Cinsel Yaşam Erkeklerin meme düşkünlüğünün nedeni ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Erkeklerin meme düşkünlüğünün sebebi ne? Emip okşayınca nasıl zevk alıyorlarki? Sıkılmıyor musunuz memelerden? Erkeklerin meme düşkünlüğünün nedeni ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her erkek meme sevdalısıdır, meme sevmeyen ılıktır. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu düşkünsün memeye Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Erkeğiz düşkünüz Yorumla Soran 1 yıl Nasıl meme seversin? Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Meme mi göstereceksin hayırdır Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende bunu sorguluyprum ama yine de seviyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden seviyorsunki Yorumla Cebeufuk 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Belicia Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişisel zaaflardan ibaret. Kimisi de bildiğin kalça manyağı çıkıyor. 4 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Avuç dolusu olsun dolgun diri hafif ayrık uçları emilecek olsun hafif esmer ton halkalı olsun 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl sıkılır ki insan oyun hamuru gibi oyna oyna dur bi yerden sonra sizde delirmeye başlıyorsunuz asıl eğlkence baslıyor 1 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kadın zevk alıyorsa bende alırımBir de şey gibi düşün. Sen eline penis alınca neden zevk alıyorsun? 1 0 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Meme candır ya. Meme olsun da ceviz kadar olsun 🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadını kadın yapN orayı emmek kadaR güzeli var mı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ben mesela hic cinsellik yasamadim sevgilimde olmadi ama bende bile var o ilgi bence durtusel bir sey hic dokunmadan gormeden niye isrek duyalim ki yoksa 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsel bir obje olduğu için meme istek artırır... 1 0 Yorumla
07Antalyamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kedinin oyun oynamaktan aldığı zevk neyse bizim içinde öyle 1 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl En sevdiğim sütlü tatlı meme Neden sıkılayım ki 1 1 Yorumla MK2434 1 yıl Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni mutlu sağlıklı akşamlar dilerim Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tadı olduguna emınım ama ısbatlayamam😀 siz 🍌bizimkini emince nasıl zevk alıyosnız bızde alıyoruz 1 0 Yorumla
icardi86372 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% 1 yıl Meme zaten çok güzel bi organ yumuşak kokusuz. Bide kadına acayip zevk vermesi bize zevk veriyor 1 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% 1 yıl Hayır. 24 saat emebilirim. Biri olsa da emzirse bizi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadece memeye bakarak bile okadar yükselenim kii bence cinsellikte en önemlii dokuu meme onu avuçlamak emmmek hissetmekk ahh 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin memelerin nasıll kaç beden Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç yapmadım merak ediyorum ondan yani yapsan belki dediğin gibi sıkılırım ama bilmiyorum sence sıkılır mıyım? 1 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sikilir miyim? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninkiler nasil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soran Yorumla Cevap sahibi 1 yıl C BEDEN OLSA senin ki nasil Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayır çok estetik görüntüsü çok azdırıcı bence.canım meme istedi sayende :D :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şey gibi düşün sen hayatındaki insanı her gün sevmekten sıkılmıyorsun o misal 1 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben sıkılmam. Çok emip arada ısırırım. Rahatsız mı oluyorsun? 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bir çift memede boğulmak istiyoruz bizz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu düşkünsün memeye Yorumla four4 1 yıl Haddiden fazla Yorumla
barandx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Azdırıcı geliyor meme ama şekilsiz meme igrenc oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çünkü yuvarlak ve yumuşak😅 5 2 Yorumla 2001amircan 1 yıl Aynen öyle Yorumla S400cü 1 yıl Ahh bee Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. kadınsı olması tabi daha ne olacak 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yumuş yumuş harika olmalı umarım bir gün 1 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yoo yeterki büyük olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Acayip bakiyolar yolda 4 4 Yorumla Fabrikaci01 1 yıl Sana mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Fabrikaci01 yes Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Fabrikaci01 sie Yorumla Board-Tennis 1 yıl maalesef. Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Meme candır 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Meme ne alaka 1 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Saatlerce ilgilenirim onlarla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zevk veriyor 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sevmiyorsun galiba sevdirmeyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Her erkek meme sevdalısıdır, meme sevmeyen ılıktır.
Çok mu düşkünsün memeye
Erkeğiz düşkünüz
Nasıl meme seversin?
Meme mi göstereceksin hayırdır
Bende bunu sorguluyprum ama yine de seviyorum
Neden seviyorsunki
Bilmiyorum
Kişisel zaaflardan ibaret. Kimisi de bildiğin kalça manyağı çıkıyor.
Avuç dolusu olsun dolgun diri hafif ayrık uçları emilecek olsun hafif esmer ton halkalı olsun
Nasıl sıkılır ki insan oyun hamuru gibi oyna oyna dur bi yerden sonra sizde delirmeye başlıyorsunuz asıl eğlkence baslıyor
Kadın zevk alıyorsa bende alırım
Bir de şey gibi düşün. Sen eline penis alınca neden zevk alıyorsun?
Meme candır ya. Meme olsun da ceviz kadar olsun 🤣🤣🤣🤣
Kadını kadın yapN orayı emmek kadaR güzeli var mı
ben mesela hic cinsellik yasamadim sevgilimde olmadi ama bende bile var o ilgi bence durtusel bir sey hic dokunmadan gormeden niye isrek duyalim ki yoksa
Cinsel bir obje olduğu için meme istek artırır...
Kedinin oyun oynamaktan aldığı zevk neyse bizim içinde öyle
En sevdiğim sütlü tatlı meme
Neden sıkılayım ki
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni mutlu sağlıklı akşamlar dilerim
Tadı olduguna emınım ama ısbatlayamam😀 siz 🍌bizimkini emince nasıl zevk alıyosnız bızde alıyoruz
Meme zaten çok güzel bi organ yumuşak kokusuz. Bide kadına acayip zevk vermesi bize zevk veriyor
Hayır. 24 saat emebilirim. Biri olsa da emzirse bizi
Sadece memeye bakarak bile okadar yükselenim kii bence cinsellikte en önemlii dokuu meme onu avuçlamak emmmek hissetmekk ahh
Senin memelerin nasıll kaç beden
Hiç yapmadım merak ediyorum ondan yani yapsan belki dediğin gibi sıkılırım ama bilmiyorum sence sıkılır mıyım?
Sikilir miyim?
Seninkiler nasil
Soran
C BEDEN OLSA senin ki nasil
hayır çok estetik görüntüsü çok azdırıcı bence.
canım meme istedi sayende :D :D
Şey gibi düşün sen hayatındaki insanı her gün sevmekten sıkılmıyorsun o misal
Ben sıkılmam. Çok emip arada ısırırım. Rahatsız mı oluyorsun?
Bir çift memede boğulmak istiyoruz bizz
Çok mu düşkünsün memeye
Haddiden fazla
Azdırıcı geliyor meme ama şekilsiz meme igrenc oluyor
Çünkü yuvarlak ve yumuşak😅
Aynen öyle
Ahh bee
süt ihtiyacı çekiyoruz :D memelerrrr
kadınsı olması tabi daha ne olacak
Yumuş yumuş harika olmalı umarım bir gün
Yoo yeterki büyük olsun
Sıkılmam saatlerce
Çocukluk tan gelen alışkanlık
Senin büllük düşkünlüğün ne ise o
Meme olsun gerisini boş ver
Acayip bakiyolar yolda
Sana mi
@Fabrikaci01 yes
@Fabrikaci01 sie
maalesef.
bir çift memede boğulayım inşallah ya :))
Küçük memelisin değil mi 😃😃
Meme candır
Meme ne alaka
Saatlerce ilgilenirim onlarla
Uçlarını emmek çok zevkli ama
Harika çünkü memeler
Kestir o zaman
beyin yok ki işte
Zevk veriyor
Sen sevmiyorsun galiba sevdirmeyi
Çok güzel oynaması
Her memeye değil