Cinsel Yaşam Prezervatif markası önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 sanki yokmuş gibi hissedebileceğimiz olsun ilk birlikteliğim özel olsun istiyorum Prezervatif markası önerir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şapkasız yapın en iyi tavsiyem bu olacak sana 1 0 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl hepsi öyle duyor ama olmuyir ben hiç birinden zevk almiyirum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk seferinse kesinlikle kullanmamalısın bence. Ben ertesi gün hapı almıştım sonrasında. 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Streç filmle kapla 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Okey zero ama gerçekten kullanmadan yapmalısın 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Durex hisset mutlak tavsiyemdir 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç alma 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Okey hisset 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şapkasız yapın en iyi tavsiyem bu olacak sana
hepsi öyle duyor ama olmuyir ben hiç birinden zevk almiyirum
İlk seferinse kesinlikle kullanmamalısın bence. Ben ertesi gün hapı almıştım sonrasında.
Nasıl tanistiniz, ilk buluşmada mi teklif etti?
Streç filmle kapla
Okey zero ama gerçekten kullanmadan yapmalısın
Durex inceyi al gayet iyi
Ultra ince çifte haz alin
Bir arkadaşımız daha ada'ya veda ediyor
Yaşın kaç senin?
Ilkse takmasin
Durex hisset mutlak tavsiyemdir
Okey hisset
Okey tek geçerim
Durex yok ötesi
Hiç alma