Sebebini de yazın lütfen
Prezervatif
Doğum kontrol hapları
Geri çekilme
Spiral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebebini de yazın lütfen
Yani herkeisn bu konudaki tercihi farklı sebeoleri mazeretleri farklı ben şahsen zevk almadığım bir şeyi yapmak istemem boşuna zaman kaybı kondom prezervatif vs gibi olaylar tendel teması engelliyor ve zevk oranını yarıya indiriyor diyr düşünüyorum bu yüzden ya geri çekilme ya da doğum kontrolü için kadınların kullandığı haplar var bunlar tercih edilebilir en azından benim açımdan bakınca mantıklı olan bu
DKT haplarına vücudum kötü tepki veriyor.
Geri çekilme çok yanlış ve tehlikeli bir sistem.
Spiral ise benim durumumda tavsiye edilmiyor.
Alerjimiz olmadığı için bize en uygunu prezervatif.
Senin durumun nedir?
Gencim ve evli değilim. Atladığın birkaç yöntem var bu arada.
En popülerleri söyledim. Hangileriymiş
Femidom, Vasektomi, Tüp ligasyonu, Nexplanon vb.
Ben geri dönüşümü olan genelde toplumda sık kullanılan yöntemleri yazdım. Vasektomi evli olmayan ve ortalama 55 yaş üstü olmayan hiçbir erkek kullanmaz.
Aynı tüp bağlama gibi vasektomi de 18 yaşını dolduranların istekleri dahilinde yapılabilir ve geri döndürülebilir. Evlilerde eşin rızası gerekir. Sık kullanılmadığı doğru.
Internetten bulup yazmazsan seviniri :)
Dediklerine bakılırsa asıl sen öyle yaparsan daha iyi olur belli ki.
Saçma
Aynen öyle şeyler söylüyorsun.
Erkeksin bence
Haklı olmamdan hoşlanmadığının farkındayım gizli üye.
Geri çekilme neden tekhlikeli
Hastalıkların bulaşıp kazara hamile kalmaların bu kadar sık olmasının sebebi bu teknik.
mysingna iğne çok kullanılıyor aslında bekarlar arasında
Geri çekilme yaparım genelde prazervatif hissiyeti yok ediyor ertesi gün hapı ise senede bir defa kullanabilirsin doğum kontrol de hormon sorunu yapıyor kadında spirel de genç kızların tercih edmedigi bir şey mecbur geri çekilme işlemi yapıyorum genelde bazen o anı yaşamak için de ertesi gün hapı kullanmak zorunda kalıyor partnerlerim
Şu anda cinsel ilişki yaşamıyorum zaten evlilikte şimdi ilişkide yaşama durumum olsaydı prezervatif derdim ama evlilik dışı ilişkiye karşıyım bu yüzden eşim çocuk istemezse doğum kontrol hapı olabilir ya da krezervatif
Cevap
44Cevap
Genelde bir çok kişinin ben kondom kullandığını görüyorum çevrede ama benim herhangi bir korunma yöntemi kullanmam gerekmiyor
Geri çekilme
Geri çekme bir kontrol yöntemi değildir. Sizi ne gebelikten nede hastalıklardan korur.
Hatalı sollamak gibidir. Önünüze araba çıkmadığı sürece kafa kafaya girmezsiniz.
Erkeklerde sperm hücreleri sadece ejekülasyon (boşalma) ile gelmez. Boşalmadan önce salgılanan zevk sıvısının içinde de kadını hamile bırakacak miktarda sperm gelebilir. Ayrıca ilk boşalmayı geri çekme ile yaptıktan sonra gittiniz temizlendiniz hatta çişinizi yaptınız ve ikinci kez ilişki istiyorsunuz. Bu ikinci ilişkide ilk ilişkiden kalan spermleriniz boşalmadan kadının rahmine kaçabilir ve hamile bırakabilir. Ne kadar temizlemiş olursanız olun.
O nedenle kesinlikle doğum kontrol yöntemi değildir.
Hastalıklardan koruması imkansızdır.
Ben yollarca geri çekme yöntemini kullandım ve hala zevkle kullanıyorum. Geri çekme yöntemi her iki taraf için de en güzeli.

Ten tene değmeli. Aşk sovışarımız birbirine karışıp o tadı aromayı alıp şehvetimizi kamçılamalıyız. Oral için de en zevklisi tadı bozulmuyor. Doğal kaygandık harika oluyor. Zevk bitmiyor. Her an seks yapmaya sevişmeye cinsel ilişkiye girmeye bu yöntemde hazır iki tarafta. Offf canım çekti bak şimdi. 😃😎
Sen spiral takmış bir kadınla dip sulamalı ilişki yapmadın galiba reis :D İçine boşalmak gibisi yok
@Simyacı55 evet, gerçeklik payı var. Ama gitince de o sıvı akıyor kardeşim yapacak nir şey yok. Riski göze alıyoruz. Hep prezervatif olmuyor değil mi.
@XAmigdalax çok haklısın 👍🔥
Cinsel ilişkinin doğasında olan hissetmektir prezervatif iki taraf için de bu duyguyu kişilere göre değişen oranlarda baskılar. geri çekilme yönteminde istenmeyen kazalar sıklıkla yaşanıyor bu duruma düşmemek için kadının metabolizması uygunsa doğum kontrol hapları değilse spiral mantıklı.
Kadınlar neden bu kadar rahatsınız? Erkeklere bir şey olmaz unutmayın. Hpv olduğunuzda anlarsınız. Bence ilişkiye girecekseniz aşılarınızı olun. Yoksa olan size olur. Başıma geldi tek eşliydim şimdi sürünüyorum. Ne o insan hayatımda ne beni hasta ettiğini söyledim. Yapmayın bunu kendinize. Kendinizi koruyun.! Prezervatifsiz sakın. Ben taktığımda bile oldum. Sakın yani. Aşı ve prezervatif önemle duyurulur.!
DKT kullanıyorum 16 gündür (Yasmin)
Depresyona girdim diyebilirim 4 gündür kendimi mental açıdan iyi hissetmiyorum zaten ilacın yan etkilerinde ruh halinde dalgalanma ve depresyona meyillilik yazıyor
Onun dışında göğsüm de şişlik yaptı
Bide nedense uzun süren tokluk hissi yapıyor
Prezervatif ne kadar ince de olsa hissi azaltıyor bence et ete dokunmalı bence o sebeple erkeğin geri çekilmesi en uygunu bence
Denediğin için söylüyorsun yoksa tahmin mi
CYBH'lerin artma sebebi.
Es*ort musunuz
Evet doğru ya baya azaltıyor
Sayın soru sahibi o nerden çıktı acaba?
Nasıl yani?
Es*ort musun nedir ya
Sana değildi ki o
Soruyu sorduğun kişiyi etiketlersen o zaman en azından yanlış anlaşılmalar olmaz
Arkadaş da hastalıklardan bahsetmiş insanların tek eşli olabileceğine inancı yok sanırım sorun ona yöneltilmişti
Neden öyle kaydı ki ben sana yazmamıştım inan
Tamam sorun yok
Her şey karıştı ya. Evli misin
Diyelim ki evliyim ne olacak?
Heyy
Hem teması azaltmaması hem gereksiz kimyasallara boğulmamak tercihi nedeniyle en riskli yöntemlerden olsa da geri çekilmeyi tercih ediyoruz. Bunun en önemli bileşeni kontrolünü kaybetmeyecek bir partner olduğundan dikkat etmekte fayda var.
sadece doğum kontrolü değil ki mesele, sağlık açısından da prezervatif en mantıklısı
Diğer yöntemler zahmetli ve zaman alan yöntemler ilaç İse hormonlarınızı bozmaya değmez yine prezervatif en pratik olanı
Anladım
İki yıl öncesine kadar spiraldi.. artık hiç bir şey kullanmıyorum
Evli miydin
Erkeksin hhah
O zaman eşinle yaptığınn dönem için geçerli şey
@anatolian_Mongol evet hâlâ gecerli
Geçerli derken umarım inceden indirmeli bir şey değildir..😄
Neyse sende ben gibi zamanında erken evlilik yaptın sanırım fakat tek farkımız ben ayrıldım.
@anatolian_Mongol aynen
Hapların hormonlarda sorun yarattığını duydum. Geri çekilsende bazen o bile fayda olmayabilir. Prezervatif karşıtıyım. Ama spiral daha sağlıkla daha kontrol edilebilir
Prezervatif ve kendini bilen bir erkekle geri çekilme yöntemi gayet makul bide en önemlisi yumurtlama dönemini hesaplayıp hamile olunma riskinin en yüksek olduğu dönemlerde cinsellik yaşamamak
Karşıdakinin hamile kalma riskini göz ardı ediceksen ya da hamile kalmasında problem yoksa boşal gitsin o zaman
Ertesi gün hapı kullanıyorum, her iki taraf için de daha rahat oluyor. Partnerlerim de seviyor bunu
Doğum kontrol hapı ve geri çekilme diğer türlüsü zevk vermez ki
Evliligimde spiral tercih ediyorum ama bekarken kondom çunku çok fazla kisiyle takiliyordum risk almak istemedim
Haplar kötü etki bırakıyor. Prezervatif hissettirmiyor. Spiral sevmiyorum. En güzel geri çekilme yöntemi bence.
geri çekilme , her nekadar keyfin doruklarına limon sıksada 2 taraf içinde en güvenilir galiba :)
Bu konuda ben diyorumki iki tarafta korunmalı çünkü olurda biri kaza yaparsa en azından diğeri var.
Mantıklı
Bayana spiral erkekte prezervatif kullandımı mis gibi şimdi çok kaliteli ve güzel hazlı prezervatifler var.
Hiçbiri
Sadece bazen hastalık kapmamak için prezervatif oluyor onun dışında diğerlerine ihtiyaç olmuyor.
Neden
Kısırlık olduğu için hamile kalmak gibi bir endişem yok.
Evli misin
Hayır
Kısırlık sebebi ne
Doğuştan
Hap içemem çünkü bırakınca istediğim zaman hamile kalamam zorlaşıyor... condom iyi pratik ve guvenli zarari yok
Denedin mi yoksa tahminin mi
Hap içenler birakinca istedikleri zaman gebe kalamiyor biraz ugrasmalari lazim
Planli gebe kalabiliyorum condomda.. 2 gebelik oldu 2 sinde de istedim.. aralari 5 yil.. 5 yildir korunuyorum.. daha bebek istemiyorum
Bilginiz varsa iletişim kurabilirmiyiz
Burdan sorabilrsin
Burdan soramam basit bir şey değil. soruyu beğenirsen ulaşır sorarım.
Bu konulari konuşmak benim için zor.. bak gizliden yaziyorum.. bide dm den hic konuşamam.. kusura bakmayın
Mesleğimi görürsen zaten amacımın spklık olmadığını anlarsınız.
Estağfurullah sapıklık demedim.. ben rahatsiz oluyorum
Rahatsız olacağınız bir durum yok gerçekten.
Burdan sorun sonra benim görüşü komple silersiniz
Silince kalıyor. Beğenin sorayım komple engelleyin beni isterseniz. Amacım gerçektne sağlık
🙄teşekkür ederim benim bilgilerim bana yetiyor bu zamana iyi idare ettim.
Kendim için diyorum ya. Soruyu beğen hemen geri çek istersen
Kime diyorum?
15 kisi yazmış niye ben sal beni
Salamam çünkü sen fakedeğilsin çoğu sallıyor
🙄ısrar etme iyi günler size
Sadece 1 dk be
Yüz göz olmak istemiyorum kimseyle şu konular yüzünden burada benim bir çizgim var.. şu soruya yazdim ve bitti lütfen rica ediyorum.. israr etme
Yüz göz değil anlamıyorsun. Mesleğim gereği ciddi bir konu var onu sorup kapatacam hatta engelle yani sorun değil
bazen prezervatif bazen geri çekilme duruma zevke göre
En yaygın bilinen ve en çok tercih edilen prezervatiftir.
En korunaksız yöntem geri çekilmedir. Geri çekilme yöntemine başvuran erkek boşalma kontrolünü iyi ayarlamalıdır
Ertesi gün en rahatı ve en guveniliri bence doğum kontrol haplarinin çok yan etkisi var cnku
prezervatif tanımadığım kişiyle, tanıdığımla geri çekilme.
Ben genelde içine boşaltıyorum bazen geri çekiyorum ama o zaman hoşuma gitmiyor
Biz korunmuyoruz. Bu yüzden birsürü gayrimeşrum var sürekli iğne anlayacağın bam bam. Korunma yok
Kendimi kontrol edebildiğim için geri çekilmede başarılıyım. Bazen de prezervatif diyebilirim. Ama o da hissiyatı yok ediyor.
Ben hap kullanmayı unutuyorum. Henüz nişanlıyız. Spiral bence şu an erken. Geri çekilme riskli. En temizi prezervatif :D
Yani ben neden vücuduma ki yasak birtakım şeyler alayım
geri çekerim. bazen göbeğe, bazen kalçya, bazen cif..🤷♂️
Cif ne
CİM :Cum İn Mouth (Ağıza bşlma), CİF: Cum İn Face (Yüze bşlma)
Yan etkisi olmayan tek prezervatif olduğu için
Kondom zor oluyor hiç sevmiyorum ama en sıkıntısızı da bu. Gerisi sıkıntılı şeyler
Kondom işte
Haplar, deri altı implantlar falan hep hormon, dengeyi bozuyor. Spiral kadında sorunlara sebep oluyor. Geri çekilme hiç güvenilir değil. Neticede zevk suyunda da sperm olabileceği gerçeği var. Yine en mantıklı ve sıkıntısızı kondom
Haklısın. Hem de çok. Ama etkili çözüm bulamadım başka
Tüpleri bağlatma doğurganlık bittikten sonra olabilir. Spiral düzensiz kanamalara, akıntılara vs sebep olabiliyor.
Evet ama arada her türlü kalkan oluyor. Ama yapacak bişey yok. Çok inceside yırtılıyor. Çocuğun gelesi varsa naparsan yap bi şekilde geliyor yani😀
Allah analı babalı büyütsün. Bi tanede yırtılma sonucu bizim kucağımızda var 😀
Amin. Sevmesek de vazgeçemiyorz da
Prez ben istemiyorum diğer yöntemleri de eşim. Dolayısıyla geri çekilme yapıyorum
Çorap takıyorum ben reis malum doğum kontrol ve prezervatiflere zam geldi çorabı takıyorum boşalacagim zaman teğmeni geri çekiyorum
evlenmeden ilişki diye bir çarpıklık ve kafirlik olmayacağı için ne ilişkiye girdim ne de korundum
99.9 koruyo çünkü en emini o ama birde iğne var senelik ya da 3, 5 senelik falan kola kapsül yerleştiriyor iğneyle oda çok mantikli
Diğerleri mastürbasyona giriyor birnevi insan doğasına aykırı
Kondom nadiren ertesi gün hapı.
Vazektomi.
Ben garanti işi severim.
Evli misin
Hiç bulaşmama taktiği
Evlensen de mi
Evlensem 3 yıl çocuk yapmam.
Spiral iyi
Hiç kullanmadık. Ama ilk şık olabilir
Üzdü
geri dururum en kolayı bu
Evli misin
Hayır neden?
Evli olduğum için bu yöntemlerin hiçbiri
Çocuk?
Ne alakası var evli olunca sonsuza kadar çocuk yapmayacaksınız ya
@Doludoludolu 3 aylık iğne kullanıyor eşim.
Var
Prezervatif en iyisi
Hastalık kapmayida önlüyor
En saglıklısı çünkü kaygan kremli :)
Hiç biri bence ön sevişmeli olsun yeter
Memlekette c@nsellik yaşamayan bi ben kalmisim
Senide kaybetmeyelim
Geri çekil ve dua et🤲
En etkilisi prezervatif
Diğerleri yapay geliyor
Geri çekilme. Plastik istemiyorum ben
Doğum kontrol hapları
Spiral en güvenlisi sanki.
prezervatif, sebebi pratik olması
Tam haz alabilmek için hap kullanıyorum
Bence en mantıklısı spiral
Kayma oluyormuş
O zaman en iyi yöntem ne
En iyi yöntem ağzına boşalmak
Kayma oluyor fakat %85 ila %90 arası sıkıntı yaşanmıyor
@sex_koçu35 erkek boşalacağı zaman o zevkle kadının içinden çıkabiliyorsa başka bir şeye gerek yok zaten
Ağza boşalmak daha zevkli bence yüze fışkırtmak falan
Sen beni anlamadın. Diyorum ki bildiğim kadarıyla çoğu erkek aniden boşalabiliyor. Zaten o yüzden korunma yöntemi kullanılıyor
Haklısın tabiki Türk erkeklerinin geneli erken boşalma sorunu var ben kendimi kontrol edebiliyorum o bakımdan demiştim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?