Cinsel Yaşam Memelerim çok ufak. Bu itici mi olur erkekler için? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 göğüslerim çox ufak. bu iticimi erkekler için? nasıl tatmin edermisin? erkek canı yakıyormu? yaş 18 Memelerim çok ufak. Bu itici mi olur erkekler için? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
fermanatic Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% 1 yıl Ufak olması büyütülecek bir durum değil. Bazen daha iyi olabiliyor. Sarkmış olmasındansa küçük tercih ederim. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimi ufak sever kimi iri, bence ufaktan iyi olur uçları dik olur kaç beden 70 falanmi 0 0 Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Kafana takma seven seni her halinle sever tatminde olur rahat ol 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır itici değil, sen sunmasını bilirsen emin ol erkekler fazlasıyla tatmin olur ;) 0 0 Yorumla
Erdemtekin54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ufak göğüsler bana daha çok çekici gelmiştir 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Küçük meme büyük haz demek herşeyin az olanı güzel memelerinin değerini bil 0 0 Yorumla
damlaşö03 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Çok önemli değil bence, ölçüsünü biliyor musun, seven öyle sever illaki 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İtici olmaz merak etme 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçük meme bence çok daha seksi 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Kimse sevmiyorsa ben severim favorim 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Hayır asla itici değil 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen istersen büyütebilirisn 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben küçük göğüsler daha çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyuta takılma derim. Boy ve kilon nedir? 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. küçük olan daha gğüzel 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam :) 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dolgun yuvarlak mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ufak olması büyütülecek bir durum değil. Bazen daha iyi olabiliyor. Sarkmış olmasındansa küçük tercih ederim.
Kimi ufak sever kimi iri, bence ufaktan iyi olur uçları dik olur kaç beden 70 falanmi
Kafana takma seven seni her halinle sever tatminde olur rahat ol
Hayır itici değil, sen sunmasını bilirsen emin ol erkekler fazlasıyla tatmin olur ;)
Ufak göğüsler bana daha çok çekici gelmiştir
Küçük meme büyük haz demek herşeyin az olanı güzel memelerinin değerini bil
Çok önemli değil bence, ölçüsünü biliyor musun, seven öyle sever illaki
İtici olmaz merak etme
Evlenince büyür merak etme
Seven sorun etmez etmemeli
Küçük meme bence çok daha seksi
Kimse sevmiyorsa ben severim favorim
Hayır asla itici değil
Sen istersen büyütebilirisn
Ben küçük göğüsler daha çok hoşuma gidiyor.
Erkek cani yakıyor mu anlamdım
Boyuta takılma derim. Boy ve kilon nedir?
Benim gibi bazı erkekler mükemmel bulur
Takma kafana küçük daha tatlılar bennce
Yok ya küçük olmasının da güzel yanları var
Çok büyük olması itici benim için mesala
Evet itici kanka
küçük olan daha gğüzel
büyütürüz
daha buyur neden acele edıyorsunkı. a cupmu
Ne kadar ufak
Uçları önemli büyük mu
kıyamam :)
Ufak derken mesela kaç beden