Buluşunca sadece yanagimi, ellerimi öpüyor ve sarılıyor. Mesajlaşırken ise keşke yanına uzansam öpüşsek falan gibi şeyler diyor. Sizce beni arzuluyor mudur? Ben onu arzulasam da belli etmiyorum. Ama aklımda hep onla cinsellik var. Nasıl öğrenebilirim? Sorunca da yanlış anlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Sana kesin yöntemler veremem ki çünkü her insanın arzulama şekli farklıdır her insan farklı şekilde arzular ağırlığınca farklı tepkiler verir her insanın bunları yüklediği anlamlar farklıdır yani o kadar çok farklıdır ki insan aynı değil anlıyor musun.
Şimdi ben sana burada şöyle yaparsan anlarsın ya da şu hareketi gösterirsen anlarsın desem çok yanlış olur çünkü ben senin karşındaki kişiyi seviyor bilmiyorum nasıl bir karakteri var bilmiyorum görüşmedim tanışmadım yani ne desem yanlış olur.
#reda01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler🌸🌸
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki burada erkek hatali, yanlış, kusurlu, eksikte sen normalmissin gibi olmuş lakin sende söylemiyormussun. Onun neden söylemedigini düşünmek yerine sen söylesen ya da kendin neden söylemiyorsun onu düşünsen daha iyi olmaz mı? Neticede sen kendini onun düşüncelerinden daha iyi bilirsin.
Seni arzulamasa seninle sevgili olacagini sanmıyorum. Aşk ve iliski birazda dürtüler, libido üzerine kuruludur. İnsan arzulamadigi biriyle kolay kolay birlikte olmaz.
Günümüzde erkekler selam verse sapik damgasi yiyor. O da senin ona o gözle bakacağını düşündüğü için söylemiyor, yanasmiyor olabilir. Ona onu sapik olarak görmediğini hissettirirsen sana yakin olacaktır.
Bir de inancindan olayi istemiyor da olabilir. Öyle olsa dile getirirdi sanıyorum gerçi.43 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye dek bu konuda daha objektif bir kadın yorumu gördüğümğ hatırlamıyorum. Herkes kendi düşünce biçimi ve tabularına göre yorumluyor genelde. İçimdem geldi. Tebrik ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸🌸
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
46Cevap
+1 yılUtanıyor ya da çekiniyor olabilir, belki yanlış anlayacağını, amacının sadece o olduğunu düşünebileceğinden bile korkuyor olabilir, bu konuda sınırı belirleyen kadınlardır genelede o açmıyorsa sen aç konuyu, konuya yön ver.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılResmen devir tersine döndü ya adamlar evlilik istiyor kızlar istemiyor, erkekler masum yaklaşıyor kadınlar seks istiyor😂
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Demek ki ciddi ilişki istiyor
Öpte başına koy daha ne istiyosun kızım41 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun, sağol 😊
Sevişin, sizde kurtulun, bizde, sonra ayrılınca gel burada ağla
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ikinizde kuduruyosunuz ama belli etmiyosunuz ne guzel. Ha bire mastürbasyon yapin aman adim atmayin 😅
10 Yorumla
+1 yılYanağından öperken dudağını çevir ve öp. Sarılırken iyice yapış mesela. Başka birkaç fikir var daha ama burdan yazarsam olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılMesaj da daha rahat oluyor genel de, yanına gelince heyecanlanıyo ya da utanıyordur😁mesaj da sallamak ta güzel bazıları için yanında boş 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Vat be
Arzuluyordur bence, ya da yavaştan konuyu cinselliğe getirin
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı sen at. Ondan beklersen baayagi uzun süreceğe benziyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne arzulaması...
uygun ortam mekan zaman bulsa direkt silkeleyecek seni bacım !!!10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArzuluyordum ama ters tepki alirdiye senden daha derine aşağı inemiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılutancından konuyu oraya getiremiyor. alet kalkıyor mu ona bak bir dahaknde
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılseni öperken elinle yokla.. bak bakalım sertleşiyor mu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bunu anlamayacak ne var erkekler hayvani oldugu icin herkesi arzular senide arzulamistir cok mu zor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sana sarıldığı zaman aleti kalkmıyormu dayamıyormu sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da seni istiyo ama senden çekiniyor. Biraz gevşe öpüş öperken temas et gerisi çorap söküğü gibi gelir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. İstemese bunları söylemez. Ayrıca bunu anlaman çok basit. 2 cümle ile etkileyip ağzından alabilirsin lafi
00 Yorumla
+1 yılbence sevgilin ters teper diyerekten çok açık yazmıyor. ben olsam direk sevişme moduna girerdim
00 YorumlaEe daha ne yapsın adam öpüşsek sarılsak koklarsak sevişsek seks yapsak yazmış ya
00 Yorumla
+1 yılMalum anınızdaki ön sevişme süresinin uzun ya da kısa olmasından.
00 Yorumla
+1 yılBaşbaşayken biraz davetkar kıyafetler giyin ve davranışlarına bak o şekilde anlarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden bi ışık bekliyordur
İlk adımı atamıyordur ters tepki verirsen diye
Sen ilk adımı at10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yanına uzanıp öpüşmek istediğini söylüyorsa arzuluyordur ama çekiniyor demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet o konuya girmiyor
Soran+1 yılBen de sarilirdik güzel olurdu diyorum
Soran+1 yılEvet 😄 çekindiğini biliyorum. Korkuyo
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan senin cinsellik deneyimi ve bilgin olması o zaman anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli gibi içindw olöimak istiyodur. Seni hayal ediyodur altında inletirken. Emin ol
10 Yorumlaİnan böylesi daha iyi ilerde zaten olur isterseniz
30 Yorumla
+1 yılFırsat versen direk yatağa atacak o derece.
20 Yorumla
+1 yılHıhh böyle diyorsa arzuluyordur uzatmaya gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİstesen bir iki foto yolla
10 Yorumla
+1 yılSevgilin sonucta neden yanlış anlasin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seni arzuluyor. Ama yanında söyleyemiyor
10 Yorumla
+1 yılArzuluyor ama senden bir şey bekliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBulbul gibi konustururyz onu rahat ol
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu basarmak istermisin
O da utanıyo olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence arzuluyormus zaten
00 Yorumla
+1 yılErkek belli etmeli sen de zaten yaklasirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılLiseliler sevişmek ağızlarına bakıyor 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDilinden çıkar seni istiyorum dwr
00 Yorumla
+1 yılKendisine sorarak. Bu kadar zor olmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. yanlış anlaşılacak bir şey yok sor gitsin
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsun yatagami atsin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisi kalkıyorsa arzuluyodur
10 Yorumla
+1 yılDirek sor içindekileri anlat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu öğrensen ne olacak?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Arzuluyor işte ya öpüşsek filan diyor
10 Yorumlane zamandıe birkiktesinzi
00 Yorumla
+1 yılsenin cinsellik ilgin var mı o önemli
30 Yorumla
+1 yılEli cebindeyse anla
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSor direk
10 Yorumla Arzuladığını belli et
10 YorumlaGayet basit
10 Yorumla
+1 yılMikcek gibi bakar
10 YorumlaErgenlik
00 Yorumla
+1 yılBence evet
00 Yorumla
+1 yılSorarak
00 Yorumla
+1 yılArzuluyor mesajlarda belli etmiş zaten