Göğüslerim ciddi anlamda küçükler yani bir avuç ancak var 70 beden bile yoktur belki de Allah bilir, hiç estetik durmuyor rahatsız oluyorum çok zayıf bir kız da değilim yani hatta biraz göbeğim bile var zaten yedikçe midem iyice şişiyor olan memem de daha da küçük duruyor bu yüzden. Bazen bakıyorum da kendimden daha zayıf kızların bile memesi benimkinden daha büyük en çok da bu koyuyor işte :( kendimi kadınsı hissedemiyorum evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum zaten sırf bu sebepten sanaldan ciddi ilişki amacıyla görüştüğüm birini de daha sonra istemedim sırf bu konuyu açıklamaya çekindiğim için. Çünkü erkekler böyle şeylere önem verir ve dış görünüşe herkes de önem veriyor zaten kimse gözüne hitap etmeyen beğenmediği birini de istemez sonuç olarak, yani kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor. Evlenince ilk gece sorun yaşar mıyım sizce evlenince bu konudan dolayı ne halt yiyecem nasıl bir tepkiyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum ilk gece soydugunda bi şok olur mu veya dalga geçer mi benimkiler bile daha büyük bu ne falan diye cinsellikte sorun yaşar mıyım tatminsizlik olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu kadar dert edecek ne var yahu? Herkes büyük göğüs aşığı değil. Ondan ziyade küçük göğüs sevenlerde var. Hepsini geçtim , sen birine güzel görüneceksin diye kendi kendini bu kadar karamsar hale sokmanın ne anlamı var ! Senin kalbin güzel olsun diğerlerinin hiçbir önemi yok. Takılma bu kadar sıkma canını bu senin yaradılışın bunu sen tercih etmedin. Çok istyen varsa bassın parasını silikon yaptırırsın :) ilk önce sen kendini sev ! Gerisi gelir geçer..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Meme estetiği pahalıdır soylrdir boyledir gibi aklından geçirmek yerine , bulunduğun şehir veya ilçedeki bir kadın doğum uzmanına gitsen , ha i alakasız kaçacak ama estetik doktoru yoksa bile bu konuda bilgi ve fikrini paylaşabilir belki
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. fazla takıyorsun kafaya, bu bahsettiğin şeyler kusur değil. kusur ararsan herkesde bulursun, çok zor değil. göze hitap etmeyen beğenmeyen demişsin ama ne insanlar var göğüsü küçük olanlara hayranlar :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim göğüslerimde çok küçük ama ben önceden bunu kendimi aşırı sorun ediyordum diyordum hani ben niye gelişmıyorum benim niye sorunlarım var sonrasında ilaç tedavisi almaya başladım şu anda büyüyorlar yavaş yavaş ama hala öyle gözle görülür bir büyüme yok tabii ki ama artık sorun etmiyorum çünkü yani olmuyorsa olmuyor yapacak bir şey yok zaten seven seni bırak senin kalbini sevsin göğüslerini değil.
#reda00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sorun olmaz yani benim gibi düşünen biriyle evlenirsen olmaz
Fiziğin nasıl görünüyor02 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudun mu
- +1 yıl
Evet okudum da bu yazdıkların hiçbiri öyle bir problem değil ki hafif balık etli olabilirsin göğüslerin küçük olması tatminsizlik yapmaz ne sana nede erkeğe
Meme ölçün yüzünden seni rencide edecek bi adamla evlendiysen zaten meme ölçünden daha büyük sorunların olacak demektir.
00 Yorumla
+1 yılİlk geceden önce zaten görmüş olur da :) küçük memenin aşkta bir kriter olacağını sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılMeme bir avuç kadar olunca da olur işte kriter kim ister ki böyle birini
- +1 yıl
Yahu memeye bakıp kadın mı seçilir nasıl bir erkek profili var kafanda. Erkekler küçük memeden hoslanır mı diye sorsan dahi her biri farklı meme sever diye cevap alırsın. Memelerini sev ve onları özgür bırak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa canim benim buna ne bakıyorsun. Erkekler bal bulsa kaymak ister ates bulsa cakmak ister
Erkekler cinselliğe gelince temizlik harici yok meme küçük yok vajina bilmem ne yok popo kucuk takmaaaaz aldiği ve verdiği zevke bakar00 YorumlaMemenin küçüğüne tatlıdır, yeter ki adam gibi biri ile evlen
00 Yorumla
+1 yılhiç bir sorun yaratmaz seni seven zaten öyle sever
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kalça güzelse sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılhemde nasıl aman aman uzak kalsın
00 Yorumla
+1 yılyaratmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol sorun yok
00 Yorumla
+1 yılEşin beğenmiyorsan sorun yok
00 YorumlaSeven sorun etmezz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği