Yani ilk kez cinsel ilişkiye girdiğinizde nasıl oluyor acı hissediyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAci illa olur bence ne de olsa yirtilmis oluyor zariniz hani yara almis oluyorsunuz kanatiyor falan normaldir ama oyle dayanilmayacak kadar bir sey oldugunu da sanmiyorum yoksa sagda solda kadinlar bir olur pankart acarlardi evlenmeyin iliskiye girmeyin diye. Her ay ay basiniz oluyor onu uc bes gun cekiyorsunuz bunu mu 1 2 saat kadar dayanamayacaksiniz dimi. Yani tabi biraz da size de bagli kasmaniz stres yapmaniz falan bide evlenecegin esine onun nazik davranmasi seni yumusatmasi falan bunlar da onemli, bunlar halledildikten sonra bence sikinti en minimuma duser…
Bence boyle yani bende yasamadim hic evliligi bekledigim icin ama mantiken bana boyle geliyor bide tabi okuyup duyduklarima bakarak falan…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla korkulacak bir şey yok küçükken çok korkardım fakat insan yaşayınca anlıyor. Gram acımadı asla hissetmedim bile. Sadece karşındaki insanın nazik olması gerekiyor yavaş yavaş genişletilmesi lazım yoksa bi anda olursa acıtır tabii ki de. Bu arasa kanama olayo bende çok az oldu damla şeklinde değil erkek arkadaşımın penisine bulaştı birazcık o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama sakın deneme pişman olursun. Ben evlenmeden sevgilimle birlikte oldum beni terketti başkası için şimdi bir doktor ayarladım diktiricem ve daraltıcam. Sıfır gibi olacak diyor doktor. Bizler dışında kimse anlamaz dedi dikildiğini. Kanama da olacak. Daha önce diktirenlerle de görüştüm herkes memnun eşleri vs anlamamis.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani evlendiğinde eşine bir ömür sürecek bi yalan söylemiş olacaksın. İçin nasıl rahat edecek? Yanlış anlama yargılamıyorum. Çünkü bi arkadaşım da böyle bi durum yaşamıştı. O da diktirmek istiyodu. Son anda vazgeçti, ben bi ömür bu vicdan azabıyla yaşayamam dedi. İşin bu tarafını da düşünmeyi unutma olur mu? İyice düşünmeden, anı kurtarmak için karar verirsen ileride kendi içinde sorun yaşama ihtimalin yüksek maalesef. Çok iyi düşün lütfen.
- +1 yıl
@Balkızz8 benim arkadaşım 8 10 sene önce sorduğunda 2500 TL idi. Bi de o zaman devlet hastanesinde aileden birinin onayı olmadan yapmıyolardı, o yüzden özele sormuştu. Şimdi de 6 ile 8 bin arasındaymış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
+1 yılVar, kibarca anlatabilen lazım bizlere, bu çocuksu ruhumuzla korkuyu atmamız lazımdı atamıyorum
21 Yorumla
+1 yıl15 yaşında falan korkuyordum, korkulacak bir şey yok; biraz bilimsel araştırma yaparsan öğrenirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu kadın senin gibi korku yaşıyor ama bu kadar büyütmeyin bir ömrü paylaşacağınız insanla bir ömür ilişkide olacaksnız zaten zevk almaya bakın
00 Yorumla
+1 yılKarsindakine bağlı. Bel kirilmasiyla sonuclananlar bile mevcut
00 Yorumlapeki seni en çok ne korkutuyor ilk gece de. Ne olmasından korkuyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖn hazırlıkları uzun tutun.. bu hem sizi hazırlanacaktır hem de zevk aldığınız süreci uzatacaktir..
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak yaşamadım. Kız da yaşamasın diye bir erkek olarak elimden geleni yapmıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterli ıslaklık ve kayganlığı yakaladıktan sonra acısını hissetmezsin bile, ön sevişme çok önemli, partnerin tecrübeliyse korkmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma ya kendini kocanın kollarına bırak
Düğün ne zaman00 YorumlaBen yaşıyorum şimdiden abartarak anlatıyorlar insanı korkutuyorlar sanki ne
13 Yorumla- +1 yıl
Hiç korkulacak bir şey değil. Sevdigin adamla uzun bir on sevismeyle penis vajinanin derinliklerine kayip gidecek. Tadını cikar
- +1 yıl
Tamaaam :)
+1 yıl27 yaşımdayım ama bakireyim.
49 Yorumla- +1 yıl
Muslera fileyi böyle korumadı abla saygılar
- +1 yıl
Ailem dışarı çıkarmıyo ki
- +1 yıl
Helal olsun. Saygılar😂
- +1 yıl
Ailen istediği kadar tutsun senin içinden gelse bir yolunu bulursun
- +1 yıl
Ve 7’den sonra dışarı çıkmam yasak yinede yapamam:(
- +1 yıl
Kafama eserse bakkala diye çıkar yine yaparım. Tabi öyle de yapmamak daha doğru olur
- +1 yıl
Yok artık😳🫣
- +1 yıl
var mı peki ilk gece korkusu
Olur da abartmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılNeden bu arada korku vsr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini bilen korkmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok knka ne yaşayacaklar ya
00 Yorumla
+1 yılKasma anın tanıdı çıkar gerisi kendiliğinden olur
00 Yorumlayok kank
00 YorumlaSakğn ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yeni yaptık çok acıyor hala
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden geçmiş olsun o zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı