Cinsel Yaşam Erkekler, Vajinanın küçük ve dar olması kötü bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler, Vajinanın küçük ve dar olması kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dar vajinaya girmek harika bir zevktir. Hatta aşırı dar vajşnası olan kadın varsa anal sekse gerek duymaz bile insan. 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aranan bir özellik diye biliyorum deneyim yok ama herkes dar istiyor bildiğim kadarı ile 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benim için değil ama karşımdaki kişi için kötü biraz. 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok iyi bir şey. Seninki? 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kötü olur mu ya ne güzel işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Şaka mı yapıyorsun🤪 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Dar küçük vajina yaladinmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cıkss Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben yalamayı sevmiyorum libidom da düşük değil ama yalamak iğrenç geliyor 🤮🤮 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İğrenç değiL mi ya çiş yapılan yere dilimi değirmem alrıca koku falan da olur muhakkak az da olsa Yorumla Soran 1 yıl Okşar mısın yalamasanda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okşarım canım o kadar değil Yorumla Soran 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 34 senin Yorumla Soran 1 yıl 27 b Yorumla Soran 1 yıl Ne iş yapıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrıntıları özelden konuşsak mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi Yorumla Soran 1 yıl Tamam gizliden cik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendim sorunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Z ile başlayan benim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da açtım Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tabiki de değil en sevdiğim 😍🔥😍😍 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dar küçük vajina yaladinmi Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Dar vajinaya girmek harika bir zevktir. Hatta aşırı dar vajşnası olan kadın varsa anal sekse gerek duymaz bile insan.
Aranan bir özellik diye biliyorum deneyim yok ama herkes dar istiyor bildiğim kadarı ile
Benim için değil ama karşımdaki kişi için kötü biraz.
Evet o ne yavru vajina gibi
Yalamak isterdim ıslata ıslata
Girilemiyecek kadar darsa nasıl gircez
Çok iyi bir şey. Seninki?
Güzel bir şey merak etme
Kötü olur mu ya ne güzel işte
Şaka mı yapıyorsun🤪
Dar küçük vajina yaladinmi
Cıkss
🤣🤣🤣
Ama ben yalamayı sevmiyorum libidom da düşük değil ama yalamak iğrenç geliyor 🤮🤮
Niye
İğrenç değiL mi ya çiş yapılan yere dilimi değirmem alrıca koku falan da olur muhakkak az da olsa
Okşar mısın yalamasanda
Okşarım canım o kadar değil
Yaşın kaç
34 senin
27 b
Ne iş yapıyon
Ayrıntıları özelden konuşsak mı
Hadi
Tamam gizliden cik
Beğendim sorunu
Z ile başlayan benim
ya da açtım