Hangi erkekle tanışsam konu sürekli cinsellige geliyor bu sıralar hiç arkadaşım olmadığı için bumble diye bir uygulama indirdim hepsinin derdi gel buluşalım birlikte olalım bazıları okumuş kültürlü bir işe sahip ona rağmen sanki oradaki kızların hepsi esc gibi davranıyorlar. Bir tanesi yine bana gelirsin oyun oynarız yemek yeriz kahve yaparız sevisiriz dedi şok oldum çok düzgün birisiydi çünkü, ben öyle mi gözüküyorum diyince de istemezsen olmaz zaten rıza işleri bu işler dedi. Bilmiyorum yani herkes veriyor da ben mi geç kaldım hiç oturup sohbet edeceğim gezeceğim bir erkek arkadaşım olmayacakmı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok genellikle böyle uygulamalarda kendi gibi zannediyor karşı tarafı da onun için öyle uygulamalardan uzak duruyoruz ama erkeklerin yenildiğinde bu var biraz yüksek takılıyoruz belli müddet durum konuştuktan sonra zaten muhabbet ister istemez oraya da gelebiliyor ama bazıları direk damdan atlar gibi abaza olduğundan maalesef öylelerimizde var
14 Yorumla
Soran1 yılDüzgün nerde bulunur hocam hadi zibidiyi barda clubde buluruz da efendisini nerde bulcaz
Soran1 yılMesele evlenmem değil düzgün bir arkadas çevresi istiyorum sadece benden 5 yaş büyükle de konuşsam 10 yaş da olsa hep aynı yere çıkıyor verenler bizden daha mutlu sanırım
En İyi Cevaplar
Maalesef artık samimiyet ve muhabbet kalmadı.. insanlar kendileri için iyi gelebilecek birilerine ihtiyaç duyuyor. Fakat piyasaya bir bakıyor. Tek dava yat kalk olmuş. Dolayısı ile aradığınız muhabbeti bu çevrelerde bulamazsınız..
03 Yorumla
Soran1 yılHiçbir çevrede bulamıyorum herkesin çevresi var herkes veriyor mu ben anlamıyorum hadi verdi diyelim nasil arkadaş kalmaya devam ediyorlar insanlar neden bu kadar ucuzlaştı
- 1 yıl
Bakın şöyle düşünün artık mahremiyet denen bir şey kalmadı.. birinin birine bir içicek ısmarlaması gibi oldu.. veya iki kişi birlikte güzel vakit geçirelim dediğin insan fıtratına en sevimli gelen güzel vakit geçirme eylemi kadın erkeğin birlikte olması ve hislerin yoğunlaştığı durumlardır. Herkim sırtını Allah dönmüşse artık mahremiyet denen bir şey gözetmez.. farklı meşrubatları tadar gibi insanların tadına bakar. Artık hayal ettikleri zevki bulana kadar arar dururlar dener dururlar.. siz o insanlarla aynı kafada olamazsınız. Olmayında
Soran1 yılDoğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTürkiye de zaten pek çok erkek " aslandır oğlum ne yapsa yakışır " diyerek büyütüldüğü için bu abazalıklarına ve boş özgüvenlerine şaşırmıyorum. Konunun görünüşle ilgisi yok.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadınların farklı mı
yahu burada bir sürü itiraf yapan var
kocamı aldatıyrum
sevgilimi aldatıyorum
erkekleri nazıl azdırırım
... bir sürü soru
kadınlar daha istekli00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ciddi dusunen tam istedigin biriyim uygun bulursan eger neden olmasin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kanka uygulamadan ne bekliyon acaba
12 Yorumla- 1 yıl
+999
Soran1 yılUygulama sadece örnek hayatimin her döneminde her ortamda aynı kişiler denk geldi
1 yılGenelleme yapmazsak sevinirim
09 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapmadım bana denk gelenler hep öyle dediğimin tersi olan erkek hiç denk gelmedi bu da umudumu çürütüyor erkekler neden sohbet edecek gezecek vakit geçirecek kadın istemiyor da herseyi sexe bağlıyor ki ihtiyaç için ayrı kadınlar bulunabilir
- 1 yıl
Ablacım ordakiler o uygulamayı bunun için yüklüyor zaten herkesle de şansinı deniyor amacı hep aynı başta nazik bunu bilmen gerekiyo burada bile ne kadar çok var
Soran1 yılHayır zaten biliyorum ama o uygulama sadece örnek hayatımın her döneminde bu insanlar denk geldi uzak durdum hep ama hep böyle denk gelince insan diyemiyor yani senin istediğin gibi insanlar da vardır diye
- 1 yıl
Belkide sen yanlış insanları beğeniyosun ya da konuşuyosun nasıl tipleri sevdiğine bağlı
Soran1 yılYa genel olarak duzgun konuşan ve eli yüzü düzgün kişilerle muhatabım öyle çok adam kayırmam iki cinsiyet için de
- 1 yıl
Yaşını bilmiyorum ama biraz daha olgun insanlarla konuşa bilirsin tabi olgun dediysem dede lerle değil benim ex ergendi ordan biliyorum
Soran1 yıl20
- 1 yıl
He aynıymışız pardon büyük sandım
Soran1 yılSorun değil
Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Baya kötü denk gelmiş üst üste
05 Yorumla
Soran1 yılSürekli denk geldi ben tersleyince de bana resmen Kezban muamelesi yapıyorlar ama olması gereken bu değil mi zaten karşıdaki kişinin hareketine göre veya konuşmasına göre bu istekte bulunursun bunu su içmek kadar basitmiş gibi araya sıkıştırmak saçma geliyor
Soran1 yılİşin komik tarafı her karşı cinsle birlikte olan erkekler el değmemiş kız istiyor, biz el degmeyi geçtik düzgün konuşan adam bulamadık bunlar ülkeyi elden geçirdi sunroof kız istiyorlar
Soran1 yılSaçmalığa sinirliyim sadece kaç milyon milyar ülkede bir tane düzgün adam bana denk gelmedi ya
1 yılPeki neden kızlar 🧀 böyle
010 Yorumla
Soran1 yılBen herhangi bir hakaret etmedim benim tanıştığım bütün erkekler bu konuyu konuşuyor bende o yüzden sordum ben düzgün sohbet edecek çevre istiyorum sadece
- 1 yıl
Bunu bende istiyorum ve hep öyle kadınlar oldu genelde iyisi yok kadar az mesala
Soran1 yılBen bahsettiğim gibiyim ama artık umudum kalmıyor sanki herkes vermiş de ben kalmışım gibi tavır yapıyorlar üstüne
- 1 yıl
Yok öyle sen kendini biliyosan sıkıntı yok mileti ciddiye alma
Soran1 yılCiddiye almiyorum da kaç yaşına geldim hala adam akıllı düzgün ne dediğini bilen vakit geçireceğim insan yok etrafımda herkes eğlenmeye vermeye almaya kafayı bozmus
- 1 yıl
Valla inan bende aynen öyle düşünüyorum madem herkes böyle düşünüyor hani o kötüler kim ozaman
Soran1 yılHerkes melek öyle deme
- 1 yıl
Aynen herkes melek
Soran1 yıl😃😃
- 1 yıl
Gel istersen yaz bana
İnternetten tanışma
09 Yorumla
Soran1 yılNormalden de tanışınca mevzuyu oraya çekiyorlar ben gecistirdikce
Soran1 yılYa inan bilmiyorum o kadar moralim bozuldu ki
Soran1 yılKız arkadaşım da yok bu zamana kadar denk gelen kızlar hep benden param için faydalanmaya veya açığımı aramaya çalışan tiplerdi 2gunluk tanıdığı erkeklerle içmeye onlarla beraber gitmedim diye tavır koyan kızlardı
Soran1 yılSenelerdir yalnızım
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılmaalesef f
00 Yorumla
1 yılTaşıdığınız bir dünya harikası var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden sen hiç vermedin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi