Cinsel Yaşam Hayatınız boyunca kaç defa seks yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben hiç yapmadım yaş 22 Hayatınız boyunca kaç defa seks yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsel hayat rutini ile başladığından bu yana geçen süre için hesaplama yaptığımda 2000 kezden fazla çıkıyor... 1 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Saymadım gerek yok yaşanır biter karşı taraf isterse düzenli olur 2 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu sayılan bir şey mi ki? Gerçekten sayan var mı bilmiyorum da ben bir seks sayacı tutmuyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende yapmadım 23üm 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum Evlenince göreceğiz diyelim Ki benimki tercih Evliliği bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle. Ama vücudum kadın istiyor artık. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimde bazen erkek istiyor Normal tabi libido sonuçta insanın içinde olan bir şey Ama ben iradeliyim bu konuda neysekiElimden geldiğince kendimi tutuyorum Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle kendimi tatmin ederek tutuyorum günde 2 kereyi bile buluyor bazen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki ama dikkat edin bağımlılık yapmasınMastürbasyonun bağımlısı kötü oluyor bence Yorumla Soran 1 yıl Evet doğru. Ama elimden bişi gelmiyor çok istekliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende öyleyim Ama isteğimi bastırıyorum ben (aylık yapıyorum)Bağımlılık olmuyor size de öneririm Yorumla Soran 1 yıl Aylık dayanamam ben şimdi bile yanıyorum içim yanıyor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım siz o kadar iradeli değilsiniz o konuda ya da ben baya iradeliyim bu da olabilir O zaman haftalık sınırlama koyun derim başka ne diyeyim kiKi o kadar yanıyorsanız yapın gitsin şimdiden kolay gelsin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim. İyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Teşekkürler sizede Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yazık sana be... nie yapmadın 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Efendi ağır başlı olduğum için tercih edilmedim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kıymetini bilen birisini bulursun inşallah Yorumla Soran 1 yıl Aslında çirkin değilim boyum 182 kilom 80. Esmerim buğday tenliyim ama bilmiyorum işte Yorumla
nannkorkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Saymadım 🤷 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Seninle yapan kisiler aşırı sansliymis yanliz. Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 24 olcam hiç maalesef bekliyoz nasip 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çok kez 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yapmadim 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saymadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel hayat rutini ile başladığından bu yana geçen süre için hesaplama yaptığımda 2000 kezden fazla çıkıyor...
Saymadım gerek yok yaşanır biter karşı taraf isterse düzenli olur
Bu sayılan bir şey mi ki? Gerçekten sayan var mı bilmiyorum da ben bir seks sayacı tutmuyorum
Bende yapmadım
23üm
Nasıl bir his acaba
Bilmiyorum
Evlenince göreceğiz diyelim
Ki benimki tercih
Evliliği bekliyorum
Bende öyle. Ama vücudum kadın istiyor artık.
Benimde bazen erkek istiyor
Normal tabi libido sonuçta insanın içinde olan bir şey
Ama ben iradeliyim bu konuda neyseki
Elimden geldiğince kendimi tutuyorum
Bende öyle kendimi tatmin ederek tutuyorum günde 2 kereyi bile buluyor bazen
Peki ama dikkat edin bağımlılık yapmasın
Mastürbasyonun bağımlısı kötü oluyor bence
Evet doğru. Ama elimden bişi gelmiyor çok istekliyim
Bende öyleyim
Ama isteğimi bastırıyorum ben (aylık yapıyorum)
Bağımlılık olmuyor size de öneririm
Aylık dayanamam ben şimdi bile yanıyorum içim yanıyor.
Sanırım siz o kadar iradeli değilsiniz o konuda
ya da ben baya iradeliyim bu da olabilir
O zaman haftalık sınırlama koyun derim başka ne diyeyim ki
Ki o kadar yanıyorsanız yapın gitsin şimdiden kolay gelsin
Teşekkür ederim. İyi geceler
Rica ederim
Teşekkürler sizede
yazık sana be... nie yapmadın
Efendi ağır başlı olduğum için tercih edilmedim.
kıymetini bilen birisini bulursun inşallah
Aslında çirkin değilim boyum 182 kilom 80. Esmerim buğday tenliyim ama bilmiyorum işte
Saymadım 🤷
Seninle yapan kisiler aşırı sansliymis yanliz.
24 olcam hiç maalesef bekliyoz nasip
Evlilik öncesi asla yapmam.
Saymadım
baya oldu
Hiç saymadım
Çok kez
yapmadim
bunu kim tek tek sayarki
Hiç yapmadım
Saymadım.
Yapmadım
sıfır kez