Her şeyin planlı ve rahat olması belli bir yerden sonra sarmayabiliyor.

Peki kısıtlı imkanlar ile (yer, zaman vs…) yapılan seks her zaman daha zevk verici mi olur?
Her şeyin planlı ve rahat olması belli bir yerden sonra sarmayabiliyor.

Peki kısıtlı imkanlar ile (yer, zaman vs…) yapılan seks her zaman daha zevk verici mi olur?
Kısıtlı imkanlar ile her şeyin planlı olması konusunu iki zıt durum gibi yazmışsınız ama bence değil. Mesela planlı olur ama imkanlar kısıtlı olabilir, ya da plansız olur ama imkanlar bol olabilir. Bence imkanların kısıtlı olmaması ama plansız bir ilişki keyifli olabilir. Yani aslında bol imkanli, mekan, yeme içme, alkol, birşeyler izleme , sohbet etme , zaman gibi imkanlar bol olmalı ama romantizm ve cinsel birliktelik soru işaretlerinin de katacağı heyecanla güzel gecer
Çok ama çok haklısın. Kaçamaklar tenhada sıkıştırmalar asansörde ya da aklına neresi gelirse. Hepsi çok daha keyifli.
Soyunma kabini hele inanamazsınız.
O yakalanma korkusu varya o işte işi inanılmaz hale getiriyor.
Yakalanıncada bişe olmuyor merak etmeyin. Ya utanıp kaçıyolar ya da kimlik soruyolar, mülteciyiz sanki 😅😅
Evet daha zevk verici olur
evet tavuk gibi çat çat
Cevap
34Cevap
Spontane olması daha zevkli olur bence.
Her zaman da değil aslında elbette biraz da rahatlık olması gerek bu kısıtlı imkanların içerisinde. Ama kısıtlı, zamansız birliktelik genelde daha yüksek haz içeriyor diyebilirim
Duruma göre değişir ama farklı bir olayı oluyor tabi
Evet bazen o kisitli kosullar cok daha fazla adrenalin yaratip zevk verebiliyor❤️🔥
Aniden gelişen ve saçma sapan yerlerde olan seks her zaman heyecan verici hele birde yakalanma riski falan varsa 🥰🥰
Ben aceleci yapılan işleri sevmiyorum. Tadını çıkara çıkara uzun uzun doya doya rahat rahat yapmak her zaman daha doyurucu geliyor
evet daha zevk verici olabilir özellikle mekan da fark ettirir
Daha zevkli mi olur orasını bilemem, ama daha akılda kalıcı olur.
Spontane gelişen yani anlık kaçamak yapmak saatlerce sevişmek den daha haz ve zevk veriyor bu bir gerçek
Yakalanma korkusu zaman heyecan yaratır ve kısıtlama olayı en az onun kadar da heyecan yaratıyor
Hiç yapmadım ama bence kötü olur ya, gerilirdim diye düşünüyom
Heyecan verici oluyor en azından tutku ve şehveti arttırıyor
bence daha rahat ve ferah ortam kaliteli seks demek
Evet bu heyecanlı ama kadınlar da rahat olmayı sever ne kadar rahatlarsa o kadar çok zevk verirler
Heyecan kalabiliyor yerine göre. Bazen de sinir bozucu olabiliyor çünkü orgazm süresini ve hissedilen zevki etkiliyor. :):
Evet o anın heyecanı ve isteğin üst seviyede olması heyecanı katlar
Avm tuvaleti. soyunma kabini vs. kızlar özellikle daha çok seviyo
Kısıtlamanın sona erdiği andan itibaren tabii ki zevkli olur
Yok ya ben rahat değilsem hiçbir şeyden zevk almam
Kesinlikle mesela public
Heyecan katsayısıni arttırıyor bence de
Adrenalin ve tutku hazzı körükler
Rahat ortamda kısıtlamak daha büyük heyecan 👹
bilmem bende hep spontane olarak gelişir
Hayır. Geniş vakit tercih ederim.
Zevki değilde heyecanı artırıyor
Yine de kısıtsız bir zaman olsn
Olabilir Redacım
Hayır hiçbir şey getirmiyor
Kaçamak tadında… Daha zevkli oluyor tabi.
Kaçamak olunca çok zevk veriyor
kısıtlı imkana BİM poşeti dahil mi
Kısıtlı spontane zevkli olur
Bilmem denemedim
seks her anlamda her yerde zevklidir
Sanki evet
Kesinlikle
Evet
Zor olan guzel olur
Bilmem ne alaka ki
Kesinlikle
Henüz tatmadık🫤