Geçmişte rızam dışında ilişkim oldu nişanlım sadece bunu biliyor ve ondan sonra da birkaç tane ayrı kişiyle beraber oldum bunu anlama şansı var mı?
ya da seks esnasında bir erkeğin bunu anlama ihtimali var mı?
Geçmişte rızam dışında ilişkim oldu nişanlım sadece bunu biliyor ve ondan sonra da birkaç tane ayrı kişiyle beraber oldum bunu anlama şansı var mı?
ya da seks esnasında bir erkeğin bunu anlama ihtimali var mı?
ben bakireyim.. bakire olduğunu söyleyen bi kızla sevgili oldum.. ilk sevişmemizde anladım.. daha çıplak bile değildi.. peki nereden anladım? p*rno izlemekten. p*rno en amatöründen en gelişmişine çok şey öğrendim.
şimdi diyeceksin ki sevişiyorsun bu nası bakirelik.. sevişmeden öteye gitmedim. ama sevişmesinden anladım.. aradan zaman geçince ne yapsam dedim ayrılsam mı dedim. derken bi başka buluşmamızda resmen kendi soyunmak istedi.. soydum.. çıplak kaldı.. sadece orasından oral yaptım.. yaparken şeklinden bile anlaşılıyor. çok fazla yapmış hemde.. neyse sonra devamını getirmedim.
bana oral yaptı.. boşaldım.. evlere dağıldık. kendimden nefret ettim.
Ben yattım fakat hala oral yapamıyorum iğreniyorum ve analdan da yasamadım
erkek için zevki. hatta bi erkeğin en sevdiği şey olabilir orasının emilmesi. fakat dediğim gibi hiç böyle şeyler yaşamamış ve bakir bi erkek için bunlar fazla.
Herhalde anlaşılır ortalikta saglam kalmadi ki zaten patlak dolu sevgilim oldu demen bile yeter sevgilim olmadi hic bir sey yapmadik sevgilim oldu beni kullandi sevgilim oldu rizam disi oldu gibi laflarlae kendilerini kakalamaya yamamaya calisan cok patlak vad uzerinden gecen gecene bir de kalkiyorlar olmayan beyinleriyle kendileri gibi beyinsiz bulurum da ona kapagi atarim diyor ilk basta yuzune bakmadigina sonradan kendini yamamiyor ortada kalmasin diye turk kizlari namussuzluk da bir numara oldu
Erkekleride namuslu Ahlak bekçileri zaten biz kendi kendimize sikiliyoruz değil mi
Her boku haltı yiyen sizsiniz ama Bizim üstümüze laf geliyor
Ayrıca o olay %100 tecavüzdü ben ortaya çıkarabilirdim ben kendimi korumak için sustum. O adam * * benle evlenirdi. Üzerime şu leke'nin girmesini istemedim ben o yüzden sustum
İyi ki yanimda degilsin haaa yedigin halti ne guzel de üzerini örtüyon tecavuzmus iste bunh diyorum bu haltlari yiyip yiyip kani mayasi bozuk oldugunuz icin tecavuz diyebiliyorsunuz ar namus yok ki sen erkeklerin pesinde gezecen sevgili ayaginda gezecen bu halti yiyip tecavuz diyecen s.. iktirr ordann sen duzgun dursaydin bir sey olmazdi tabi bu tecavuz oldu tadini aldin baktin iyi sonra uzerinden 10 kisi gecti simdi de yedigin halti örtüp kendini adama kakalamaya calisiyon benim elimde olsan var yaa hic iyi olmazdi sonra kendini ananin babanin kucaginda bulurdun neyse iyicene sinirlendirdin beni daha fazla sövmeyecem sana
İtlerin bedduası kabul olsaydı gökten kemik yağdı dayı.. hadi işine
Evet güzel bir kızım adam beni kaybetmek de istemiyor çünkü ona fazla olduğumu oda biliyor
Senin gibi biri zaten karşıma çıksa ben bakmam bile tipine merak etme dengim değilsin zaten
Kardeşim senin geçmişinde kiminle ne kadar yattığın kimi ilgilendirir? Ee biz erkekler olarak 10 larcası ile 100 lerce yatıyoruz sen bunu karşındakinin yüzüne vuruyor musun? Vajinanda vajinamatik yok ya sonuçta kaç defa seks yaptığın belli oldun 🤦♂️ size daha önce ilişkin oldu mu diyen soran toksik kendine güvenmeyen tiplerden uzaklaşmanızı tavsiye ederim..
Cevap
59Cevap
Mümkün değil anlayamaz, ancak ve ancak önceden çok iri penisli kişilerle seks yaptıysan ve vajina girişi aşırı genişlediyse şüphelenir erkek.
Daralma dansı olmaz mı peki
Onunkininde büyük olduğunu tahmin ediyorum çünkü iri yapılı biri bunu anlaması mümkün mü diye düşündürüyor
İri biriyle seks yaptığımda çok acı çekmiştim çok darsın demişti diğer küçük olanda da acı çekmiştim oda dar olduğunu söylemişti bence benimkinin yapısının dar olduğunu düşünüyorum ve 1 yıla yakındır da yapmadım eski haline döner diye seyler gördüm nette zaten çok seks de yasamadım
Sadece bir iki kere yaptıysan ve uzun süre olduysa, tabiki çok bozulmamıştır yapısı. Ama yapısı bozulduktan sonra eski haline gelmesi zor.
Sonuçta bakire olmadığını biliyor ha sonradan partnerlerin çıkıp benlede bu yattı derse orasını bilmem
Beni bulmaları o kadar kolay değil ki
Ben şehir dışına çıkacağım ulaşım adreslerini kapatıyorum beni nereden bulabilirler?
Ayrıca bir kanıtları yok bir kere
Neyse banane sen bilirsin dikkatli olsa nişanlın seninle yatıp nişanı atmasın 🤣🤣
Bana eline dair sürmedi daha anlamaz
Ben ona hayatta vermem 😘😀
Sen bilirsin evlen belki g. ay olabilir nişanlın haberin olsun🤣🤣
Tabi ona vermezsin çünkü saf biri ötekiler gibi değil deme başkasına ver nişanlına verme ben olsam seninle evlenmem ama saf işte Nisanlin
Ahah verdikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ben evlendiğim adama aslında vermemem gerekiyor
Saçma saçma konuşma
Nişanlına vermiyorsun seni altına almış kişiler neyindi peki
Nişanlın olduğuna inanmamaya başladım trol soru gibi
Yüzük var elimde istediğine inanabilirsin
Böyle birisi olmasa zaten evlenmez ki benle kimse , bunu bildiğim için evleniyorum
Nasıl yani anlamadım
Bakire olmayan temiz geçmişi olmayan kimseyle evlenmezler diyorum
Sende temiz kalsaydin
Bir erkek yetmemiş kaç erkekle olmuşsun kızım
Bakirelik değil konu sen partner sayın fazla
İki tane oldu 2 yılda ve sadece yanlış kişilere güvendim
Şimdi suçlu erkekmi oldu sence vermeseydin sende 🤣🤣
Hayır anlayamaz ama neden geçmişin konusunda dürüst değilsin ki? Bence gizli olmamalı bu konuda
Çünkü beni tanısa benimle evlenmez birçok erkek düzgün değilken benim hayatımı da böyle birisi kararttı , ben neden dürüst olayım? Erkekler hak etmiyor bir kere
Ben tertemiz kızdım benim hayallerimle oynadılar erkeklere bu yüzden acımıyorum
Evlendiğin adamın ne sucu var
Benim evlenmem gerekiyordu hayatta böyle bir şey işte benim de günahım yoktu
Tamam da şu an hayatıdna olan adamın ne sucu var
anal yaptıysanbelli olmaz önden yaptıysanda zar diktirirsin gene belli olmaz
Söyledim bakire olmadığımı
o ne dedi sen söyleyince
belli olmaz
Hayır yok da rıza dışında seks tecavüz demek kim tarafından nasıl oldu bakire olmadığını biliyor yani nisanlin
Tanıştığımızda biliyordu zaten saygı duydu ve beni bu konuda hiç zorlamadı
Evet ama bunu kimseye söyleyemem
O gün hastaneye gitseydim çıkardı ben sustum utandım
Ne için tebrik ediyorsun?
Ben nişanlımla bunları en başta konuşmuştum
Allah var yukarıda bir kere kavga esnasında yüzüme de vurmadı
Beni ben olduğum için seviyor
Ben bir kraliçeyim evet 😊🥰
Ayakta kalmak zorundaydım diyeyim
Yok değil zaten nişanlımın eline düşse Allah korusun neler olacağını tahmin edebiliyorum
Ben onu korumak için zaten uzak duruyorum ona ulaşabilecek hiçbir şey yok
Yani beni yine sever de işte ben sadece yalan söylediğim için açıklayamıyorum bu durumu
Fakat bakire olmadığımı biliyor saygı da duydu beni bedenim için sevmediğini o kadar hissediyorum da
Geçmiş olsun öncelikle. Ama sonuçta oranda sayaç yok. Bunu kimse anlamaz. Bazısı genişliginden anlasilir falan desede, oyle bir sey yok. Bu tamamen senin vajina yapına bağlı...
Benimki zaten dar ve her defasında acı çekiyorum olduğunda
Ben 2 yıldır kaybettim toplasan iki kere ayrı erkekte oldu ben ondan sonra zaten ciddi ilişkim var şu an ve o bilmiyor
Korkma anlamaz. Bakire olmadığını biliyor sonucta. Senin ki normal doğum yapmadigin sürece genişlemez. Onda da oyle fazla bir genilsleme olmaz zaten..
2 yıldır neredeyse Bu olay oldu iki ayrı erkek oldu toplasan onu geçmedi zaten 10 aydır elime erkek eli değmedi, o kadar doluyum ki
Bunu herkes yaşıyor ama sırf ben evli değilim de üzerimi laf atıyorlar hakaret ediyorlar artık bu yüzden evlenip sürekli düzenli bir ilişki istiyorum
Normal. Sonucta senin de duyguların isteklerin var. Hiç kafana takma. Keyfini çıkar. Kimsede umrunda olmasin. Emin ol oda bundan çok keyf alacak.
Haklisin. En azindan yapıp yapıp yalan söylememissin bakireyim diye. Neyse. O bakire isteyen erkek hiç bir kızla bir sey yaşamasın...
Sonuçta bu bir ihtiyaç değil mi? Herkesin canı bunu istiyor ama sırf evli değilsin diye kötü gözle bakıyorlar.. evlendikten sonra ben eşime sadık kalırım orada hiç sıkıntım yok
Benim zaten o beraber olduğum erkekler de de tek eşliydim sadece gelecek göremediğimiz için yollarımız ayrıldı kafalarımız uyuşmuyordu ama bu beni kaybetmemek için o kadar uğraşıyor ki
Elbette bedensel bir ihtiyac. Olay da bu. Sanki kadınlar tek basina yapiyor. Bakire atayan bakır kalsın. * et. Takilma sen onu söyleyenlere.
Geçmişi birak takma. Sen geleceğe bak.
Ben adama bakire değilim dedim fakat bunu rızam dışında olduğunu söyledim ama ondan sonra yaşadığım şeyleri söyleyemedim çünkü bana farklı bir gözle bakacağından korktum
İyi yapmissin. Gerek yok her şeyi bilmesine.
Bilmesi gerekeni söylemişsin.
Teşekkür ederim için bir nebze de olsa rahatladı
Rica ederim hep rahat olsun.
Düğün ne zaman peki?
Daha nişan yeni oldu bir süre düşünüyoruz aslında yani daha nereden bakarsan seneye kadar var gibi
Aileler falan işin içine girince biraz düğün meselesi zor oldu ortak kararı aldık
Hmm durumunuz varsa bence fazla uzatmayın...
Bir de ben nikahı 3 ay öncesinden kıyacağım ama evime gitmemi istemiyor bizimkiler
Maddi ve manevi olarak sorunlarımız var hala
Sizinkiler bilmiyor değil mi?
Biliyorlar durumu açıkladık ama bizimkiler biraz işi yokuşa sürüyor
O neden ki?
İşin içine aile girince biraz sıkıntı oluyor
Ya bazı durumlar da var da aşcağız inşallah ben inanıyorum
Maddi durumu da pek elverişli değil nereden bakarsan borcun içinde evleneceğiz ona gerek yok şu an
O yuzden diyorum bu tür işler uzadıkça sorun çıkar... keske bir an önce evlenseniz
Hatta kendisi dedi evlenelim diye ben erteledim biraz rahatta değilim evlilik yönünde
Şu an evlenince sorunlarımızın çözülebileceğini düşünmüyorum biraz sabretmesini istiyorum o da biliyor çözüm bu sadece
Neden rahat değilsin?
Ama süreç uzadıkça yeni sorunlar da çıkabilir ki
Doğru ama biz çok şey atlattık zaten bunun da üstesinden gelebiliriz
Ben kaç kere yüzük attım ama düzelmeyecek bir sorunumuzun olmadığına inandırdı bana
Umarim gelirsiniz de iste araya aileler fazla girince sıkıntıda çok oluyor. Bazen sizi de asabiliyor.
Ne zamandır berabersiniz bunla?
İki senedir
Yani tanıyordum sadece. Bizim olay çok farklıydı arkadaşlık evresinden evlenme teklifi aldım djdjd
Baya da olmus. Bununla birsey yasadin mi?
Hayır elimi bile tutmadı
Çıkıyorum okey...
Çıktım.
Seks esnasında tecrübeli hareket edersen anlar...
O kadar tecrübeli değilim ama sadece onun tadını aldım
Peki
İrkilmezsen tecrübeli bir erkek anlar her dokunuşunda çok irkil seks yaparken
Yani birazcık oyunculuk diyorsun
Ben zaten sarım, her yaptığında fazlasıyla acı çekiyorum zaten çok yaşamadım bunu
Anlamasi zor
Anlaşılmazsa söylemeyeceksin yani Allah yardım etsin adamlara sizin gibilerden
Benim hayatımı da böyle bir tanesi kararttı , hak işte onlara
Sende başkasına yaparak mı çıkaracaksın bunu? Bu adamın günahıyla cenneti rüyanda bile göremezsin.!!
Cenneti istemiyorum zaten merak etme
Canım cehenneme gidip erkeklerin altına veriyorsunuz kendinizi sonrada anlaşılır mı bilmem neilki hata olabilir sonra devam etmek zevke giriyor !!! Ama sorsalar sizden dürüstü dünya üzerinde yok
Canın cehenneme gidip erkeklerin altına veriyorsunuz kendinizi sonrada anlaşılır mı bilmem neilki hata olabilir sonra devam etmek zevke giriyor !!! Ama sorsalar sizden dürüstü dünya üzerinde yok
Adama yazık
@ Soran kişi: gerçekten yazık adam bu adamın ne suçu var.. başkası canını yakmış olabilir.. yaptığın insanlığa sığmaz...
@MastrClass adamın herseyden haberi var kabullenmiş size ne? Sanki söylememişimde adama yutturmuşum
Ayrıca bunu öğrense dahi beni bırakacağını zannetmiyorum sadece güveni sarsılır adam bana çok aşık. Evlilik öncesi sadece huzurumuz kaçar ben bunu bu yüzden ertelemek ve yüzleşmek istemiyorum. Kaldıki öğrense yüzüğü ben atıp yuvamı yıkıcam bundan mı mutluluk duyacaksınız?
Evlilik bundan ibaret de zaten evlenmem bunla ya da geçmişimi sürekli kurcalayacaksa.. ben adama anlatmam gereken şeyleri zaten anlattım sonuçta geçmişte o hayatımda yoktu ya da ben ona geçmişini o anlatamadığı sürece sormadım ben onun malı değilim ben onunla yuva kurmak istiyorum ama kalkıp geçmişte yasadığım pişmanlıkları anlatacak kadar kendimde güç bulmuyorum zaten de bu yüzden ilişkim olmuyordu o istedi bunları bile bile o istediyse bugün bana hesap sorsa açıklama yapmadan ben giderim yine. İlk defa yaptığım bir şey değil sonuçta ama kalkıp bunları yine zoruyla öğrendikten sonra da hiçbir sey eskisi gibi olmaz. İşte asıl bu yüzden ben ona açıklamıyorum durumu çünkü onlar benim yaralarım konuştukça da içimi parçalıyor. İnsan sevdiğini yaralar mı?
Adama yazık adama yazık diyorsunuz kalkıp kızların gekecekleriyle oynayıp pişmanlık sebebi olmayın sizde çok mu masumdunuz? Ben hayattan vazgeçiyordum 2 dakika zevk için böyle kızları hayattan koparmanızada değiyor mu? Elbet de ben masumum diyemem ama güvendim, güvendim ve sevmiştim bende bunları hak etmemiştim
Psikolojimi yasadıklarımı Allah görüyor ya o yüzden vicdanım rahat benim. Ben kimseyi üzmedim ve bunları en bastada karsımdakiyle konustuk. Bilmediği bir şeyi yapmadım ama sadece kanadını biliyor bu konular benim için çok ağır ve zor konular
Haklısın cidden zor bir durum.. bu arada yanlız ben hiç bir kızın cinsel açıdan kullanmadım.. Bakirim yani bazı söyledileriniz üstume almıyorum çünkü söylediklerin gibi birisi değil.. kendimle gurur duyuyorum hiç bir kız ahğını almadım.. bu yüzden kendi gibi birini bulursam evlenisiye kadar bu şekilde olacağım.. ama çok haklısın iki dk zevk için kızları sevgili ayağına kullanıyorlar.. ama merak etme Allah görüyor.. sana yaşadıklarının en kötüsü bulacaklar... Merak etme... O kişi bakirim genel yapma yanlız çünkü her erkek kendine saygısı olan kişi yapmıyor
@MastrClass benimkide bakir ve bu tamamen kişisel tercih. İsteyen kabul eder ama geçmişi kurcalamak karsındakine tamamiyle saygısızlık. Hadi hayatımdayken yanlışım olsa önüme koysun hesap sorsun ama geçmişte yasadıklarımın hesabını vermem saçma geliyor kaldı ki ondan sonra elim erkek eline dahi değmedi benim
Aynen tercih meselesi sonuçta ama ben böyleken önem veriyorum ama umarım bana yalan söylenmez.. bu arada yukarda erken boşalma olur demistin bir konuşma da nişanlın için herkeste olmuyor yani bende yok. bu arada saygısızlık alakası yok kadın erkek buna önem veriyorsa.. ama adam bakirse geçmişini kurcalmaya hakkı var yanlış anlama
@MastrClass ben söylenmesi gereken şeyi söyledim kaç kişiyle olduğumu ne yaptığımı duymak istemesi beni sürekli araştırması en basta ilişkiyi bitirir bi ara benzer durum gördüm yüzüğünü elini açıp koydum eline kendine istediğinle ol dedim herkesede benden kaynaklı bittiğini anlasamadığımızı söyleyeceğim dedim ama kendisi taktı tekrar o yüzüğü bu saatten sonra benim yapabileceğim bir şey yok o zaman
Laf söylerse ben bunu dile getiririm benimde o halde buna hakkım var
Ben robot değilim benimde duygularım var hata yaptım sma bunun bedelini sürekli geçmişimle ödeyip yüzleşemem
Anladım haklisin bu kişimi yüzük attı.. sonra tekrar taktı tabiki hakkın olabilir
@MastrClass ben attım çünkü benim hayatımı herşeyimi kurcalamaya ve hadsizleşmeye başladı, bana ilk tanıdığında verdiği bütün sözlerini yuttu. Ben evlensem dahi böyleyim beni en basta tanıdın kabul ettin bugün tutarsızlıklarınla sana olan güvenimi bitirdin dedim gerçekten ayrıldım ondan kararlıydım sonra affettirdi kendini bir şekilde.. diyorum ya bu raddelere biz hiç kolay gelemedik onunda benimde çok canım yandı ama bir kere pes etseydi ben ilk ayrılışımızda gidicektim ben zaten kendimden bile vazgeçişmiştim
Anlıyorum peki nasıl barıştınız yani nasıl affetin
@MastrClass inadı , kararlığı, pişmanlığı ve süründürmeme rağmen gitmeyişi ve o güveni vereceğini hissettirip dile getirmesi ama içimde hala kaçıngan bağlanmaya sahibim yapamadığımı görünce korkup kaçıyorum
Anladım peki sana bağlanmış baya baya yoksa başka türlü gittip geri gelmezdi.. umarım bana yalan söylenmez.. bilirsem sevsem ayrılırım çünkü benim ilkin olsun istiyorum bu yüzden zararı yüzden evlenmek falan değil sadece ilkim olsun istediğim icin
@MastrClass o gitmedi sadece bana yasadıklarını yansıtıp güvenmediği için ben ayrıldım ondan
Umarım bulursun
Anladım Umarım inşallah bulurum.. peki şimdi sohbet açıyormu arada geçmişi
@MastrClass hayır o benim geçmişim hakkında hiç konuşmuyor
Anladım kabul etti yani peki sen sorduğunda bakirim dediğinde ne düşündün ne hissedin açıkçası
@MastrClass hiçbir şey hissetmedim ve umrumda da değildi açıkçası
Hiim anladim genel kadınlarda bazıları ilki olacak diğe önemli buluyir kadinlarda ondan dedim
@MastrClass yorum atsan da sohbete ordan mı devam etsen bildirim geliyor.
Evet ya😅
@ cevap sahibimi: Anladım profil gizli nasıl yapacağım sohbeti
Yavv öfff git soruya kendin yorum yap ordan yazacak mısın ne yapacaksan yap
tamam ya sıkıntı yok bak keyfine o adam yerinde olsam doğru söyleşiye kadar peşine birakmazdim bir adam onca borç yapıyor düğün için bir sorun olduğunda tüm masraflar boşuna
@MastrClass tamam başkan çok kasma o sen değilsin
Paran falanda gitmiyor
Aynen bu konuda da hakkisin bak
İmkansız. Yani mesela çişin gelince mesanen şişiyor sonra yapınca eski haline geliyor. Bu da öyle git gel genişler sonra eski haline gelir. Şehir efsanesi bunlar.
Oto expertiz oto rapor her türlü göçük boyaya bakılır 🤣😅
Sayı olarak bilmeyebilir ama ilişkiye girdiğim belli olur tabii ki
Zar olmazsa ilişkide bulunduğun anlaşılırda, ora girişi de postamatik yok
2 kişi 3 kişi gibi tahmin yürütemez ki zaten bunu sen şekillendirebilirsin 1 defa dışında hiç olmamış gibi
Bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilir misin
Olurum da yorumda yazınca banlarlar ki
Yorumda bişey anlatmaya korkar olduk zırt bırt uyarı gelince
Ama küçük oyunlar rollere bürünebilirsin
İhyacın olursa ulaşırsın sen
dogum yapmadıgın surece öyle 3 5 seferle anlaşılacak bişey değil o
Kesinlikle anlaşılmaz. sadece tavırlarından belki anlayabilirsin. O an tecrübeli gibi farklı hareket yapmasından belki anlarsınız.
Diğer iki kişiyle rızanla mı birlikte oldun
Evet ve şimdi işin içinden çıkamıyorum
O senin özelin detay vermene gerek yok bence seni seven böyle sever kabul eder
Çok aşırı hor kullanmasıylalar tabi. Bazıları ki çuval gibi oluyor ona bir şey diyemem bariz belli yani ne olduğu
Haklısın
Çokmu birlikteliğin oldu bu iki kişiyle
Hayır
O zaman sorun yaşayacağını zannetmiyorum
Bir kızla görüşmüştük günübirlik bir görevde kendisi teklif etmişti birlikte olduk. Hiç beklemedipim kadar genişti sarkmış pek zevkte alamadım ondan tecrübeliyim
Ben öyle çok yaşamadım ya bu yüzden Saklıyorum zaten evliliğe
Dmden bir şey sorabilirmiyim
Hayır nasıl anlaşılsın o. Ama itiraf edebilirsin. Eşim açıkca söylemişti bana
Gerdek gecesi bunu söylersem adam yüzüme bakmaz ki
Gerdek öncesi söyle bence. Düğün ne zaman
Var biraz daha borcumuz var
Bu onun eridiği tekrar düşünmesi neden olur ben nişanı atıp rezil olmak istemiyorum
Evliliği tekrar düşünmesine neden olur,*
Şimdiden alıştıra alıştıra söyle. Sonuçta geçmiş gitmiş sorun olacak bir şey değil. Eşimle düğün öncesi konuştuk. Bir kaç kişiyle yattığını söyledi. Konuştuk anlaştık. Gerdek gecesi de doğal olarak hiç sorun olmadı
Hımm kabul etmeyecek birisi mi?
Kabul etmez en başta etmezdi. Ya aslında çok karışık her şey
Ben bunu söyleyemiyorum sadece
Görünür olsam ordan anlatır mısın bana bi
Birlikte olduğun kişiler gelip söylemezse nerden anlayacak
Var tabi sekssayar var a. min ustunde orada yaziyor ordan anliyoz…🙄🤦♂️
Tani bi cihaz var takiyosun. Kime kac kerr verdigini bile cikartiyor
Oyuncu olmaz isen ve gerçekten aşırı deforme olmuş ise anlar kesinlikle... Ama seni gerçekten seviyorsa umursamaz. Ben öyle yaptım çünkü...
Hiç canın yanmıyor mu..
O da beni seviyor ben bunu hissediyorum ama ben onun önünde başım öne eğik
Öne eğik olmasın sonuçta o da yapmıştır...
Ben yaptığını zannetmiyorum suratından belliydi zaten
O surattan belli olmaz emin ol. Beni de görsen öyle masum bir yüzüm var ki ama aklına gelebilecek herşeyi yaptım...
Sen akrep burcu musun peki
Ya da boğa mı
Hayır koç burcuyum...
Koçları çoğu bilmez ama çılgınlık yönünden hepsinden fenadir 😊
Biliyorum benimki de vardı koç burcu ben akrep kadınıyım adam beni çok yordu diye öyle yatakta bırakıp gitmiştim
Suratından hiç öyle potansiyeliniz yok ama mahvediyorsunuz
Kesinlikle öyle suratımızdan belli olmuyor hatta pasif olduğumuzu düşünen kadınlar yeter nolur diyor... O yüzden bi yaşayan pişman bir de yaşamayan 😊
Ben ayrıldım çünkü akrep olarak ikimiz de birbirimize karşı çok terstik. O daha aktifti ilişkide bende yönetilmeyi sevmem ben onu sokuyordum o bana bağırıyordu falan filan en son o fazla yara aldı işte sonra birdenbire gitti ben de hayatıma devam ettim şu an nişanlıyım
Ve inanır mısın şu anki nişanlım da koç burcu , başımın belaları
Ama şu an ben ilişkide yöneten tarafım daha çok seviliyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor
Ha hatırladım onun yükselen ikizlerdi bir de benim yükselen yay burcu ben biraz daha bağımsızım ve yönetmeyi seviyorum
Evet yay burçları özgür ve yönetmeyi seviyor... Hakkı ile yönetip yatakta zevk veren kadınları bende severim. Kaç yaşındasın?
25 yaşındayım
Peki şu an nişanlın nasıl?
Ne yönden?
İstediğin gibi biri mi yatakta yani?
Daha bilmiyorum onu keşfetmedim
Hımm yeni keşfedilecek yani 😊
Düğünden önce hayır xjdjsndk
Peki nasıl sabrediyorsun 😊
Sabredemiyorum işte
Dışından uslu duruyorum içimde neler var bilemezsin
Tahmin edebiliyorum. Şu anda içinde fırtınalar kopuyor. Nişanlı olmasa idin neler neler diyorsun yani 😊
Yok nişanlı olmadan önce de ben usluydum sadece duygusal olarak bir şey hissettiğim kişi de olurdu yine ama o da çok zordu kalbimin kapıları kapalıydı
Anladım. Peki en son ne zaman ilişkiye girdin?
2 ay sonra bir yıl olacak
Uzun zaman olmuş yaa harbiden. Gerçekten iraden çelik gibiymiş uslu kız 😊
eşin bi gün anlarsa en temiz saf insan Bile kandırıldığı için kendini başka bi kadının kollarına atmakta bulacak.. aldatacak senin haberin yokken. . şimdiden haberin olsun. dürüst ol canını ye.
@eleguneferidun ben anladıktan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmaz zaten benim en basta hayatım yanlış yol biliyorum mutlu olmayacağımı
Merhaba ben jinekologum vajinal sarkma var mı ya da genişleme bunlar yoksa anlamaz
Ben bakire iken de sarkma vardı
Vajinal genişleme olduğunu zannetmiyorum çünkü bana hep dar olduğumu söylüyorlar çok acı çekiyorum
Bir de ben bunu çok yaşamadım 2 yıldır en fazla 10 kere falan yaşamışımdır
Ama sadece iki ayrı erkek oldu
Çok kişiyle yaptığın anlaşılmaz ama tecrübeye göre çok yapıp yapmadığını anlar
Hepsini geçte o kadar kişiyle nasıl kendi rızan olmadan oldun onu anlatsana
Yalan dinlemeyi özledik
Zoruna neden gidiyor?
Zoruma giden bir şey yokta senin gibi para avcısı p. slikler yüzünden diğer kadınlar da kötü görülüyor işin kötü tarafı orası oluyor
Ben para avcısı değilim bilmem farkında mısın ama karısı oluyorum neredeyse
Neredeyse öncesi nerde kaldı
Yok eğer mcigina su sayacı gibi bişey takilmamissa belli olmaz
Onun yerinde olsam seni kullanır atardım,2 el kim alırm
İnşallah karında diktirmiştir
Kızında bunu yasasın
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
İt sensin işte bende evleniyorum kudurr
Hayırlı olsun 2 el.
Nişanlın çok mu masum
Öyle
Vajinan genişlediyse anlaşılır
Ben 10 aydır ilişki yaşamadım ama
Anlaşılmaz zaten 10 yıldır ilişki yaşamadığınız için daralma olmuştur
10 yıl değil 10 ay
2 ay sonra bir yıl olacak
Peki çok ilişkiye giriyor muydun
Toplasan bu iki yıl içinde iki ayrı erkekler en fazla 10 tane oldu olmadı
Anlaşılmaz diye düşünüyorum tabi konuştuğunuzun penisi de önemli
Çok derine girmişse anlaşılır mı
Ben o an belki fark etmemişimdir
Eğer yeni partnerinin ki küçük ya da ince ise anlaşılabilir eğer büyük ve kalın ise anlaşılacağını düşünmüyorum
Zaten tam sayısını bilemez
Daha seyi görmedim fkjhfbd
Sen zaten daha önce birliktelik yaşadığını söyledin mi
Hayır ama bakire olmadığını söyledim
O zaman sıkıntı olmaz merak etme
Ooooo sen bastan yalana basvurmussun
Evet yoksa evlenmezdi
Nasil olsa bir gun anlayacak
Tabii ki anlayacak da ben zaten bunun için artık evlenmek istiyorum Bu yaşadığım şey kötü bir şey değil herkes yaşıyor ve benim de canım var ben irademe sahip çıkamıyorum o yüzden evleneceğim
Kocan olacak adam evlendikten sonra anlayacak bu tur seyler saklanmaz.
Peki nasıl anlayacak
Ben geçmişe dair her şeyi sildim
Gorenler bilenleri silemessin
Ben yine de elimden geldiğince saklayacağım bunu ne kadar geç öğrenirse o kadar iyi
Senin secimin.
Anlamaz. Yatakta usta işi şeyler yapma.
Yatakta o kadar iyi değilim ki Hala acemiyim
Kendisi hatta çok kötü bunu da söyledi
Yani benden anlayacağını zannetmiyorum o kendi zevkinden boşalır hemen
Anal yapmadıysan anlaşılmaz
Yok orası sağlam
Anlaşılmaz ben doktor olarak anlamıyorum o jiç anlamaz
Ne doktorusun
Genel cerrahi ama uzun süre kadındoğumda asistanlık yaptım
Ya zaten benim bakire olmadığımı biliyor kabul etti de ama ondan sonra yaşadığım şeyleri ona söylememem yalan oluyor ben bunu söylesem hiçbir erkek beni kabul etmez ki
Bu yüzden bunları öğrensin istemiyorum
Ama benim de canım istiyor bu ahlaksızlık değil
Hatta bu yüzden evleneceğim eğer bunu yaşadığımda pişman olup vicdan azabı çekmek istemiyorum artık
Yok soru anlamaz merak etme. Ne zaman istersen buradayım sorularını sorabilirsin
Sarkma varsa kesin anlar
Sarkma var ama bu genetik zaten bakireyken de böyleydi
Sayaç mi taktirdin 😀😀👣👣👣💋💋
Var evet, siz bir zahmet evlenmeyin.
İlişkinin üzerinden uzun zaman geçtiyse anlamaz
Anlaşılmaz niye anlaşılsın
Anlaşılmaz merak etme
Maalesef
Sayaç not ediyor
Evet anlar illaki zaten bakire degilsin
Tek seferlik olmadığı anlar
Anlaşılır cuval gibi oluyo penisleri büyük müydü
Yapıyorsan pişman olma
Bsey olmas yap
Söylemezsen anlamaz
Hayir yok ama keske durust olsan
Olsam ne değişir ki?
Oranın açık olduğunu biliyor zaten
Dur sana söyleyeyim o zaman ne olacağını
O da bunu yapacak diğer erkeklerden farksız bir şekilde hayatımdan çıkacak
Ve ben dürüst olduğum için hep böyle kullanılıp atılacağım, ben bunu hak etmiyorum
Bana durust olsan boyle gelsen sorun etmem ama yalan soylesen icim ciz eder. Ben oylr bir insan degilim olgun bir insanim hepimizin hayatinda bir seylrr olmustur
Olgunluktan kastın yaş mı?
Ben aslında bana dokunmasını da istemiyorum
Olgunluktan kastim davraniş bicimim dilersen tanişalim gosteriyim ama yeter ki bana durust ol
Ben nişanlıma ihanet edemem üzgünüm
Yalan soyleyerek ediyorsun ama
Niye yaptın nişanlın otgibimi
Evet
Yazaten istekli kısa otlar geliyor
anlaşılmaz.
Umarım
Biriyle bir şeyler yaşamadım dedim çünkü yalancı durumuna düşeceğim, ondan korkuyorum
bir şey olmaz
sayaç yok sonuçta anlamayacaktır.
Tecrübeli gözükme yeter
yok. anlamaz. diğer taraf anlaşılır ama
Sen söylemezsen anlamaz
Hoş değil kandırman
Yoooo
Kukunda sayaç takılı değilse anlamaz 🤣
Hayır
Sayaçmı var
Anlamaz km saati mi var orada ne bilsin
Hayir yok.