Erkeklerin neden tek derdi cinsellik?

Liseden beri kimle çıksam flört etsem sevgili olsam tek derdi hemen yiyişelim seks yapalım ama gram sevdikleri değer verdikleri filan yok. Tek dertleri oh manken gibi kız güzel kız nasıl hemen ellerim kandırırım taciz eder zorlarım kendi ihtiyacımı görürüm. Hep kendimi uzak tutan mesafeli güvenmeyen arabaya eve bile binip gitmeyen biriyim alkol bile almayan buna rağmen yüzlerce kez taciz edildim okulda ve çalıştığım yerde bile. Çünkü erkeklerin çoğu sapık ve tek dertleri seks fırsat buldukları an taciz ediyorlar birçoğunu da polise şikayet ettim zaten. Ama bıktım gerçekten gerçek sevgi aşk sevgililik yaşayacak kimse yok. Hiçbirinin değeri beni tanımak sevmek değil. Tek dertleri vücudum. Yalandan iki günde aşığım seni seviyorum diyip sevişmek sonra da kaybolmak tek olayları ondan bıktım bu yalancı şerefsiz erkeklerden. Gerçekten seven düzgün erkeği bulanlar nasıl buluyor. Okulda filan benim arkadaş siye senelerce dibimde gezip sarkanlar da mesela tek derdi sexti hiç yine gerçekten sevmiyorlardı. Az yüz versem tek dertleri sexti ondan çok sinirlenip hepsinin ağzına sıçıyordum. Çünkü ben elini tutsam öpsem sarılsam güvenip sevgiyle hadi hadi seks yapalım diye beni zorluyorlardı ben de hayır dediğimde gitmiyor inatla ısrar ediyorlardı ya da tamam bekleyeceğim diyip her buluşma yine taciz ediyorlardı son flörtüm de öyleydi. Bıktım yani bu sapıklardan.
Erkeklerin neden tek derdi cinsellik?