Cinsel Yaşam İlk gece korkunuz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hayır bende yok İlk gece korkunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır yok.. 0 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani birazcık var çünkü erkek de olsam bu konularda çok tecrübeli değilim hatta hiç yaşamadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden korkuyorsun tedirgin eden şey ne seni KuzgunSteele +1 yıl Yani bu biraz özel bir konu olacak hani yorumda yazmam herkesin görmesini neden olabilir ancak birçok korkum olduğu kesin bu konuda uzman mısınız Soran +1 yıl Hayır değilim ama merak ettim KuzgunSteele +1 yıl Dilerseniz anlatırım ama yanlış anlamayın yani laf olsun diye ilginizi çekmek için böyle bir cevap vermedim gerçekten sıkıntı yaşadığım bir durum
Nilyyyysss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Erkeklerin yok yazması kadar komik bişey yok dşdkssksl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden jsjs Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Erkekler neden korksun ilk geceden sıkıntıyı çeken kadınlar zaten Yorumla Soran +1 yıl O da ilk yaşarken tedirgin olabilir Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Niye yok önceden açıldin mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Açıldın mı derken Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Senin ilk gecen mi olacak ki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Daha önce seks yapmadın mı Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Profilin Esenler, gerçekte Paris diyorsun yani. Yorumla Soran +1 yıl Her şey göründüğü gibi değil demek ki jsjd Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Demek ki Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Gece çalışıyorum zaten gece yaşıyorum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Korkamam korkmamalıyım 0 0 Yorumla
velwme Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır yok 2 3 Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Evet işte böyle erkek korksun senden Yorumla velwme +1 yıl Aynen öyle Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Sen halledersin valla erkeği yaparsın yatakta Yorumla
murat1934g Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Düğün yakın mı yoksa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne düğünü ya Yorumla murat1934g +1 yıl İlk gece korkusu demişsin ya Yorumla Soran +1 yıl İlla evlenince mi oluyor Yorumla murat1934g +1 yıl Ya tabiki değil ilk gece diyince insanın aklına evlilik geliyor seni takip ettim bu arada sende karşılık variri misjn Yorumla murat1934g +1 yıl Pist Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla murat1934g +1 yıl Sen bilirisj Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. var evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Varr yaa üf 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden korkuyorsunuz ki Yorumla murat1934g +1 yıl Düğün ne zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha varr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden korkmayayım ki ilk defa içime kocaman bisey gircek😑😄 Yorumla murat1934g +1 yıl Tavsiye almak istersen beni bul Yorumla murat1934g +1 yıl Emin ol o geceyi çok rahat geciririrsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kan akıyor felan diyorlar ne bileyim acı verici gibi geliyor Yorumla murat1934g +1 yıl Sen beni bi bulsana korkmayacaksın hiç emin ol dmmmm gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk gelemem Yorumla murat1934g +1 yıl Kötü biri değilim emin ol pişman olmazsın geceyi rahat geçirmen için söylüyorum sen bilirsin Yorumla murat1934g +1 yıl Düşün bnce Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok korkarım 2 1 Yorumla RavenbyPoe +1 yıl Korktukça daha çok zorlanırsın. Unutma. İLk defa olacak korkman normal ama yine de o ana bırakmaya calıs kendini. Yorumla
Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Hayır 2 1 Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl @nurinnko Harika sen adamı yaparsın valla adam korkar senden çok cesursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır yok..
Yani birazcık var çünkü erkek de olsam bu konularda çok tecrübeli değilim hatta hiç yaşamadım
Neden korkuyorsun tedirgin eden şey ne seni
Yani bu biraz özel bir konu olacak hani yorumda yazmam herkesin görmesini neden olabilir ancak birçok korkum olduğu kesin bu konuda uzman mısınız
Hayır değilim ama merak ettim
Dilerseniz anlatırım ama yanlış anlamayın yani laf olsun diye ilginizi çekmek için böyle bir cevap vermedim gerçekten sıkıntı yaşadığım bir durum
Erkeklerin yok yazması kadar komik bişey yok dşdkssksl
Neden jsjs
Erkekler neden korksun ilk geceden sıkıntıyı çeken kadınlar zaten
O da ilk yaşarken tedirgin olabilir
Niye yok önceden açıldin mı
Açıldın mı derken
Senin ilk gecen mi olacak ki?
O ne demek
Daha önce seks yapmadın mı
Yapmadım
Profilin Esenler, gerçekte Paris diyorsun yani.
Her şey göründüğü gibi değil demek ki jsjd
Demek ki
Olan kız da haz vermiyor
Gece çalışıyorum zaten gece yaşıyorum
Korkamam korkmamalıyım
Hayır yok
Evet işte böyle erkek korksun senden
Aynen öyle
Sen halledersin valla erkeği yaparsın yatakta
Düğün yakın mı yoksa
Ne düğünü ya
İlk gece korkusu demişsin ya
İlla evlenince mi oluyor
Ya tabiki değil ilk gece diyince insanın aklına evlilik geliyor seni takip ettim bu arada sende karşılık variri misjn
Pist
Hayır
Sen bilirisj
Hayır
var evet
Hayır yok
Varr yaa üf
Neden korkuyorsunuz ki
Düğün ne zaman
Daha varr
Neden korkmayayım ki ilk defa içime kocaman bisey gircek😑😄
Tavsiye almak istersen beni bul
Emin ol o geceyi çok rahat geciririrsin
Kan akıyor felan diyorlar ne bileyim acı verici gibi geliyor
Sen beni bi bulsana korkmayacaksın hiç emin ol dmmmm gel
Yokk gelemem
Kötü biri değilim emin ol pişman olmazsın geceyi rahat geçirmen için söylüyorum sen bilirsin
Düşün bnce
Çok korkarım
Korktukça daha çok zorlanırsın. Unutma.
İLk defa olacak korkman normal ama yine de o ana bırakmaya calıs kendini.
Hayır
@nurinnko Harika sen adamı yaparsın valla adam korkar senden çok cesursun
Yok tabiki
Yok sjkdsdjk