Bence kadın korunmalı. Çünkü ben korunmayı pek sevmiyorum daha doğrusu kondom taktığımda kondomsuzken aldığım zevki almıyorum. Kadının da kondomlu bir erkekten zevk aldığını sanmıyorum. Tam her şey zirveye doğru giderken içine Volkan gibi patlamanın zevkini hiçbir şey vermez çünkü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadın sürekli o hapları kullanması sonucu ağır yan etikleri var neden sadece kadına yüklüyorsunuz bu durumu
İlaç değil başka yöntemleri de var
Sizde geri çekilme yöntemi kullanın
İyi de kadın da içine akmamdan zevk alıyor ki. Bu zevk tek taraflı değil yAni
prezervatif sadece hamile kalmaktan korumuyor herhalde düşünmüyosun bunu
Biliyorum ama önüne gelen herkesle olanlarla ilişkiye girmem zaten
Şartlara göre değişir bence
Erkek dikkatli olmak zorunda
Vezektomi yaptır o zaman
Vazektomi*
O nedir
Vas deferens kanalını kesiyolar, sperm çıkışı olmuyor
İyi de ben boşalmak istiyorum sperm çıksın. Ayrıca kadınlar da içine akmamı istiyorlar hoşlarına gidiyor
Sen semen sadece spermden mi oluşuyor sanıyorsun? Prostat gibi bezlerin salgıları var. Boşalıyosun, sadece içinde sperm olmuyor. Gebelik riski en düşük olan, en güvenli koruma yöntemi
Tıp mı okuyorsun sen. Ayrıca seks için neden ilerde çocuğum olması ihtimalinden vazgeçeyim. İlerde çocuğum olsun isterim
Doktorum. 5 sene içerisinde tekrar bağlatırsan geri dönüşümü var. Baba olabilirsin yani. 5 seneden uzun sürerse maalesef steril oluyosun. Kısır değil, steril. Ama 35 yaşına gelmişsin. 40'ından sonra da sperm kalitesi düşüyor. Baba olmak çok mantıklı değil zaten
Kaç yaşındasın ki doktorsun. burada yaşın 20 şerde görünüyor
18-24 yazıyor. 24 yaşındayım. 18'inde tıp fakültesine giren bir insan 6 sene sonra mezun olduğunda 24 yaşında olur. Yeni mezun, birkaç aylık taze bir doktorum. Bu kadar yazdığım şeyde tek takıldığın şey bu mu? Basit bir matematik yapamıyor musun?
Yapabiliyorum işim matematikle ilgili zaten o yüzden netleştirmek adına sordum. Kaç yıl tığ okunduğunun da farkındayım. Gördüğüm kadarıyla da bilmiş tavırlarıyla tepeden bakan birisin birçok doktor gibi. Ama önyargılı olmamak adına belki de yanlış tahmin etmişsindir diyeyim. Ama bilgi verdiğin için teşekkürler. Bilmediğim bir şey daha öğrenmiş oldum bu hoşuma gitti. Eğer mahsuru yoksa bana yazarsan birkaç soru daha sormak isterim. Cinsel konuda değil ama tıbbi bir konu tabi
@cevap sahibi bunu araştırıyorum Peki devlet yapıyor mu bunu