Mumlar, loş bir ışık, güzel ve davetkar iç çamaşırları...

Kadınlar her seks öncesi mutlaka erkekler için özel hazırlık yapmalı mı yoksa yapmasa da olur mu?
Mumlar, loş bir ışık, güzel ve davetkar iç çamaşırları...

Kadınlar her seks öncesi mutlaka erkekler için özel hazırlık yapmalı mı yoksa yapmasa da olur mu?
Kadınlar yapmalı mı? Evet yapmalı ama sadece kadınlar mı? hayır tabi erkeklerde yapmalı, genel olarak seksten önce bir hazırlık olur.
Ani gelişen bir olaydan bahsetmiyorum. 😆 Bir gece geçirmeyi düşünüyorsanız, duş, ağız bakım, yediğin yemeklere dikkat edinilmeli o gün güzel beslenilmeli bildiğiniz şeyler...
Günümüzde yeni nesil bundan pek hoşlanmaz ve daha çok spontane gelişen içinde heycan olan yakalanöa korlusu olan seks daha çok tercih edilir.
Bu söylediklerin niraz demode sanki.
Loş ortam falan
Neden evli ve geceyi hayal ediyorsunuz hep ( loş ortam gece sağlanır).
Hazırlıksız yakalamak en iyisi
Sadece kadın değil, erkekte yapmalı, karşısında ki kişiye saygısından en azından
Sevdiğim adam için yaparım fakat aynı özeni o da göstersin isterim.
Cevap
41Cevap
Hep kadınlar yapıyor zaten erkekler de yapsın bir zahmet artık 😂
nerde benim tangam 😅😂😂😂😂😂🙈
@Alemdaralii tek tangami demek hazırlık 😂
aaaa bütün çamaşırları dökemem jartiyer falan, ayıp ama 😅😅😂
😂🖐
Bu güzelliği yaşamayı düşünmek bile bunun için hazırlanmaya sevkeder insanı nasıl hazırlanmamak mümkün mü
@27esmerim
Ben dediğin gurup da değil her hazırlıklıyim sekste
Kadın yapıyorsa erkekte yapmalı kesinlikle erkek önem vermiyorsa kadın da yapmamalı
Her ne kadar bizler "meli" "malı" diye bir şey olamaz, bu kişinin keyfine bağlı desek de seks ortamında işler öyle gitmeyebilir😀
Herkes seks anında güzel bir halde olmak ister. Özellikle de kadınlar 😂 Güzel kokmak, güzel patlamak ve güzel giyinmek isteriz. Haliyle de birtakım özel hazırlıkları yaparız😇
Hayır. Kendisi için yapmalı, kendine değer verdiği, kenfini sevdiği için.
Canı çektiğinde de bıiu güzelliği erkekle paylaşmalı 😄
Bu şekilde anlık, kendiliğinden gelişen yakınlaşmalar daha fazla zevk verir. Ayrıca zihinsel tatmini de sağlar..
Bu işi biliyorsunuz😀
Özel hazırlıktan kasıt ne?
Dusş almak mı güzel kokular mı özverili giyinmek mi ruhsal olarak hazırlanmak mı
SŞahsen ben hiç uğraşamam ben zaten her an her şekilde hangi modda olursam olayım beni seven ve arzulayan bir erkek isterm
Bla bla bla
Valla bunlar olsun veya olmasın erkeğin kadını hazırlaması gerek artık bunu yemeklemi yapar filmmi açar hediyemi alır yoksa cazibesini mi kullanır bilemem
Çiftlerin olduğu bir ortamda mum yakılması huzursuzluk ve tartışma yaratıyormuş. Çünkü mum ışığı bazı varlıkları çekiyormuş.
Birbirlerine âşık bir çift bence her fırsatta birbirlerine özel olarak kendilerine çok iyi bakmalılar.. Hem kadın hem erkek..
Sadece kadınlar değil erkekler de yapmalı güzel bir duş almalı , mesela tras olmalı. Neden hep kadınlar yapıyor ki bunu.
Biz kadınlar zaten her daim bakimliyiz bakımsız kadin çok az vardır diye düşünüyorum ben
Kesinlikle yapılmalı erkek de yapması lazım kadının da iyi gönlü güzel bir duş alınması lazım ondan sonra mis gibi kokular içinde vur vur dibine dibine dibi dibi dibi dibi dibi dibi Eğlencenin
Hijyen sağlanmalı iki taraf için de, fazlası istenirse yapılır bana neeey.
kişisel bakım yapışması yeterlidir
öyle ortam hazırlamaya mum yakmaya tütsülere bilmem nelere o kadar da gerek yoktur
İki taraf da eşittir. Hazırlık olmalı. En azından güzel bie duş, düzgün ve rahat kıyafetler olmalı
Her sekste yapılmalı iç çamaşırı kışkırtıcı yanları. çok mesala bir kırmızı iç çamaşırı olunca akan sular durur
Böyle hazırlık ebet çok çok güzel ama her seks öncesi gerek yok bence. Bazen hiç beklenmedik durumlarda spontane sekste çok keyifli olabiliyor.
Hazırlık varsa olabilir amacyoksa anlık olanın da hazzı bi başka yani😃
İlk seferler için olabilir ama romantik ortamlar değil, mum kalabilir ama romantizm için değil
İki taraf için de iç dış yıkama şart 😂 şaka bir yana kendi öz saygısı olana her gün özeldir.
Kadının evinde yapılıyorsa ve kadın istiyorsa yapabilir. Vücudu için yapması daha yeterli olur
Herkes birbiri için özel hazırlık yapmalı. Erkeği de kadını da
Her zaman gerek yok bence arada güzel olabilir ama her zaman olsa sorun değil ama gerek yok
Hazırlık iki taraflı olan bir şey çünkü sekste iki kişilik yapılıyor.
Zahmet etmesin direk işe koyulmak ve ritmi yakalamak herzaman daha iyi.
İki tarafta kıldan tuyden arınıp güzel duş alıp tertemiz bu işi yapmaz büyük zevk olur
Duş alcan atlıcan yataga baska bisey yok ne mumu ne ışığı ev yanar
10 yıllık evliyim bir kere öyle bir karşılama görmedim
Kadın ve erkek cinsel ilişki öncesi özel olmalı.
Sesten önce güzel bir dus, şık bir elbise dozunda makyaj ve hoş kokular ve ağzina da çilek aromalı bir sakız tadı kalsın mümkünse.
Yapmalı bence erkegini tava getirmeli erkekde bi parfüm siksın bi zahmet 🙂
Yapmalılar tabii ki
Hayır birazda erkekler yapmalı
Hayır hiç gerek yok
Yaparsa güzel olur temizlik şart tabiki
Spontane daha keyfli :)
Bazen spontene olmsid heyecanlidir.
Kendine kalmış birsey
iç dış yıkama yapmalı bence
Kadın erkek fark eder mi
Nasıl bir özel hazırlık bu reda
Kesinlikle jartiyer giymeli