Yakalanma korkusu olduğu zaman seks den yeterince zevk alınmaz çünkü o zaman insan bir an evvel boşalıp kurtulmaya odaklanıyor... Çünkü seks beste yapmak gibi sağlam kafa ve zaman ister..
Aklıyla yazan insanın hali gerçekten bir başkadır @mehcap Gerçekten yorumlarınız akıl dolu. Teşekkür ederim size bu sitede sizin gibi akıl dolu insanları görmek beni oldukça mutlu ediyor.
@PuSsy-LoverS Ben teşekkür ederim.. Ancak birisi beni eleştiriyordu bu gün ne işim varmış burada diye.. Burası yaşlıların yeri değilmiş.. Yaşlı veya gençten en anladığını bilmeyen bir zavallı.
İnanın bana burada dinci kesim Atatürkçü kesimden daha fazla katılım sağlıyor. :D Yahu şuncacık akıl taşımıyorlar bu insanlar. Demezlerki O kötülediğimiz insan ATATÜRK olmasaydı bugün şu siteye dahi giremeyecektik. Ulu öndere Şükranlarını Teşekkürlerini sunacakları yerde kötülemek ancak ahmak işi olsa gerek.
Susar tabi susar. Karşısında aklını kullanan birini görünce susar. İyi ki bu cahillerle gerçek hayatta karşılaşmıyorsunuz. İnanın bana bu cahillerin derdi çekilmiyor gerçek hayatta. Bu sebepten dolayı kendinizi şanslı ve ayrıcalıklı hissedebilirsiniz.
@PuSsy-LoverS Peygamber sünni mi şii mi, hangi mezhepten tarikati var mı diye sordum iki saat kaşıdı sakalını sonra sizle konuşulmaz dedi gitti. Çünkü arkadan gelecek sualler ödünü kopardı.
Eğer bu şahısta gram kadar akıl olsaydı sordugunuz soruya rahatlıkla yanıt verebilirdi. Ama işte dediğim gibi gram beyin taşımıyor ki sorduğunuz soru karşısında dizlerinin feri çözülmüşe dönmüş adeta. Böyleleri bana denk geldiği zaman çok basit ve etkili bir yol var onu yapıyorum hep. Engel :D
Bide benim benim nick onlara sapık gibi geldiği için :D Kafayı yiyorlar :D Adam hem sapık hem de bizi engelledi diyorlardır kendi kendilerine. Ve yüksek ihtimalllede öyledir :D çoğu zamanda gülüyorum Allah var. :D Aklı yoksa benim suçum değil ki. :D
Dinci: Dini kendi menfaatleri ugruna kullanan kişiye denir. İşin daha vahim boyutunu söyliyim ben size. Belkide biliyorlar ama bunu bilerek çarpıtıyorlar. İşte bu nokta hepsinden daha vahim.
@PuSsy-LoverS Adam zaten 16 bci YY da söylemiş dünyada en iyi ticaret din ticaretidir diye.. İtalyada her yerde kilise var ama bir yerde bir kilise kasaba ve köylerde.. Papazların maaşını devlet ödemiyor kilise cemaati ödüyor.. Kimsede zorla cemaat olmuyor..
Batı dünyası ileri bir seviyeye ulaştıysa bu tür şeyleri aştığı içindir. Oysa bu dini yayan peygamberimiz bile İlim Çinde dahi olsa öğreniniz diyor. Bu ülkenin kurucusu olan Mustafa Kemal ATATÜRK ise şu anda ilim merkezi halinde olan Batı medeniyetini işaret ederek bizlere ilim fen noktasında batıyı geçmemizi öğütlüyor. Ama bunu anlayan kim?
@PuSsy-LoverS Çünkü Yahudi sakallı şeytanlar vasıtası ile zavallı halkı esir etti.. Padişah denen köpekler neden Türk kızları ile evlenmedi de hep gavur orospularını aldı kan bozuldu.. Sarayda en çok Yahudi , Rum ve Ermeni köpekleri memur olarak çalıştı. Anadoluyuda sakallı şeytanlara bıraktılar..
Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız söyleyecek çok şey var daha ama bu muhabbet uzar gider. Tekrar teşekkür ederim güzel sohbetiniz ve yorumlarınız için (: iyi geceler dilerim.
Yasak olan herşey daha cazip be çekicidir o yüzden boyle yerlerde yapilan seks yakalanma korkusu, biri gorecek endisesi bence zevkli olur hep rutin olmasına gerek yok bezen adrenalin de lazim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aksine tereddüte düşürüyor sürekli ha biri geldi biri gelecek adapte olamıyorsun sonuç hüsran
En İyi Cevaplar