Cinsel Yaşam Prezervatif marka önerisi verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Durex mi Ok mu iyidir ya d başka var mı Prezervatif marka önerisi verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Marka olarak fark etmiyor ultra ince olanini al sadece 0 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Okey'in kayganlaştırıcılı olanları var, ilk gece için daha iyi olur gibi onlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En iyisi kendin yap dışardakilerin içine ne koyuyolar belli değil 1 21 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl BİM poşeti varken demi :D fghfghj Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapayım kız😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher lateks eldivenin parmağına soksun işte Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ben şakasına dedim de latex eldiven erkeğe gram zevk vermez hattına dik bile durmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher diğer parmaklara ne takacak Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ne alaka. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher eldiveni prezervatifsiz olarak kullanıcağını düşünerek cevap verdin ya o alaka Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Hem eldiven hem prezervatif mi kullanacak bu nasıl bir manyaklık asıl :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher of ben sana sokucan simdi he Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl He he yaparsın Yorumla beyazzenci27 1 yıl Nasıl bi yamyamsınız siz olum kız gayet normal vi soru sordu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher ne öğretmenisin Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl İngilizce, neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @beyazzenci27 sen karısma len Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher sordum asko Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Heee, 7 yıllık ögretmenim işte İngilizcvce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher iyi askom Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl 2 dk önce küfür yiyorduk şimdi aşko olduk süper değişim fhjhfg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher ne küfür asssk Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Bana sokuodun en son hfgh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher eldiven Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İkisi de iyi ama sen çok ince seviyorsan zero al bence 0 3 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Ya da vajinan da nasıl bir istiyorsun onu söyle ona göre çeşit önereyim Yorumla Soran 1 yıl İlk geceye uygun işte Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl İnceleri hissetme açısından en uygun tırtıklı olanlar var bir de Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Extra kaygan alın size o uygun durex de okey de iyidir 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim bakayım bir dediğinize 🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim aklınıza takılan başka şeyler de varsa yardımcı olurum Yorumla Soran 1 yıl Prezervatif zevk almanızı engelliyor mu çok bir de onu merak ediyorum erkek olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kısmen evet ama öyle büyük bi kayıp değil. Ten tene olması ikş taraf için de fazla haz verir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkun var mı Yorumla Soran 1 yıl Evet çok fazla vajinimus olacağım diye korkuyorum inşallah sorun yaşamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da size bağlı ama pek o sorunu yaşayacağınız izlenimi bırakmadınız Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaygınız o kadar fazla görünmüyor. Dilersen tavsiyelerde de bulanabilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem tecrübe hem sağlıkçı olarak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Okey yani makul de şu yokmuş gibi ince olanlarla alakalı şikayetler okumuştum yırtıldığina dair 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağ olun teşekkür ederim ilk gece için klasik mi almak lazım acaba çeşit çeşit var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Klasik al Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen ona takılma takılacal yer nasıl ona bak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki koruma sağlaması önemli evlenip ilk gece hamile kalmak istemiyorum Yorumla Maturemale 1 yıl Sen kendin ilaç al Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. durex başka bir seviye 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkiside iş gorur 0 0 Yorumla
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Okey rötar ,👍 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler ilk geceye uygun mudur Yorumla beyazzenci27 1 yıl İlk gece derken gerdek mi yoksa bakirelik bozma partisi mi Yorumla Soran 1 yıl Gerdek 😪 Yorumla beyazzenci27 1 yıl orada prezervatif takılmaz Yorumla Soran 1 yıl Ama çocuk olursa ilk gece hamile kalan çok var Yorumla beyazzenci27 1 yıl Sen bakire misin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla beyazzenci27 1 yıl Eleman tecrübeli mi peki Yorumla beyazzenci27 1 yıl Ayrıca gerdekte hamile kalanlar yumurtlama dönemine denk gelenler o kadar kaliteli sprem sahibi erkek çok az Yorumla Soran 1 yıl Onun da ilk keşke tecrübesi olsaydi daha rahat olurdum korkuyorum zaten Yorumla Soran 1 yıl Yumurtlama dönemim işte zaten takvime baktim Yorumla beyazzenci27 1 yıl Korkacak bişi yok detaylı anlatırım ben sana hepsini yaparsın uyursun Miss gibi Yorumla beyazzenci27 1 yıl Korunsun o zaman Yorumla beyazzenci27 1 yıl Ayrıca yorum yazan tecrübesiz bakire ve bakirlere inanma geceni rezil etme Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim yorumunuz için zaten sallıyor çoğu Yorumla beyazzenci27 1 yıl İstiyorsan yaz detaylı anlatayım Yorumla beyazzenci27 1 yıl Çoğu farkında değil zaten ne yaptığının sekste de Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. ok al 1 0 Yorumla
Yıldıznurse34 Takip Et Xper 7 Yaş: 57 , eic 100% 1 yıl Sın zamanlarda durex 1 1 Yorumla kirlisohbetler 1 yıl Hangisi? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ok zero 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ok iyidir 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ok knk 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Durex iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Marka olarak fark etmiyor ultra ince olanini al sadece
Okey'in kayganlaştırıcılı olanları var, ilk gece için daha iyi olur gibi onlar.
En iyisi kendin yap dışardakilerin içine ne koyuyolar belli değil
BİM poşeti varken demi :D fghfghj
Nasıl yapayım kız😂
@SpaceLoverTeacher lateks eldivenin parmağına soksun işte
Ben şakasına dedim de latex eldiven erkeğe gram zevk vermez hattına dik bile durmaz
@SpaceLoverTeacher diğer parmaklara ne takacak
Ne alaka.
@SpaceLoverTeacher eldiveni prezervatifsiz olarak kullanıcağını düşünerek cevap verdin ya o alaka
Hem eldiven hem prezervatif mi kullanacak bu nasıl bir manyaklık asıl :D
@SpaceLoverTeacher of ben sana sokucan simdi he
He he yaparsın
Nasıl bi yamyamsınız siz olum kız gayet normal vi soru sordu
@SpaceLoverTeacher ne öğretmenisin
İngilizce, neden?
@beyazzenci27 sen karısma len
@SpaceLoverTeacher sordum asko
Heee, 7 yıllık ögretmenim işte İngilizcvce
@SpaceLoverTeacher iyi askom
2 dk önce küfür yiyorduk şimdi aşko olduk süper değişim fhjhfg
@SpaceLoverTeacher ne küfür asssk
Bana sokuodun en son hfgh
@SpaceLoverTeacher eldiven
İkisi de iyi ama sen çok ince seviyorsan zero al bence
Ya da vajinan da nasıl bir istiyorsun onu söyle ona göre çeşit önereyim
İlk geceye uygun işte
İnceleri hissetme açısından en uygun tırtıklı olanlar var bir de
Extra kaygan alın size o uygun durex de okey de iyidir
Teşekkür ederim bakayım bir dediğinize 🙏
Rica ederim aklınıza takılan başka şeyler de varsa yardımcı olurum
Prezervatif zevk almanızı engelliyor mu çok bir de onu merak ediyorum erkek olarak
Kısmen evet ama öyle büyük bi kayıp değil. Ten tene olması ikş taraf için de fazla haz verir
Korkun var mı
Evet çok fazla vajinimus olacağım diye korkuyorum inşallah sorun yaşamam
O da size bağlı ama pek o sorunu yaşayacağınız izlenimi bırakmadınız
Neden ki
Kaygınız o kadar fazla görünmüyor. Dilersen tavsiyelerde de bulanabilirim
Hem tecrübe hem sağlıkçı olarak
Okey yani makul de şu yokmuş gibi ince olanlarla alakalı şikayetler okumuştum yırtıldığina dair
Sağ olun teşekkür ederim ilk gece için klasik mi almak lazım acaba çeşit çeşit var
Klasik al
Sen ona takılma takılacal yer nasıl ona bak
Bilmiyorum ki koruma sağlaması önemli evlenip ilk gece hamile kalmak istemiyorum
Sen kendin ilaç al
durex başka bir seviye
İkiside iş gorur
Okey rötar ,👍
Teşekkürler ilk geceye uygun mudur
İlk gece derken gerdek mi yoksa bakirelik bozma partisi mi
Gerdek 😪
orada prezervatif takılmaz
Ama çocuk olursa ilk gece hamile kalan çok var
Sen bakire misin
Evet
Eleman tecrübeli mi peki
Ayrıca gerdekte hamile kalanlar yumurtlama dönemine denk gelenler o kadar kaliteli sprem sahibi erkek çok az
Onun da ilk keşke tecrübesi olsaydi daha rahat olurdum korkuyorum zaten
Yumurtlama dönemim işte zaten takvime baktim
Korkacak bişi yok detaylı anlatırım ben sana hepsini yaparsın uyursun Miss gibi
Korunsun o zaman
Ayrıca yorum yazan tecrübesiz bakire ve bakirlere inanma geceni rezil etme
Teşekkür ederim yorumunuz için zaten sallıyor çoğu
İstiyorsan yaz detaylı anlatayım
Çoğu farkında değil zaten ne yaptığının sekste de
ok al
Durex
Sın zamanlarda durex
Hangisi?