaba diye düşündüm tutmaya çalıştım değilmiş 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İlki oraldi... Planlıydı. Neler hissedebileceğimi tahmin etmiştim. 0 0 Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl sıcacık fırının içine girmiş elim ayağım titremişti 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çok oldu fazla hatırlamasam da heyecanlıydı 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Girmeden önce daha heyecanlıydım. Çok çabuk oldu. 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir an uçuyorum sanmıştım 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Ya sen ne hissettin 😂 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Kızgın kumlardan seri sulara atlamak gibiydi. :-D 0 1 Yorumla BeyazMamba +1 yıl *serin Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bu muymuş dedim 😂 3 4 Yorumla Positive_man +1 yıl 😂😂 ne bekliyodun ki baska 😂 Yorumla Nut_Butter +1 yıl @Positive_man ne bilim gözümde çok büyütmüşüm demekki Yorumla Positive_man +1 yıl Aynen oyle baya bi buyutmussun anlasilan sonu husran oldu galiba 😃 Yorumla _7_007 +1 yıl İyi yapamamış demekki Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Gerilim, heyecan 2 2 Yorumla KsCiBagyan +1 yıl Neden ki? Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Aynen bende de bir gerginlik vardı Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Acı.. 1 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Pişmanlık kdkdkdk 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Girdiğimde söylerim 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 😂 0 0 Yorumla
Doktorkadikoy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl ilki çok acemiceydi 0 1 Yorumla Alıcanguney +1 yıl Güzel di acemice di ama ilkler HP güzeldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
bazı şeyler kelimelerle tarif edilemiyor ama şu kadarını söyleyeyim uçuş moduna geçmiştim jsjsjsjddklk
Vapuru kaçırınca has s. i. k. t. i. r yine işe geç kaldık diyorsun ya öyle bir his 😂😂😂
Çok rahatlamıştım, satmışım dünyanın anasını modundaydım😆
Henüz girmedim ve o tutku, heyecan isteği sarıyor bedenimi
İlkinden pek bir şey anlamıyorsun küçüktüm 16 yaşında
yuh yaaaaa
Niye yuh ya ne oldu
16 yaşında ilişki mi olur
Kaç yaşında olur ilk
20 felan
20 yaşındamı ben 16 yaşına kadar zor durdum 😂
yaramaz seni :D
Çok yaramazım hep yaramazdım
Daha sonra ki tum iliskilerimin boyle olacagini dusunmustum ama hicbiri ilki gibi olmadi.
İlk tecrübeler unutulmaz çünkü her şeyin ilkinde ona karşı büyük heyecan duyarsın
İlişki olduğunu bilmiyordum bir rahatlama vardı çiş mi acaba diye düşündüm tutmaya çalıştım değilmiş
İlki oraldi... Planlıydı. Neler hissedebileceğimi tahmin etmiştim.
heyecan, utanç, zorlanma, dar delik, ve sıcaklık sonunda zevk
sıcacık fırının içine girmiş elim ayağım titremişti
İliklerime kadar rahatladım 😊👍
çok oldu fazla hatırlamasam da heyecanlıydı
Nirvanaya yükselmiştim :)
Sen ne hissettin merak ettim...
Olmadığı için bilemem
Girmeden önce daha heyecanlıydım. Çok çabuk oldu.
küçüktüm anlamadım :)
Cennete gittiğimi hissettim.
Bir an uçuyorum sanmıştım
Ya sen ne hissettin 😂
Kızgın kumlardan seri sulara atlamak gibiydi. :-D
*serin
Bu muymuş dedim 😂
😂😂 ne bekliyodun ki baska 😂
@Positive_man ne bilim gözümde çok büyütmüşüm demekki
Aynen oyle baya bi buyutmussun anlasilan sonu husran oldu galiba 😃
İyi yapamamış demekki
Gerilim, heyecan