Arkadaslar sorum gayet ecik ve net.. sizce iliskide kadın mı korunmalı yoksa erkek mi?
Neyle korunuyosunuz?
Neyle korunuyosunuz?
Sırayla olmalı. Prezervatif hoş birşey değil iğne olabilir ya da ertesi gün hapı olabilir. ya da kendine hakim olup son anda dışarda kalmak ben sonuncusunu yapıyorum genelde
Disarda kalmak bence kötü butun zevkin yerle bir oldugu an ben bir kadin olarak sevmiorum bunu siz erkkler nasil dayaniosunuz icinde olmasi daha iyi degilmi
Bende qma iki tarafta korunmasızsa yani ertesi gün hapı kullan kızlara bu yüzden bayılıyorum işte. Hem o hem ben inanılmaz anlar yaşıyoruz. Sen ne tercih ediyorsun korunma yöntemi olarak. Tahminimce sende prezervatif sevmezsin
Ben erkegimin korunmasini sevmiorum hem o hem ben zevk almioruz zaten.. o yuzden spiral taktirdim gayet rahatim :)
İşte mantıklı ve zevkine gerçekten düşkün karşısındakininmutlu etmekten mutlu olan kadın profili ve yapması gerekeni... tebrik ederim. Erkeğin çok şanslı
Spiralli nasıl takiyolar ameliyatla falan mi? Ve cikartmak istediğinde nasil cikariyolar?
Adetliyken takiolar uzun bir cubugun ucubda t sekline bakir tel rahime birakiolar o kadr cikartmk istersende ayni sekilde adetli gidiosun geri aliolar..
Acimiyo mu takarken veya cikarirken?
Taktiktan sonra biraz karin agrisi oluo o kadr ama takildigi andan itibaren koruyuculugu baslio..
Peki ücreti nedir bunun?
Ucretsiz takiolar saglik ocaklarinda veya hastanelerde..
Anladim iyiymis o zaman ya neden herkes taktirmiyoki :D
Bilmm... koruyuculugunu biliolar ama.. heralde korkuolar acir ve kayar diye...:)
erkek korunsun ama korumasızda daha güzel :)
Korunmasiz tabi daha iyide iste istenmeyen seyler yasamayi kimse istemez.. sen neyle korunuyosun?
hamile kalma olasılıgı yğksek gunlerde yapmıyorum bazen cok istekliysemde kondom kullandrtıyorum
Hmm da takvim yontemi cok riskli bnce...
yanide bugune kadar cok bir sıkıntı yaşamadım
Ben o riski alamm sahsen alamadigim icin 4yildir spiralim var cok cok rahatim..:)
ya sprali bende düşündm yaptırmamıstım :D cidden cok rahat oluyomu ya
Evet cok rahat hic bir sıkıntı yasamadim hamile kalma gibi bir suphemde olmadi.. taktirdiktan sonra 3 ay duzenli muayneye girmek lazim sadece kayma ihtimaline karsi ozamn kaymazsa bida kaymio.. senede bir kere daha sonra gitsen yetio oda eskimismi duzgunmu falan diye..
hmm cidden iyi de baska yönden sıkıntısı var mı :)
:) erkege batma falan diye soruyosan hayir oyle bisy olmuo erkk onu hissetmio bile ayni sekilde sende hisstmiosun...
cok rahat ozmn :) hemde seyde yaptırabilirsin korkmadan :D
Neyde yaptirabilirsin? :)
burada söylenmez :D :D
:) merak ettim ama yaa...:)
anlamısındır ya :D mesaj atıyım dur :D
At merak ettim..:)
mesaja kapalısın atamadım :D
Attinmi gelmedi merak ettim hadii..:)
yok mesaja kapalı dio atamadım :D
Actim simdi yolla bakim
yine aynısını dioya :D
Ooofff bida bakim dur
ben acıyım sen yolla :D
Simdi bak.. demin kaydete basmamisim ay :)
Yazsana yaaa...:( :)))
Cevap
29Cevap
Bence kadın erkek korunmaıs için prezervatif takması gerekir kusura bakma ama bir prezervatif ile seks yaptım o ve o vajinayı hiçhissedemedim şahsen ömrümde bri ekz taktım ve berbattı seks
Bencede kadin korunmali prezervatifle seks seks olmuo..
aynen bencede bir kez yaptım prezervatifle oda kadının isteği ile inan hiç bir zevk almadım vajinanın sıcaklığını bile rahat hissedemiyorsun ama prezervatif olmazsa o vajinan ıslaklığını kasılmasını ve penisin başının hissettiği sıcaklık var ya off
@sevinç0607 zevkli dakikalar
Sadece erkeğin korunmasıda yetebiliyo daha garanti olması için her iki partnerde korunabilir.
iki tarafın da korunması daha mantıklı olur eğer çocuk sahibi olmak istemiyorlarsa
Peki srnce neden iki taraf korunuyo?
en sağlam sağlıklı ve garantilisi condom erkek korunmalı.
Kadın korunmalı erkek korunursa et ete değmediği için o kadar haz alınmaz
Bu sorunun cevabı kimin hamile kalıp kalmadığıyla alakalı bence
Neden korunsunki. her iki tarafta korunmasın ki meyvesini alsın.
Kadın korunsun bence ya:) iki taraf icinde en mantiklisi😄:)
Et ete değmeli. Geri çıkma yöntemiyle yapıyorum. Partner isterse kondom kullanırım
kesinlikle kadın korunmalı prezervatif takarak seks yapmanın hiç zevkini alamadım
Önce sokacak bir delik bulalım da sonra onu düşüne cez
:) :)
her 2 tarafta korunma yöntemlerini uygulamalı elbette prazervatif şart bence...
allah korusun güzelim yoksa kondomun patlayacağı tutar bir sebep olur korunamazsın. :)))
Kadınım korunsun ben hep içine boşalirim spiralide gayet güzel anlatmissin :))
kadında korunmalı erkkte ama bence kadın korunmalı ben prezermatıfle ılıskıye qırmeyı sevmıyorum
İkiside korunmalı. Cunku kimde hastalık. Oldugunu. Bilemezsin
Doğum kontrol hapı en iyisi hem kafa rahat hemde Zevk dorukta
Kesinlikle erkek korunmalı
Evlilik dışı ise erkek her türlü önlem almalı
Erkek korunmalı bence.
her ikiside korunması lazım
Ben samperle yataga girmem kadınlar korunmali
erkeğin korunması çok daha kolay.
Bencr kadin korunmali
Narin kadınlarımız korunmalı sevgi saygı ile canım
Kesinlikle kadın korunmalı.
erkek korunmalı
sence hangısı
Bence kadın korunmali..
neden kadın
bizde ben korunuyorum
özel güvenlik :)
Geri ceksin
Zevksiz olur oyle yaa mast tan ne farki kalio..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar