Beni beğenen bir çocuk var ve ben de onu çok beğeniyorum ve 1 aya yakındır flörtüz. Çocukla ortak arkadaşlarımız olduğu için zaman zaman aynı ortamlarda bulunuyorduk ve hoş sohbetler oluyordu. Çocuk konuşmanın en başında bana biseksüel olduğunu söyledi ve beni de cidden çok beğendiğini söyledi. Kafamız uyuşuyor, hobilerimiz zevklerimiz cidden aynı ve cidden onunlayken kendimi buluyorum. Eğer sevgili olursak ikimizinde ilk ilişkisi olacak. Kafamı biseksüel olması karıştırıyor. Ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onu olduğu gibi kabul edebilirsen olur. İnsanları yargılamamayı, tanıdığın haliyle oldukları kişi olarak kabul etmeyi öğren. Kabul edemiyorsan ayrıl.
En önemlisi, sen onu olduğu gibi kabul edebilir misin? Ve ondan önemlisi sen, onun değişmesini istersen seni yarı yolda bırakabilir mi?
Ne güzel dövülür offf tam stres atmalik , yönlendirsene
Tipin geye benziyo
Ağzımı bozmaktan kaçınırım
Bana bi Erkek gönder gay yapıp geri göndereyim
Bişe dicem gey misin değil misin anlamadım ironi mi yoksa cidden homofobik misin
Türk , gey mi olur
Aşıksam karakter düzgünse çıkarım zaten benimde farklı tarz yönelimlerim var ona uyumlu olur
Emin ol begendigi biri olunca seni bırakacak bunu x2 olarak düşün
En azından senden saklamamış ve dürüst olmuş sana karşı.
Hayır kesinlikle çıkmazdım hrm cinsine ilgi duymak büyük günah
Günah günah günah günah o zaman git namaz kıl milleti eleştirme İran değiliz
Namaz kılıyorum iranlıkla alakası yok tüm dünyada tepki alıyor bu erkek kadınla olur erkek erkeğe kadın kadına olmaz saçma saçma düşüncelere girmeyin
Gelişmemiş bütün ülkelerde öyle evet Hollanda'da Almanya'da gayet normal ama Afganistan tarzı ülkelerde anormal. Ben desteklemiyorum ama saygı duymak zorundasin Afganistan değiliz sen ona karışırsan o da senin örtünüde karışır namazına da çoğu ülke de İslamafobik nedense
Sonra da neden millet müslüman düşmanı neden acaba
Kardeşim ben namaz kılmayana plajda gezene içki içine lag demedim tek verdiğin örnek Hollanda ABDde yasak diğer avrupa ülkelerinfr yasak sende çok istiyorsan git Hollanda da yaşa
Senin bu yaptağın sadece islamda değil tüm dinlerde yasak sapkınlık bu git oku diğer din kitaplarınıda
Ben saygılıyım sen değilsin git kimle ne halt yersen ye o beni alakadar etmez hani grlişmiş ülkeler sadece avrupada ya o lsrında dinine bsk yasak mı değil mi
Asıl sen uckurun için cahilsin anca aman ksrışmayın saygı duyun ben lezim ben gayım diye gezeraün daha üni okumadım gidemem diyor ya akla bak hadi defol git nr halt yersen ye ergen seni
Ya cidden o kadar cahilsin ki eşcinsel değilim saygı duyuyorum diyorum bunu bile anlayacak beyin yok sende. Sadece cahil olduğunu bil ve git namazını kıl tamam mı Arap? Bundan sonra cevap yazmayacağım seni kendi cehaletinle başbaşa bırakıyorum ev hanımı
Ha haaaa ev hanımı değilim bu bir iki sen ban saygı duy namaza dil uzatma üç git kimle ne halt yersen ye ailene yazık saygı duymak başks senin gibi bir tarafı sahiplrnip diğer tarafı atmıyoruz saygı duymak nefret etmekten farklıdır hadi işine
Kadın şaka gibi eşcinsel değilim diyorum kimle ne yaparsan yap diyor o kadar cahil ki algılamada sorunu var. Sorması ayıp ne okudun? Tıp mı 🤣🤣 Her ev hanımı doktor burada zaten ben saygı duymayana saygı duymuyorum herkesin istediğini seçme hakkı vardır diğerine saygı duyduğu sürece anladın mı ev hanımı
Canım kardeşim sen öylevir savunuyorsun ki seninki saygı değil sahiplenmek brn bunu anlatamıyorum sana senin anan ev hanımı değil doktor galiba 😃 hadi şimdi tekrwr git o heves ettiğini yaşa daha da yazma sapık ergen anası doktor ergen defol
Evet değil ev hanımı bir erkeğin eline bakacak kadar aciz değil. Senin gibi 🤣
Ha haaaa seni doğururken kimin elüne bakıyordu 😃😃😃 hadi uza uza ergen
Mesleğini söyle gideceğim? Ev hanımı mı yoksa işçi mı tahmin edeyim lise mezunu ev hanımı söyle sonra gideceğim
2 üni bitirdim birisi 4 yıllık birisi 2 yıllık maliye ve ilahiyet kimseye ülkemizdeki din tüccarları gibi din satmam ataisteler gibide özgür olmam hele hele sen gibi ergenler gibi düşüncesiz hiç olmam saygı farklıdır tapmsk farklıdır seni doğuran annen bir erkekle beraber birşeyler yapsrak dopurduysa dünya bunun üzerine kurulmuştur hsyvanlar ve insanlar üremek için dişi ve erkek olarak yaratılmıştır erkeğin ve kadının üreme organlsrı vardır senin gibi erken kişiler anne rahminde 9 ay büyür orada beslenir sonra dünyaya gelir ve senin taptığın (saygı duymadığın) o eşcinsel sapkınlık ise tüm dinlerce yasaklanmış bir saçmaşıktır şimdi git ister erkekle ol ister kadınla bu beni alakadar etmez daygıda duymam by byy
Atandın mı peki? En son bunu söyle gideceğim. Ev hanımı
Yoksa asgari mı aliyorsun?
Hala anlamıyorsun atandım memurum 52.370 TL alıyorum yeterlimi anlaman için ya nasıl bir ergene çattık valla inşallah anlarsın ilerde bu yazdıkllarımı anne olunca
Ben de Jose Mourinho sadece bilgin olsun iyi akşamlar teyze
Kadının bisexi süper olur bence
biseksüel olması iyidir. hayatına renk katar
Çıkılır normal senden hoşlaniyor sonuçta gay değil
Yarın aramıza başka birini alalım derse
Olmaz
Takılmalık olurdu
Biseksüel derken aktif mi yoksa pasif mi