Malum doğum kontrol hapları ilişki sonrası hapları deri altına uygulanan iğneler VS önlemler mevcut peki erkek mi korunmalı kadın mı ya da korunma olmadan kontrol erkeğe mi bırakılmalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilikte de bekarlıkta da kim çocuk istemiyorsa o korunmalı. Çocuk olduğunda erkek tarafında "Çocuğu aldırt. Evlilik düşünmüyorum." diyen sevgili kişisi çok var. O halde sevgiliyken yaşıyorsa erkek korunmalı. Evliyken de de dediğim gibi kendini anne /baba olmaya hazır hangi taraf hissetmiyorsa bir zahmet o korunsun. O doğum kontrol ilaçlarının da her ilaç gibi yan etkileri var.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hormon bozukluğuna sebep olabiliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin korunması daha kolay. Mutlaka korunma olmalı. Erkek korunursa daha kolay oluyor. Bazen korunmadan da yapılabilir ama riskli. Çok dikkat edilmeli
25 Yorumla
Soran+1 yılRisk herzaman var
Cevap sahibi+1 yılGöz göre göre riske girmeye de gerek yok
Soran+1 yılErkek işinde iyiyse risk de yok diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ama yıne de o anlık bir sorun olursa problem olabilir diye düşünüyor insan
Soran+1 yılTabi şüphe oluşturuyor sonuçta
+1 yılBence erkek olmalı. Çünkü kadının hap ile veya iğne ile korunması çocuk ileride çocuk istemesi durumun da sorunlara yol açabiliyor. Ne gerek var hem hap falan içerek vücuda zarar vermeye. Erkek prezervatif taksın ya da kendine çok güveniyorsa geri çekilme yöntemi kullanabilir ama bu yöntem pek bir korunma yöntemi olmuyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOysa hamile kalmak tam bir mucize. Nasıl oluyor da bu kadar zor olan bir süreç sanki her ilişkide pat diye hamile kalınıyormuşçasına bu kadar korkulur ve bir çok korunma yöntemi ile kaçılır bu süreçlerden. Yumurtlama gününü bilen bir kadın için diğer korunma yöntemlerinin hiç birine ihtiyacı da yoktur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılUzun vadeli korunma tavsiye edilir bu nedenle kadın hastalıkları doktoru ile görüşülmeli.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Jinekolog değilim doktora soracağın soruyu bana sorman mantıklı değil.
Korunmak her ikisine de hak. Kadın korunmak istemiyorsa ki sadece hap yöntemi var ve hormonları bozuyor ileri vadede o yüzden erkeğin korunması daha önemli sanki. Teknoloji gelişti iğneler sperm dondururcular vs uygulandığı için erkekler korunmali
10 YorumlaUzun süreli ilişkiyse kadın - korunmasını engelleyen bir durum yoksa- kısa süreli ilişkiyse her ikisi de.
10 Yorumla
+1 yılBence kadının spiral taktırması en garanti çözüm taktır doya doya seviş mis 🫡🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence kadının korunması ilişkiye daha fazla zevk ve özgürlük katar.
10 YorumlaBu soruyu soran kişiyi tahmin etmek istemiyorm inşallah o dglsindr.
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaştığımızı sanmıyorum o değilimdir😄
Soran+1 yılYok o değilim 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının korunma yöntemleri kimyasal iken erkeklerin kondom kullanmasını daha doğru buluyorum. Fiziksel bir korunma daha iyidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kadın kimyasalı ilaç kullanmak zorunda kalıyor ne yazık kı
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek doğum kontrol hapı kadınları hormonal olarak etkiliyor özellikle mantık konusunda 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Erkek doğum hapı piyasaya çıktı mı ya :D
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback ahaha telefon yüzünden pardon 😂
- +1 yıl
😂😂 Bir an dedim nolduk :D Çünkü bu araştırmalar devam ediyor ve sonuca ulasıldı diye duydum ama piyasaya ne ara çıktı dedim :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback Allah söyletti herhalde bir adım daha yaklaşımlar 😏😂
amp.onedio.com/.../arastirmalar-sonucunda-erkek-dogum-kontrol-hapinin-kullanimina-bir-adim-daha-yaklasildi-1129004
Cevap sahibi+1 yılYaklaşmışlarr telefonun dokunmatik yüzünden neler yaşıyorum ya kdkd
- +1 yıl
😂😂 Cinsel dünyan aydınlandı ahaha :D Haplardan kurtulacaksın bak telefon ve benim sayemde 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback ne alaka senle ben makale okuyan araştıran bir insanım ne. kadar narsistik bir yaklaşım 🙄
- +1 yıl
Neden yahu :D :D Sonucta cinsel hayatlarımız olabiliyor ve korunma için genelde kadınlar hap kullanıyor ten tene degecek diye, ben ona ithafen demiştim :D
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her iki tarafta cocuk istemiyorsa korunmalı
21 Yorumla
Soran+1 yılErkek kendini biliyorsa sorun olmaz bence
+1 yılKadın korunmalı bence, erkeğin korunması sexin tadını azaltiyor
00 YorumlaBen kadının korunmasindan yanayim
12 Yorumla
Soran+1 yılSağlama alırım diyorsun
+1 yılKadın korumalı 😂 plastik vs karşıyız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın erkek hamile kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılErkek
20 Yorumla
+1 yılkımse. d