Gizli Üye(36-45)+1 yılilk kez lise sonda yaşamıştım 6 ya da 7 kez, ondan sonra 15 yıl boyunca hiç yaşamadım evlenene kadar, 4 yıldır evliyim artık kaç bin kere yaptığımızın hesabını tutmadım :D ama lisede ilk yaşadığım unutulmazdır hatta ilk kez penis gördüğüm için epey incelemiştim ve ölçmüştüm boyu çocuğun yaşına göre normaldi ama kalınlığı kütük gibiydi 16 yaşında bir çocukta o kadar kalın olur diye hiç tahmin etmezdim, ve en büyük şaşkınlığım ise kocamınki o çocuğunkinden çok çok daha ince ve resmen s*kmeyi beceremiyor kız gibi yapıyor benden daha fazla inler ve en sevmedim özelliği de penisi yarısına kadar sokar çıkartır ben istiyorum ki tamamı girsin kendini sertçe bastırsın kökleye kökleye vura vura yapsın ama yok o yüzden evlendiğimden beri bir kere bile orgazm yaşadığımı hatırlamıyorum ilişkiden sonra bir kenara çekilir mastürbasyon* yaparım daha fazla zevk alırım ama adamı seviyorum napim hayat cinsellikten ibaret değil..
08 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kökleme gibi benmde huyum var bırakmam ama karşımdaki kişide tatminsiz olmaz oda mutlu olur rahatlar
Soran+1 yılÇok solucegim şey varda yeri burası değil
Cevap sahibi+1 yılköklendiği andaki his ve haz çok hoşuma gidiyor, lisedeki çocuk 12 cm şeyiyle öyle güzel ve tam sevdiğim gibi köklemişti hep ilk ilişkide değil de sonraki yaşadıklarımızda tabi, ilk seferinde çok zorlanmıştım kütük gibi şey girmemişti kolay bir de çocuk zorlaya zorlaya soktu çıkartmadı hiç çıkartasım gelmyor çok zevk hissediyorum şu an demişti, ben kıvranıyorum orada çocuk kendi zevkinde keşke onla evlenseymişim ha :D sen gerçekte ilişki yaşadın mı kökleme felan yaptın mı kıza
Soran+1 yılGel bire bir sohbet edelim
Soran+1 yılOrdamisin
- +1 yıl
Kötü olmuş yA
Soran+1 yılValla benimde içim hoş oldu ne yalan solim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım hiç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl0 kez yaşadım. 2 kez hoşlandığım çocuğa sarıldım.
20 Yorumla
+1 yılAllah korkumuz var çok şükür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayısını tutmadım.
00 Yorumla bilmiyorum sayısını
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat