Cinsel Yaşam İlişkide hangi taraf korunmalıdır sizce? Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence kadınlar korunmalı ya hep erkekler mi korunacak İlişkide hangi taraf korunmalıdır sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Korunma olmamalı ya ben pek sevmiyorum açıkçası jsjdj 0 1 Yorumla Memoo00007 1 yıl Ayni ben bu mod 🤣🤣 Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkeklerin korunması daha kolay ve sağlıklı. Bunu bile sorun edecekseniz yapmayin bir zahmet faydasızlar. 2 3 Yorumla Memoo00007 1 yıl bir şey hissedemiyorsak tadı nerde bunun Yorumla Sahtegüz 1 yıl Bir şey hissedilmese piyasada olmaz götten bahane uygurmayın. Minimum düzeyde keyfiniz azaliyor diye kadınlar hap kullanmak zorunda degil. Yorumla Memoo00007 1 yıl Kullanmıyor zaten erkekler içerdeyken çıkıyor ıslanınca filan bir sürü problemi var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Korunma olmamalı ya ben pek sevmiyorum açıkçası jsjdj
Ayni ben bu mod 🤣🤣
Erkeklerin korunması daha kolay ve sağlıklı. Bunu bile sorun edecekseniz yapmayin bir zahmet faydasızlar.
bir şey hissedemiyorsak tadı nerde bunun
Bir şey hissedilmese piyasada olmaz götten bahane uygurmayın. Minimum düzeyde keyfiniz azaliyor diye kadınlar hap kullanmak zorunda degil.
Kullanmıyor zaten erkekler içerdeyken çıkıyor ıslanınca filan bir sürü problemi var