Cinsel Yaşam Kaç defa seks yaptığım anlaşılır mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Kaç defa seks yaptığım anlaşılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Anlaşılmaz 1 14 Yorumla Muhendis16 1 yıl Anlaşılır ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl anlaşılıyormuş doktor bey? Yorumla Muhendis16 1 yıl Doktor değilim muhendisim Yorumla Muhendis16 1 yıl Nasıl anlaşıldığını buradan söyleyemem çok bilmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsmini gördüm mühendis olarak. Ama konuyu çok iyi bildiğini iddia ettiğin için doktor dedim zaten. Burdan söyleyemeyecek kadar ne anlatacak olabilirsin acaba bay çok bilmiş? Yorumla Muhendis16 1 yıl Herşeyi çok biliyorsun Merakını gidermenin yolunuda biliyorsundur bnce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Müsaadenizle sizde olmayıp kendimde olan organı da sizden fazla bileyim bir zahmet Yorumla Muhendis16 1 yıl Maç hakemleride o işi hiç yapmazlar ama o işin kurallarını en iyi onlar bilir bilmem anladinmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen aynen Yorumla Muhendis16 1 yıl Gördüğün gibi zeka seviyelerimiz ayni değil sen baya asagidasin😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zeka seviyesi değil o, EGO ve UKALALIK Yorumla Muhendis16 1 yıl İlk sen başlattın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon? Yorumuma cevap yazıp sataşan sizsiniz. Bunda bile kabul etmiyorsunuz Yorumla Muhendis16 1 yıl Neyse her sevgi kavgayla başlar 😬 Yorumla
Thefurkan24 Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl Yok anlasilmaz 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Tam bişey olmadı sadece zarı kaybettiğimi söylemiştim Yorumla Thefurkan24 1 yıl Tamam bakire olmadığını söylediysen gerisini anlamaz Yorumla Soran 1 yıl Yani oranın açık olduğunu biliyor evet ama ben kimseyle yaşamadığımı söyledim Yorumla Soran 1 yıl Kendi isteğimde yaşamadığımı yani ve buna saygı duymuştu Yorumla Thefurkan24 1 yıl Tamam çok mmu geniş peki orası değilse anlamaz güzelim rahat ol Yorumla Soran 1 yıl geniş değil işte , ben aylardır yapmadım da Yorumla Soran 1 yıl 2 ay sonra 1 yıl olacak elime erkek eli değmedi Yorumla Thefurkan24 1 yıl O zaman rhaat ol anlaşılmaz seni merak ettim ben şu an Yorumla Thefurkan24 1 yıl Tamam anlaşılmaz güzelim merak etme Yorumla Thefurkan24 1 yıl Seni tanımak istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Beni tanıyamazsın haha Yorumla Thefurkan24 1 yıl Aaa nedennn begenmedin mi yoksaa beni Yorumla Thefurkan24 1 yıl İstemiyorsan tamam madem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
bilmez
hayır yok
Anlaşılmaz
Anlaşılır ya
Nasıl anlaşılıyormuş doktor bey?
Doktor değilim muhendisim
Nasıl anlaşıldığını buradan söyleyemem çok bilmiş
İsmini gördüm mühendis olarak. Ama konuyu çok iyi bildiğini iddia ettiğin için doktor dedim zaten. Burdan söyleyemeyecek kadar ne anlatacak olabilirsin acaba bay çok bilmiş?
Herşeyi çok biliyorsun Merakını gidermenin yolunuda biliyorsundur bnce
Müsaadenizle sizde olmayıp kendimde olan organı da sizden fazla bileyim bir zahmet
Maç hakemleride o işi hiç yapmazlar ama o işin kurallarını en iyi onlar bilir bilmem anladinmi
Aynen aynen
Gördüğün gibi zeka seviyelerimiz ayni değil sen baya asagidasin😂
Zeka seviyesi değil o, EGO ve UKALALIK
İlk sen başlattın
Pardon? Yorumuma cevap yazıp sataşan sizsiniz. Bunda bile kabul etmiyorsunuz
Neyse her sevgi kavgayla başlar 😬
Anlayamaz merak etme
Çok genişlemediyse anlaşılmaz
Anal mı
Yok anlasilmaz
Tam bişey olmadı sadece zarı kaybettiğimi söylemiştim
Tamam bakire olmadığını söylediysen gerisini anlamaz