Ne tür hazırlıklar yaparsınız?
#MadSoldier
#KızlarSoruyor
#Okey
#Cinsellik
#Hazırlık

Spontane iyidir. Hazırlık yapılacaksa da erjekler için sadece etek tıraşı ve duş yeterlidir genelde, kadınların işi zor bacak kılları uzunsa al, etek tıraşı ol, hatta illa deodorant, krem vs aslında beslenme de önemli özellikle erkekler iyi beslenmeli bol su içilmeli.
Şimdi özelden genele doğru bir kaç madde söylemem gerekirse şöyle sıralama yapalım;
vücudmzu her an temiz tutmalı onun dışında
▪︎diş f. duş alma.
▪︎Parfüm sevmiyorum erkeğim-in boynun (m) u yalarken Sezen Aksu'nun da dedidiği gibi "teninin tuzunu tattığım" olmalı. Parfümun kimyasallarını değil.
▪︎'iç güzellik önemlidir' ilkesiyle yaşamayı seven birisiyim o yüzden iç çamaşırlar önemli.
▪︎Ne zaman sevişeceğime göre kıyafetim farklı olabilir.
▪︎E Fantezi önemli.
Birbirimizin isteklerini fantezilerimizi biliyorsak bu hazırlığımı biraz daha kolaylaştıracaktır. Erkeğimin sevdigi kostümlerden birisini giyinirim. Ve tabi ki oyuncaklar yağlar falan.
▪︎ Fantezi demişken sadece kostümlerle sınırlamıyorum. Enerjimizi yerine getirecek çeşitli mevye ve içeceklerle ayrıca fantezilerimize eşlik edecek yiyeceklerle ;
çilek , puding, krema ve bal vs dolu güzel bir masa da hazırlarım.
▪︎ Dans için bir kç müzikte hazırlanmalı.
▪︎En önemlisi dış etkenlerden olumsuz etkilenmemek için tlfnları sessize almalıyız.
▪︎ Banyo ve yatak odamıza özel mumlar da olmalı.
Bunu eig seçicem
Hazirlik olmadan olmaz... Ama sevismeyi planlı yapmayı da sevmem
O an nasıl gelisiyosa, kendini bırakabilmen gerek... O yuzden sevgilimle buluştugum her an bakimli ve temiz olurum, ic camasirima ozen gos parfum, ekstra ic camasiri dis fircasi vs bulundururum yanımda
Tabi ki yapılmalı sonuçta et ete dil dile değecek hijyen bu noktada çok önemli
Spontane gelişmiş olsa bile bir insan elinden geldiğince hazır olmalı
Ben şahsen spontaneye hazır değilsem bu işe soyunmam
Cevap
50Cevap
Niyet ettim bu gece günaha girmeye diyerek duş kıyafet vb. hazırlıkları yaparım
Allah niyetine göre versin 😊
buna da amin demiyim artık 🤣🤣
Desen de veriyor demesen de veriyor 😂
Hadi bakalım
Mutlaka ön sevişme olmalı çiftler bir birine yüzünü dönmemeli. 😬
Evet kesinlikle Güzel bir duş alınmalı dişler fırçalanmalı Çünkü Ağzın kokuyor Sa gece berbat olur
Ben çok ozenirdim. Öncelikle her ilişki öncesinde duş alırdım. Sonra mutlaka parfüm sıkar , makyajı mi hiç ihmal etmezdim. Mutlaka çok güzel giyerdim. En nefret ettiğim şey ise dudağımda ruj var diye opmemesi sildirmesiydi. Sahi erkekler hepiniz sildiriyor musunuz?
Ama sonuç hayal kırıklığı her seferinde. Kendini salak gibi hisseden bir ben.
Rujun tadı hiç güzel değil evet sildiriyorum bende yoksa seks sonrası sanki ben ruj sürmüş gibi oluyorum dudaklar kıpkırmızı yanaklar boyun falan her yer kırmızı. Tadı da kötü. Bir ara öpüşürken dudaklarım uyuştu resmen.
@bendersem neden giremiyordunu,
@bendersem anladım 😁
Bence yapılmalı en azından duş gibi bir şey lazım en azından sonun oraya gideceği biliniyorsa ya da ihtimal ise kişilerin o gün içerisinde duş almaları iyi olur çünkü bazen bu işe paldır küldür başlamak lazım 😂
Yani yapılsa guxel olur ama spontane gelişen ansızın hazırlıksız olan daha şehvetli oluyor
Seninle aynı fikirdeyim
Eee yanii insanin karşısındakini tiksindirmemesi lazim
Tüy kıl ve bir duş muhakkak alınmalı onun dışında ise kıyafet olarak hazırlık yapılmalı evet
Ansızın oluşan cinsel ilişki daha çok haz verir her iki tarafa da
Hijyen ve temizlik her daim yapılır. Ama onun haricinde imkanını fırsatını yakalandığım her alan ve koşulda spontane gelişir
Kişisel ve bölgesel temziliğime özen gösterdiğim için en fazla bir duş olur du hazırlık diyorsan eğer.
Eğer önceden planlanmış bir buluşma vs ise o zaman herşey değişir. 8)
Tek yaptığım hazirlik en az 1 saat on sevismedir bundan daha iyi yaptigim hazirlik yoktur 😘
Yani spontane gelisir ama insan kendine bakarsa her zaman her seye hazirlikli olur
Anlaşıp yapmıyoruz ama ben her daim temiz ve bakımlıyım
Spontane gelişen her zaman daha keyifli. Mutlaka seks isterim ama seks yapmaya gitmek de itici.
Kıllar temizlenmeli en önemlisi tertemiz olmak , bakımlı olmak, uygun kıyafetler giymek.
İliskiyi buldukta bakımı kaldı.😂
Niye bulamayasın ki 😊
İcraat yok icraat. uyuyoruz biz 😂
Uyanın uyanın 😂
Tabi ki duş vs :) gerekli yerlerin alınması :)) bu konuda hatunların daha dikkatli olması gerekiyorr :)) ayrıca o yatakta hatunu inletecek herşey yapılmalı seks öncesi :)
Benim en çok hoşuma giden sevişme süresi sevişme süresini 1 saat e kadar çıkartırım vücudunun her yerini yalarım yaklaşık 40 dakka vajinayı yalarım çıldırır kudurur yalvarır gir içime diye gerisi malum
Hesapsiz olani daha güzel onun icin heran olacakmis gibi hazirlikli olmak en iyisi..)
Elbette yapılmalı temizlik ve hijjen iki taraf içinde önemli
Temizlik iç çamaşırı mekan ışık olabilir ama her zaman spontane daha heyecanlı olur
Kesinlikle haklısın
👍🏻
😉😉
giyim tarzı bir hazırlık yapmam ama o an gelene kadar yer içer eglenirim güzel bir geceden sonra seks çok daha iyi biter
Spontane en tatlı olanı aniden bir anda trenlerin birleşmesi devamda uzun bir ön sevişme ardından doyasıya oral seks 😍
Daha öncede planliysa 3 gün önceden et baharat ve mayali gıdalar tuketmem belli yerlere ağda yaparım bir gün önce spa hamam kese yaptırırım son gece aromalı bakım losyonu bolca vücuduma sürüp uyurum
Yapılırsa güzel olur değerli hissedersin değerli olursun
Temiz ve bakımlı olmak gerek her daim, bir de duş alınmışsa daha iyi olur
Savaş öncesi nasıl hazırlık yapılıyorsa cinsellik öncesi de hazırlık yapılmalı ve beden fetih edilmelidir😎
Bir duş Muş alınmalı, kıl Mıl kesilmeli, güzel kokular sürülmeli
Genel de kıl temizliği vücut temizliği ama özellikle oral için temizlik şart temizlik olmadan olmaz yani bence
Yapılmalı her an hazırlıklı olunmalı bence iyi bir ilişki isteniyorsa temizlik vs çok önemli
En iyi seks spontane olandır
Tabiki onun zevki başka
Temizlik konusunda her zaman hazırlıklı olmalı. Spontane gelişen ilişkiyi daha çok seviyorum.
Her zaman değil aslında. Birdenbire gelişen olaylarda hiç hazırlık olmamasına rağmen ne kadar zevkli heyecanlı ve tatlı oluyor sonuçta
Hazırlık severim ya ateşli bir ortam lazım 🙈
Hazırlık olmadan ateşli olmuyor mu
Heyecanlı olur oda ayrı bir zevk ama tercihen hzırlıklı
Anlaşılmıştır hocam 😉
Tabiki yapılmalı aksi takdirde istenmeyen sonuçlar doğabilir
Hiç hazırlık falan yok. Her an hazırız :)
Zımba gibiyiz şarjör her an dolu yeterki havaya ateş etmeyelim 😂
Kurşun pahalı üstadım. Maganda değiliz havaya yok 😂
O zaman bam bam bam 😂
Hedef önemli üstadım 😂😂
Sen silahı kendi haline bırak kafasına göre hedefi buşur o 😂
Başıma iş açmasın üstadım :)
s*kinin dikine çok gitmezsen birşey olmaz :D
Mesaj alındı aynen şimdiki gibi kal diyirsun 😂😂😂
Aynen öyle sayın hocam 😊
özellikle hijyen olması için bence duş alınmalı güzel bir gece istiyorsanız yani
Yapılmalı tabiki😂😂😂
Bazen yapılır bazende pat küt dalınır 😂
Yapılmalı, mevzu kafada başlar.
Önce beyin boşalmalı temizlenmeli değil mi :)
Kesinlikle, kafam rahatsa gönlü hoş edebilirim.
Tecrübeli kadın da böyle işte :)
Mutlaka hazirlanırım.
Anal temizlik, duş vb. hazırlıklar şart.
Evet duştan sonrasında
Tabi ki de en önemlisi duş
soyunmak lazım
He soyunmak şart
Bu kulağa daha hoş geliyor 😊
Spontane
Beden temizliği olmazsa olmazım
duş şart, çok ani gelişmediği sürece
Kör tuttuğunu hesabı bende😁
Taşşakkk bakımımı yaparım
Yapılmalı , Temiz ve hijyen olunmalı.
Duş almak gerekir
Şahsi temizlikleri yapmak şart
Spontene istekli olursam
Sexs farklı birşey özel olmali
Her an hazır olmak daha iyi ama bir hatun şart
Neyin hazirlogi
olur ya seks yapmadan önce hazırlık yapıyorlardır duş almak kıl tüy almak ağda yapmak koku sürmek dişleri fırçalamak iç çamaşırı vs.
Bence gereksiz bunlar
Spontane seviyorsan gereksiz olabilir tabiki
Evet
Yapılmalı
Neler yapılmalı
Duş ve kıl tüy temizliği