İlk geceyi düşündüğünüzde sizi en çok endişelendiren veya korkutan şey ne olmuştu? Yaşayanlar ya da bu konuda fikirleri olanlar paylaşabilir mi?

İlk geceyi düşündüğünüzde sizi en çok endişelendiren veya korkutan şey ne olmuştu? Yaşayanlar ya da bu konuda fikirleri olanlar paylaşabilir mi?
Genelde kızlar kanama olur mu olmazmi acirmi korkusu ama korkacak bir şey yok zevk alacaksın hiç bir şey bilmiyorsan bırak kendini partnere kasma rahatlıkla girsin içine sen zevk almaya yonel
İlk gece korkusu çoktu keza düğüne yakın aşırı belirginleşti ve açmıştı bende hani evlenecek olsakta zorla yapamayacağıma göre ne yapsam diye düşündüm balayına direk gitmiştik rahatlması için fantezi vs
Cevap
14Cevap
Benim öyle bir korkum olmadı
Tabii ki korkun olmaz çünkü deneyimli bir erkeksin her kızın hayal ettiği bir erkeksin
😘
korkum yok
Henüz olmadi ama erken boşalma... stres çekinme... penis boyumun yeterli olup olmadığı sünnetsiz olduğu anlaşılması... olurdu
Erken boşalma için çok fazla mastürbasyon yapmamaya çalış ayrıca penisin boyu değil işlev olması önemli kalın olması vajinayı doldurma önemli Eğer kalın değilse doktora başvurarak yağ dolgusu ile yapabilirsin
Benim bir korkum yok ama arkadaşlar var evlenen onlarin korkusu genelde hissedecekleri acıydı
Zaten deneyimli bir erkekle evlenirsen seni hazırlayacaktım cinsellik öncesi
Orasını bilemem artık
Düşer bayılırım falan diye tık diye gitmekten korkuyorum vfnbhnbnbv bide kalp var bende.
Korkmana gerek yok bence zaten biz kadınlar öyle durumda kendilerimizi kattığımız için öyle oluyor cinsellik esnasında ön sevişme olursa erkek hazırlarsa kadını iyice sulandırırsa bir şey olmaz diye düşünüyorum çünkü vajina esnek doğası gereği oradan çocuk geliyor çünkü
İronisine dedim yoksa bi korkum yok teşekkür ederim açıkladığın için iyi akşamlar.
Ben teşekkür ederim katıldığın için
Öyle bir korkum yok şahsen. Tecrübeden dolayı.
Eşimle evlenmeden yüzeysel yaşamam rağmen yinede korkmuştum o gece nasıl olacak diye tedirgin olmuştum
hic korkum emdisem yoktu heyecan çok arzu istek cok
Herhangi bişeyim olumsuz geçmesi
Bi aksilik çılması
Doğru açıkçası erkeklerde erken boşalma sorunu olabileceği için koltuklarını düşünüyorum ama pek emin değilim senin görüşün nedir
Yani erken boşalma sorunu yaşamadım ama yaşamayacağım anlamında da gelmez bazı kızlar daha zor orgazm oluyor sonuçta
acı idi
Maalesef eşim seni iyi hazırlamamış o zaman
hmm olabilir
ama acimasindan korktum
Dar ve girmesi zor olabilir
En büyük korkum kömür madeni bulmak (!)
Guvenle
Korkutan bişey yok
Erken boşalmaydı
Kadınların bilgilenmesi gerekiyor bence.
Kadınların sadece kan gelmemesi bence
Kendini kasmasııı
Erken boşalma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?