Göğüslerim ciddi anlamda küçükler yani bir avuç ancak var 70 beden bile yoktur belki de Allah bilir, hiç estetik durmuyor rahatsız oluyorum çok zayıf bir kız da değilim yani hatta biraz göbeğim bile var zaten yedikçe midem iyice şişiyor olan memem de daha da yok gibi duruyor bu yüzden. Bazen bakıyorum da kendimden daha zayıf kızların bile memesi benimkinden daha büyük en çok da bu koyuyor işte kendimi kadınsı hissedemiyorum evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum zaten sırf bu sebepten sanaldan ciddi ilişki amacıyla görüştüğüm birini de daha sonra istemedim sırf bu konuyu açıklamaya çekindiğim için. Çünkü erkekler böyle şeylere önem verir ve dış görünüşe herkes de önem veriyor zaten kimse gözüne hitap etmeyen beğenmediği birini de istemez sonuç olarak, yani kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor. Evlenince ilk gece sorun yaşar mıyım sizce evlenince bu konudan dolayı ne halt yiyecem nasıl bir tepkiyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum ilk gece soydugunda bi şok olur mu veya dalga geçer mi benimkiler bile daha büyük bu ne falan diye cinsellikte sorun yaşar mıyım tatminsizlik olur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana şahsen küçük meme daha çekici geliyor. ama illaki takıntılıysan boyutuna. bu konuda bir besin biliyorum memeyi büyüttüğünü söyleyenler tarafından tecrübe edilmiş. besin bazı hormon düzeylerini artırıyormuş araştırdıgım kadarıyla
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o tarz şeyler sonradan da kıllanmada artış falan yapıyor hepsi sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılyok yapmıyor bu. doğal bi besin. progesterone düzeylerini artıararak yaptıgını öğrenmiştim bu büyütme işini. 2 ayda büyüdü diye yazanlara denk geldim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde düz bu yüzden evlilik yapmıyorum sevgili yapmıyorum silikon vs yaptırmam hem yapay hem zor ağrılı ameliyat hem de kapsül riski var sonsuza kadar sürmüyor yenilemek lazim
012 Yorumla
Soran+1 yılDüz dediğin 70 neden falansa takma kafana benim daha da küçük
Cevap sahibi+1 yılBaş baya düz duruyor yuvarlak şekli yok erkeklerin biraz buyur ya hani aynen öyle foto çekip atsam erkek sanar çoğu kişi bu durum yüzünden kaç kere ağladım sürekli kızların göğüslerine bakıp kendimi kıyaslıyoum sutyen dolmuyor boş kalıyor çok kötü
Cevap sahibi+1 yılVe erkekler fiziğe çok bakıyor benim erkek kankam vardı mesela diyodu bi kızda göğüs popo olcak fizik olcak diyodu başka arkadaşımın sevgilisi diyormuş dolgun vücut seviyorum vs yani ben düşünüyorum evli olsam adam neye ellicek erkekler zayıf karakterli cinselligin açlığı olan ülke de yaşıyoruz goguslerim avuç doldursa üzülmem hani evli olsam adam ellemek öpmek ister bende yok kendimi kadın gibi hissetmiyorum yüzüm güzel beğenilirim ama en küçük sutyen dolmuyor giyinme odasında benden yaşı küçük benden daha zayıf kızların en az portakal kadar göğüsleri var çekici duruyor yarın bi gün evli olsam yolda giderken eşime şu kıza baktın mı diye kavga mı edeyin
Cevap sahibi+1 yıl++ bide nette okudum benim gibi olup evli olan kadının biri demiş mesela eşim bana dedi ki senden zevk almıyorum göğüslerin küçük vs demiş evli olup eşi sorun etmeyen de vardır ama ben 75 beden içi sungerli sudyeni dolduramiyorun ki erkekler avuclamak vs ister benden tatmin olmayıp aldatırsa napcam ben evlilik vs düşünmüyorum ciddi mana da
Cevap sahibi+1 yılBak mesela bu soruya tahta göğüslü kadinin birisi yorum atmış evlendim çocuk doğurdum hala aynı eşim erkek gibisin diyo üzülüyorum demiş bak ben mantıklı gerçekçi bi insanım erkeklerin hepsi dolgun ele gelen göğüs sever burada hepsi sorun olmaz demiş ama bizim 75 b bile degil ben evlilik yapmiycam evlenirsem eşim beni assgilarsa napcam ömür boyu o adamımı cekcem
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerim yok gibi bir şey, büyüklere çok özeniyorum. Ne yapabilirim? ↗ bak bu soruya cevap yazmış kadının birisi
Soran+1 yılSeninle evlenen memen için mi evlenecek senle
Cevap sahibi+1 yılBen gerçekçi biriyim evet erkeklerin çoğu cinsellik içim evleniyor sevgi vs yalan hepsi dolgun vücut seviyor acı gerçekler o zaman sen neden burada böyle bi soru açtın umursamaz olsan sormazdin
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin çoğu dalga geçiyor bizim gibi tahta göğüslü olanlarla maalesef ben bu konuda hiç bi zaman ozguvenli olamadım ve göğüsleri dolgun kızlar bende kıskançlık yaratıyor bak ben 48 kiloyum yemin ederim 44 kilo olan benden zayıf arkadaşım vardı ve 75 b tam doluyodu düşün bak evli olsan kocam neye ellicek bu tarz kadınlarla ilişkiye giren bi erkek demiş mesela ne ele ne ağıza geliyordu vs demiş aşağılamış
Soran+1 yılYa ben de çok takığım buna konuşalım mı seninle
Cevap sahibi+1 yılNasıl konuşcaz mesaj at bana bide saat kaç ta aktifsin burada onu da yaz
Soran+1 yılYazdım sana
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evlilikte sorun yaratıp yaratmayacağı evlendiğin kişiye bağlı. şimdi bu kişi seninle cinsellik için evleniyorsa buna önem verir, eğer aşk için evleniyorsa önem vermez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
canım benım ne alakası var. senj seven bedenını ruhunu hatanla cırkınlıgın guzelıgın ıyulıgın sevabın gunahınla sevıcek. ben buyuk gogua ınan kı nefret edıyrm ıtıcı gelıyor. ben kucuk gogus daha nazık hos gorunuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aman boş takıntılar etinizle gözümüze gireceğinize kalbimize düşün en mantıklısı
08 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz böyle dersiniz hayatınıza birini alırken dış görünüşü zerre umrunuzda olmayacakmış gibi sanki
Soran+1 yılE tamam işte dışını beğenmeyince de kimse istemez
Soran+1 yılEvet de o dediklerinin hepsinin olması için önce beğenmesi gerek beni
Soran+1 yılİyi de bende kimse durmaz gibi geliyor bana
Soran+1 yılDış görünüş meselesi yüzünden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılCok takılma ozellıkle oyle sevenler de vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum bana çok koyuyor her şey
- +1 yıl
Uzulmek sana bırsey kazandırmayacak endıselerın yersız senı seven oyle sevecek
Soran+1 yılBenim beğenilecek bir dış görünüşüm de yok Allah kahretsin
- +1 yıl
ne kadar karamsar oldun sen
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Millet yokluktan damacanaya tecavüz ediyor, senin sorduğun soruya bak.
Şaka mısın sen?00 Yorumla
+1 yılKüçük meme gayet iyidir güzeldir laf ettirmem küçük memeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince ellemeye emilmeyle büyük merak etme
00 Yorumla
1 ayCeviz kadar göğüsleri olan kadın tanıdım bir de çocuğu vardı düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSilikon yaptırırsınız sorun değil o.
02 Yorumla
Soran+1 yılSilikon da istemiyorum
- +1 yıl
Bir şey olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın memeden mi ibaret
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama bende de hiçbir şey yok ki
Soran+1 yılBence de cinsellik zaten memeyle olan bir şey değil
Sorun yapicak biriyle olursan dalgada gecer
00 Yorumla
+1 yılYani bence çok büyük olmaması da iyidir öyle düşün
00 YorumlaSorun olmaz ya ne olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki adam insan evladıysa sorun yaşamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılTatminsizlik falan olur diye düşünüyorum da benden önemli değil takılan boşanır zaten sıkıntı yok
- +1 yıl
Seni seviyorsa seni her halinle kabul etmiş sayılır tatmin de olur
+1 yılEn çok da oylesini severim
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 YorumlaValla ben bayılıyorum :)
01 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim
00 Yorumla
+1 yılOlur illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlt tarafla isi