Her zaman temas ediyorum bide bakışınla beni sevdiğini çok belli ediyorsun diyor çok derin bakıyorum demekki arkadaşları bile yengenin bakışından seni sevdiği belli diyorlarmis
Eliyle kendine bastırıp sallıyor vücudumu ayakta kaldırıyor ya işte hafif eliyle sıkıp sırtımı kırtlatıp sallıyor vücudumu zayıfım küçüğüm diye kolay kaldırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sürekli temas halinde ise veya konu dolaylı da olsa cinselliğe geliyorsa istiyordurr
Cilve yap belli eder zaten
Nasıl cilve yapcam meselaa
Realmisiniz önce
Evettt
Aşkkk cevap verir nasıl cilve yapcam
Bakımlı ol herzmn, çekici kokular kullan, arada temas et, konuşurken bakışların çok derin olsun
Hepsini yapoyorum bide kokuma bayılıyor her zaman güzel Kokuyorsun diyor saçlarımı kokluyor bazen içine çeke çeke
Her zaman temas ediyorum bide bakışınla beni sevdiğini çok belli ediyorsun diyor çok derin bakıyorum demekki arkadaşları bile yengenin bakışından seni sevdiği belli diyorlarmis
Vay baya baya seviyor sende onu
Evett
Sence cilve yapıyor muyum bunları diyor kokun güzel bakisindan belli sevdiğin falan diyorsa istemsizce cilve mi yapıyorum bide gülüşün çok güzel diyor
Senin davranışlarını seviyor. Hoşuna gidecek bir şey yapıyorsan bu cilve olur
Anladım canım sevindim
Başka ne cilve olarak geçiyor peki ne yapabilirim
Uyudun mu diye mesaj at çözülür
Ne alaka
Sen at
Arzulamasa sevmezdi seni
Bibisine sor
Sor sjsj
Gerek kalmaz :))
Davranışları
Ne gibi işte diyom
Dokunması öpmesi önünün şişmesi
Pantolondan nasıl anlaticam ki bide bazen sırtını kirtlatiyim diye beni ayakta yüz yüze elini sırtıma getirip belimi kirtlatiyo
Anlicam*
Fırsattan istifade işte dayıyo , anlaşılır yinede pantolon altında belirgin olur
Bazen hissediyor v*jinam orasını öyle yapınca
Oraya baskı yapıyor demi
Eliyle kendine bastırıp sallıyor vücudumu ayakta kaldırıyor ya işte hafif eliyle sıkıp sırtımı kırtlatıp sallıyor vücudumu zayıfım küçüğüm diye kolay kaldırıyor
İşte o sırada şeyi baskı yapıyor galiba demi
Evet yani hafiften hissediyorum
O zaman işte arzuluyor seni
Burdan sor
Yok buradan kalkar ki ama
O yüzden demiştim
Peki hiç vücuduna temas ediyor mu
frikik verr