- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılVajinanın darlığı, cinsel ilişkide erkeğin aldığı zevki etkileyebilir. Ancak bu, karmaşık bir konudur ve birçok faktöre bağlıdır. Darlığın Etkileri: Sürtünme ve Yoğunluk:Daha dar bir vajina, penisi daha fazla sıkıştırarak sürtünmeyi artırabilir. Bu durum, bazı erkekler için daha yoğun bir his sağlayabilir. Ancak bu durum, penisin hassasiyetine ve erkeğin kişisel tercihlerine göre değişir. Rahatsızlık ve Ağrı:Aşırı darlık, cinsel ilişki sırasında erkeğe veya kadına rahatsızlık ve ağrı verebilir. Bu durum, cinsel zevki olumsuz etkileyebilir ve cinsel isteksizliğe yol açabilir. Psikolojik Faktörler:Darlıkla ilgili kaygılar, her iki partnerin de cinsel performansını ve zevkini etkileyebilir. Olumsuz düşünceler ve beklentiler, cinsel deneyimi olumsuz etkileyebilir. Önemli Faktörler: Kadının Rahatlığı:Cinsel ilişkide kadının rahat ve gevşemiş olması, her iki partnerin de zevk alması için önemlidir. Darlık nedeniyle yaşanan gerginlik, cinsel zevki azaltabilir. Partnerler arasındaki açık iletişim ve uyum, cinsel deneyimin kalitesini artırır.
Her iki partnerin de birbirinin ihtiyaçlarını anlaması ve saygı duyması önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Erkeği de kadını da son derece etkiler. Aslında klişeleşmiş erkek cinsel organının boyu olayı tamamen safsata ve cinsel haz ile pek alakası yok.(Kalınlık hariç) Kadınlar her şeyi erkeklere yüklediği gibi bu misyonu da yine erkeklere yüklemişler. Onlar da garibim ölçüp biçip triplere giriyorlar. Asl olan kadının vajinasının dar olmasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRamazan'da ara verin orucum bozulcak dbncksnckdsjc
11 Yorumla- 1 yıl
😂
1 yılHayır onlara nefes alan kadın olsun yeter jsjs
31 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
1 yılEvet etkiler. Seksten alınan haz erkeğin penisinin büyüklüğünden ziyade kadının vajinasının darlığıyla yükselir.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbartmıyorum genetik mi hastalık öı bilmiyorum ilk kez söylüyorum burdan rşimle her ilişkimizde zorlanıyoruz dar olmsdından vr bu rşimindr benimde hoşuma gidiyor
121 Yorumla- 11 ay
Kadin icin zorluk olmuyormu
1 yılben alırken başta çok zorlanıyorum sevgilim de darlığıma dayanamayıp aşırı zevkin etkisiyle boşalıyor.
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle etkiler. Penisi tamamen ve sıkıca saran bir vulvanın verdiği etki tarif edilemezdir
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtkiler o yüzden karılarını aldatıyorlar bilmem kimlerle ya da daraltma ameliyatları bu yüzden yapılıyor.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir farkı olmadığını duymuştum. Bakire ya da değil önemi yok. İnsan isterse herşeyden zevk alır. Önce istemesi gerekir.
20 Yorumla Bazı uzmanlar Bu durumun etkilediğini söylüyor hatta havada zevk verdiğini ya da hiç vermediğini söyleyenler de var denemediğim için net bir bilgi sahibi değilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılGayet de güzel ve zevklidir dar deliğe girmek. Anal isteği de tamamen bu isteğin bir yansımasıdır diye düşünüyorum. Daha dar, saha zevkli olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiko de etkiler ama erkek doyumsuz olduğu için bu sefer başka farklılıklar isteyecektir 🤷♂️🤷♂️🤭😂😂😂🤣
00 Yorumla
1 yılEtkiler ama vajinasının turşusunu kuran, bakire itici kezban Türk kızları aşırı itici geliyor. Böyle bir kızla muhatap bile olmak istemem
00 Yorumla
1 yılEvet dar olması daha keyifli oluyor hatta analı sevenler genelde o darlığından dolayı olduğunu söylüyorlar hiç anal yapmadığım için ben bilmiyorum.
00 Yorumla
1 yılEtkiler , hissiyatı artırır , daha çok temas daha sıkı temas
10 YorumlaEtkiler penis de kalinsa birlikte orgazm kaçınılmaz
10 Yorumla
1 yılÇıldırıyorlar bunun için resmen.
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılDar olması, ıslanması ve bol sulanması zevki çok etkiliyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. etkilerde erkeğin ki normalin üstünde kalınsa kadın için ilişki acı verici olabilir
00 Yorumla
1 yılEtkilemez, vajinada önemli olan sulu olması ne kadar sulu ise okadar zevki arttırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etkiler tabiki, boşlukta gidip gelmek ne kadar haz verebilir
00 YorumlaKadının aldığı zevk arttıkça delikleri gevşer ve genişler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet olumlu yönde etkiler daha çok zevk verir
00 Yorumla
1 yılAyakları 36.5 olmadıktan sonra neyleyim istanbulu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yıldar olması başta etkiler sonra genişler zaten
10 Yorumla tabiki etkiler ama tercih meselesi anal yapanlar dar seviyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. etkiler tabi sımsıkı dar ıslak ve sıcak erkeği daha erken boşaltır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElbette bu güzel bir şey her iki taraf içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZor girdiği için tabi çok etkiler, geniş bir yere girmekle o aynı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtkiler... daha zevklidir. Seks süresi uzun tutulursa tadından yenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet ama malak gibi uzanmamasi lazım ayrıca yoksa isterse alev ateş olsun bı zevki olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızın vajinası dardı s. k Mdm girmedi büyük diye
Bencede dar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılSanmam sevmez onlar dar yerleri
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtkiler tabiki
90 Yorumlakocaminki tabikide ndjd
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEtkiler ama onun kadar penisin kalınlığıda önemli
00 Yorumla Bence Evet %100 yani %1 milyon etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. kesinlikle etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Erkek daha çok zevk alır erken boşalır 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEtkiliyordur
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEtkiliyormuş
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılElbette etkiler
00 Yorumla
1 yılEtkileyebilir Reda
00 YorumlaValla bilemem, olursa ona göre yazarım :D
00 Yorumla
1 yılEtkiler her yönden.
00 Yorumla
1 yılAlacağı zevkin üzerine zevk katar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılEvet kesinlikle etkiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtkiler bence
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimki dapdar
57 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHiç yapmadım
Cevap sahibi1 yıl@Mustafa_R 19
Cevap sahibi1 yıl@Mustafa_R ben zaten bembeyaz tenliyim haliyle rengide açık pembe
Cevap sahibi1 yıl@Mustafa_R hayır olmadı
Gizli Üye(30-35)1 yılDar olsun o ne öyle kolumu soksam giriyor sbsbhshh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani okuduğum kadarıyla etkiliyor diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın dirayetliyse etkiler tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeks sadece erkek zevki için var yani?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Çok etkiler dar yer severim.
00 YorumlaSence etkiler mi
02 Yorumla- 1 yıl
Hiç erkek olmadım bilemicem djdj
Gizli Üye(25-29)1 yılEtkiler tabiki
31 Yorumla- 1 yıl
Genis vajina sorun değil mi o zaman?
1 yılArtirir
10 Yorumla
1 yılevet artırır dar olsun güzel olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
1 yılEtkilemiyor bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok etkileyici
00 Yorumla
1 yılevet darmı
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler