Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır. Belirli bir cinsel eğitim aldığım ve uygulama kısmında da aktif olduğum için bir korku olmuyor.
Bu tür insanlar genelde cinsel eğitimden uzak, gördüğünü ve kültürel anlamda aldığı cinselliğe sahip olan insanlar oluyor. Rasyonellikte uzak, dayatma safsatalarıyla dolu olan bu kültürel eğitim, işte bu ilk gece korkusunu doğruruyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler evlenmeden önce rahatça başka bir kadınla birlikte olurken bu mesele kadına geldiğinde eli eline değmemiş ,öpüşmemiş, hiç cinsel hayatı olmayan kadın istiyor çoğu kadın bu yüzden korkuyor.Çünkü kendini evlenene kadar saklamak zorunda. Vücudunu tanımıyor daha yazım mi varda var. Ve bu konunun sadece gelişmemiş olan yerlerde olduğunu düşünüyorum. Ha ama taciz tecavüzde kimse bakire aramaz böylede bir seref yoksunluğu ne bakir olsaydı ne bakirelik.
22 Yorumla- +1 yıl
son derece haklısınız. Ama soruya bir cevap vermemişsiniz. Siz yaşıyor musunuz bu korkuyu?
Cevap sahibi+1 yılAçık ve net umrumda değil
+1 yılEvet yaşıyorum bu sıralar çok fazla karanlıkta kalmaktan korkuyorum nasıl hesap vereceğim orda diye içimi korku sarıyor nefesim kesiliyor aklıma birden çiyanlar Yılanlar akrepler geliyor gerçi hayatta insan versiyonlarına rastladık orda huzur bulmak istiyprym
01 Yorumla- +1 yıl
Sorumu yanlış anladınız sanırım. Evliliğin ilk gecesinden bahsediyorum.
+1 yılHuzur verici erkek karısına korku yaşatmaz, hem de ilg gece korkusu denen olayın çözümü kadının kendini kasmamasında değil, erkeğin romantik bir biçimde yaklaşmasında oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bu korku genellikle erkekten bağımsızdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gece korkusu sanırsam endişe duyardım , çünkü sadece evlendigim kişiyle cinsel hayatımin olmasını istiyorum o günde heycan ve kaygım olur gibi hissediyorum ilk yasayacagim için o gün.
Korkum o gece bakire olup da kan gelip gelmemesi güveni kırılsın istemiyorum. Birazcık zaman gectikten sonra yaşarım sanırsam yakınlığı hissedemesem duygusal açıdan bana romantik olması lazım o gece belki daha rahat olurum.21 Yorumla
+1 yılYaşamıyorum. 15 yaşındaki kızlar bile ilişkiye giriyor neden korkayım?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz korkuyor olabilirim. 😅 sevgilimle azcık yakınlaşmıştık. Bana dokunması beni gerdi. Evlenince daha rahat olurum elbet ama yine gerilir miyim bilemedim 🤔 yani ilişkiye girmek korkutmuyor aslında.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. 17 yaşımda ilk defa ker*haneye gittiğimde stres olmuştum... Uzun süre boşalamayınca orspu abla sektir git dedi ve beni üzerinden attı. Ondan sonra hiç sorun yaşamadım sekste.
10 Yorumla
+1 yılEvet :'(
16 Yorumla- +1 yıl
Nedir korkunuz tam olarak?
- +1 yıl
Acır diye korkuyom
- +1 yıl
Neyin acımasından korkuyorsunuz?
- +1 yıl
Canımın acımasından
- +1 yıl
nerenizin?
- +1 yıl
Sırtımın
+1 yılYaşıyorum :S
11 Yorumla- +1 yıl
nedir korkunuz tam olarak?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşıyorum. Ya begenmezse ya kullanılmış hissedersem ya hayatımız sadece bundan ibaret olursa vs
00 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum korkulmasi sacma da geliyor
10 Yorumla
+1 yılKadınlar korkar erkekler heyecan yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu konuda düşüncelerim karışık.
12 Yorumla- +1 yıl
açıklayabilir misiniz rica etsem
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan rahat olmak ve güzel bi ön sevişme. Islandıktan gevşedikten sonra acı gibi bir şey olmayacağını biliyorum da sevgilimin deneyimsizlik ile yanlış şeyler yapmasından korkuyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşayan çok ama ben acitmam ilk gece
00 YorumlaEvet
01 Yorumla- +1 yıl
Korkunuz ne düzeyde peki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem