Ya erkekler bana sarkıyor buluşuyoruz ediyoruz ne bileyim çoğuyla hiç hoşlanmıyorum uyulup keyifli vakit geçirmiyorum. Direkt seks muhabbeti yapanlar oluyor onları siliyorum ama diğerleri de böyle çok ilgisiz sevgisiz zaten hiç flört sevgili gibi de değil. Normal sevgili olunacak erkek nasıl çıkar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYoo her erkeğin niyeti seks değil ben şahsen daha duygu yönlü ilişkileri tercih ediyorum öyle bir kadın bulamadım orası ayrı ama cinsellik derdim değil kesinlikle ve benim gibi bir sürü erkek car
111 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum bana çok nadir denk geliyor öyle erkek bana sarkan veya flört edenlerin hepsinin derdi cinsellik hiç duygusal ve samimi değiller hep böyle nasıl kandırsak da yatağa atsak derdinde hepsi.
- +1 yıl
Belli başlı nedenleri olabilir bazı erkekler giyim tarzına göre insanları yargılan çok açık veya hatlarını falan belli edici giyiyorsan o yüzden olabilir ama sen canını sıkma kalbini iyi tut eminim dilediğin gibi olur her şey 🙏😊
- +1 yıl
Erkek mantığı düz düşünür. Ya cinsellik ya da aşk der. Karşıdaki adam kız ile ciddi düşünmediği için ve buluşunca yaptıkları için de devamlı olarak cinsellik istiyor. Ve kullanınca da birakicak.
- +1 yıl
@Elanurbyram her erkek dediğin gibi düz değil ön yargılı olma şu ağna kadar öyle biri ile tanışmadı isen öyle düşünüyor olabilirsin şu dediğin doğru ciddi düşünmediği için sadece cinsellike için yaklaşan erkek çok fazla var maalesef işim bitti bırakabilirim kafasındalar ama her iki cins de de var bu düşüncede insan erkekler çoğunlukta sadece
- +1 yıl
Bende onu demeye çalışıyorum, o tarz insan çok var.
- +1 yıl
@Elanurbyram maalesef umarım herkes hak ettiği dilediği insanla olur diyelim 🙏
Soran+1 yılİşte tamam ben de onu diyorum genelde çoğu erkeğin tek derdi cinsellik güzel düzgün ilişki yaşamak değil. Ben de onu fark edip bitiriyorum zaten.
Soran+1 yılAyrıca cinsellik olarak kullanıp ben de bırakırım yani ben de şuana kadar cinsellik yaşadığım hiçbirine aşık değildim ama yine de ilişkiyi güzelce sürdürmek için çabaladım ama onlar düşük profillerdi ondan ayrıldım ha cinsellikten sonra bana soğuk yapıp sorumluluk almak istemeyen de oldu.
Soran+1 yılOndan artık cinsellik yaşamıyorum karşıyım. Cinselliksiz vakit geçiriyorsa geçiriyorum baktım hep taciz ediyor bitiriyorum.
- +1 yıl
O zaman yapacağın tek şey cinsellik için biriyle olmak istersen öyle yapacaksın yok artık daha duygusal bir şeyler olsun diyorsun partnerin cinsellik istese dahi uzun süre kabul etmeyeceksin tamam bu benimle cinsellik için beraber dediğin an gene istediğin gibi davran ki son yazdığın cümle de benim dediğime çıkıyor 🙏
- +1 yıl
Aynen öyle ve seven insan da sevdiği kız cinsellik yaşar ama tamamen cinsellik icin bakan sevmiyor.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabi evet tek derdimiz seks, zaten tek başımıza faydalanıyoruz siz hiç yarar görmüyorsunuz, bir de olmayacaksa bir erkek bir kadının kahrını neden çeksin acaba?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılYav insanlarda hiç mi utanma yok direkt o muhabbetlere nasıl giriyorlar
Ben çok çekingenim mesela ajskdkf11 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte arsızlar ben de anlamıyorum ben de yapamam mesela.
+1 yılGerçekten kadınlar oyle olsa adı çıkar birde ilişkiye girmemiş kadın isterler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kadınlarda erkeklerin kullanmaya basladıkları için erkeklerde gercekten iyi bir kadına inanmıyor Her kötü ilişkiden sonra bir sonraki ilişkide sevgiye olan inanc ve guven kayboluyor
10 Yorumla
+1 yılSiz nabus abidesisiniz ya, kıymet bilmeyen adamı seviyorsunuz, kıymet bileni görmüyorsunuz sonra erkekler odun oluyor,,
00 Yorumla
+1 yılVay be aklı başında insan gibi sohbet eden erkek bittimi dersin kadını cinsel obje görmeyen erkek kalmadı mı dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaha benim tek derdim seks değil ama karşı taraftan o mesaj alırsam tabikide davranışım değişebilir
00 YorumlaAradığını bulmanı umarım
00 YorumlaBurdayım diyor ben varım ben diyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü p*ştlar. Ahir zamana yakın p*ştlar çoğalacak
00 Yorumla
+1 yıldevir değişti sen biraz geride kalmışsın 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. senin şansına öyle gelmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğun ortamı değiştirmekle başla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Evlen...
00 Yorumla
+1 yılseks çok cezbedici
00 YorumlaVallah seks cok hoş ne yalan atacam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç🤔
00 Yorumla
+1 yılçıkmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem