seks yapmadan önce ne tarz bakımlar yapılabilir? vücuttaki kıllar alınır, duş alınır. sonra parfüm sıkılır, başka ne tarz bir bakım yapılması gerek?

senin ateşin çıkmış asya. bu dediklerin normal cinsel ilişki için yeterli. anal da yapacaksan ekstradan bir kaç şey daha yapıp hazırlaman gerekir.
Ben önce duş alırım sonra ise dişlerimi fırçalarım, parfüm sıkarım, vücudumda zaten kıl olmaz çünkü önem veririm, saçlarımı tarafım hafif makyaj ve seksi rahat giysiler tercih ederim...
Normal temizlik yeterlidir klasik.. ve mutlaka dikkat edilmesi lazım bakıma
Ayyy öyle birden sorunca bilemedim
Cevap
23Cevap
Bunlar yeterli gibi bence, ama ekstradan ortama özen gösterilebilir belki, mesela mum ışıkları olsa bence hiç fena olmazdı :d
@Asya_2275 Hayır, olmaz onlar :d Ama pasta işini de düşünmedim değil şimdi :d shskhj
Türkiye'de böyle kız var mı bilmiyorum demişsin. Neden öyle dedin? Türkiye'nin avrupadan amerikadan hiçbir farkı yok. Herkes grup seks partisi yapıyor devamlı (bakire olmayanlar)
Var tabii ki. Daha bile güzelleri var
@MagarsuS Her yerde. Aklına gelebilecek her yerde
Mesela lisedeyken dağa gidip yaparlardı. Parası olmayan dağa tenha yerlere gidiyo. Parası olan otele. Ailesiyle yaşamayanlar kendi evinde yapıyor
Bir kız arkadaşım veteriner ile sevgili. Veteriner kliniğinin üst katında grup seks partisi yapıyorlar sürekli
Her yerde yani
Bakireler bile grup yapıyor oral-anal. Grup yapmayan yok yani. yapmadım diyen yalan söylüyordur. Kızlar erkeklerden daha önde bu konuda. İki üç erkek (ve daha fazla erkek) ile grup yapıyor kızlar hep
Veteriner adam evli. Klinikte takılıyorlar
Resimdeki sensen iyi hazirlammisin direk girin mevzuya
Ne seksi, nebakımı yaw?
Her zaman bakımlı olmak gerekir, seks yapmak için mi bakim yapıyorsun?
Gerdek için özel bakım yapılır evet o konuda haklısın.
Seksi kıyafet tabiki renkli ve dantel belki birazda terbiyesizce kıyafet iş görür
Görsel sana aitmi
Bir duş atmak ve de kuşundaki kılları kesmek benim için yeterlidir
saydığın maddeler önemli olanlarıdır, sadece bunlara dikkat edilse bile kafidir.
Yağ kontrolü kesinlikle yapılmalı
Hava filtresi temizlenmeli
Okadar yeter.
Parfüm sıkmasa daha iyi veya emilmeyecek biyere sıkılabiilir
Dişlerini fırçala.
Çünkü birçok yerde lazım olacak
Bunlar normal hayatta da yapılmalı zate n cinselliğe özel olmamalı aşko
Bence parfüm sıkmak kötü. Temiz kokmak daha önemli. Parfüm kokusu dikkat dağıtır o anda.
Dış fircalanir. Yatak hazırlanır seksi şeyler giyilir vs vs
sen gerekeni yapmışsın zaten
Bazen anlık gelişir her şey
Senin ben varya taaa hammmına
Ne güzel dudakları var
Resim güzelmiş SS aldım.
Sahte biliyorum.
Hijyene dayalı hepsi
Lavman yapılabilir
Güzel kokmalı ve temiz olmalı
Sen artık yapma yorulmuşsun
Niyet edilir