Küçük meme evlilikte sorun yaratır mı?

Göğüslerim ciddi anlamda küçükler yani bir avuç ancak var 70 beden bile yoktur belki de Allah bilir, hiç estetik durmuyor rahatsız oluyorum çok zayıf bir kız da değilim yani hatta biraz göbeğim bile var zaten yedikçe midem iyice şişiyor olan memem de daha da yok gibi duruyor bu yüzden. Bazen bakıyorum da kendimden daha zayıf kızların bile memesi benimkinden daha büyük en çok da bu koyuyor işte kendimi kadınsı hissedemiyorum evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum zaten sırf bu sebepten sanaldan ciddi ilişki amacıyla görüştüğüm birini de daha sonra istemedim sırf bu konuyu açıklamaya çekindiğim için. Çünkü erkekler böyle şeylere önem verir ve dış görünüşe herkes de önem veriyor zaten kimse gözüne hitap etmeyen beğenmediği birini de istemez sonuç olarak, yani kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor. Evlenince ilk gece sorun yaşar mıyım sizce evlenince bu konudan dolayı ne halt yiyecem nasıl bir tepkiyle karşılaşacağım hiç bilmiyorum ilk gece soydugunda bi şok olur mu veya dalga geçer mi benimkiler bile daha büyük bu ne falan diye cinsellikte sorun yaşar mıyım tatminsizlik olur mu

Küçük meme evlilikte sorun yaratır mı?