Cinsel Yaşam Hangi prezervatif markasını öneriyorsunuz? Ekselansları41 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Bakirim bu arada, meraktan sordum djsjsj Hangi prezervatif markasını öneriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ok markası 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. HiçbiriniKondomla seks sevmiyorum. Güvenmediğim biriyle seks yapmam (hastlsık vs için) gğvendiğim biri olursa da korunmasını isterim (rai, doğum kontrol hapı) 0 6 Yorumla Fairyliquid +1 yıl Sen kadinin icine bosalacaksin o da bunun icin hap mi iccek... Yorumla Master81 +1 yıl @Fairyliquid evet hap içecek ya da ria kullanacak. İstemiyorsa başka kapıya...Ayrıca kondomla sevişmeyi seven kadına da denk gelmedim Yorumla Fairyliquid +1 yıl Egoya bak. Yorumla Master81 +1 yıl @Fairyliquid sen egosuzlara yol al ufaklık. Hadi naş. Yorumla Fairyliquid +1 yıl Ajsjjs ufaklik mi. Anladim bru. Sana yacsayan yok burada. Yorumla Ekselansları41 +1 yıl @Fairyliquid yeter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hicbiri bence girdigi yere zevk ile girmeli ve islatarak cikmali 4 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Prezervatif hpv'den korumaz. Ben kondom kullaniyorum korunuyorum, dikkatliyim diyenlere de guvenmeyin. Buyuk ihtimalle yalan soyluyolardir. 0 6 Yorumla Fairyliquid +1 yıl Ayrica guvenmediginiz, emin olmadiginiz insanlarla nasilsa prezervatif hastaliklardan korur diye dusunerek iliskiye girmeyin. Ya da girin bana ne ajsjdj Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Tartışmaya gerek yok lütfen Yorumla Fairyliquid +1 yıl Ne tartismasi arkadasa soru sorduk. Ona soyle. Yorumla Ekselansları41 +1 yıl O sıkıntılı sana diyorum Yorumla Fairyliquid +1 yıl Sorun yok.. sustu zaten Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Oh şükür Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kullanmamayı öğren. Gereksiz ve zevki bitiren bişey 0 0 Yorumla
simge11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl kullanmadan daha güzel 3 1 Yorumla kalpsancısı17 +1 yıl AIDS ? Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım desem 🙄 0 7 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Inanmaaaaam Yorumla OrtaSehpa +1 yıl Vallahi. Hep geri çekiliyorum. Uzmanım bu konuda artık 😎 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Helal valla ama illa kaçak oluyordur Yorumla OrtaSehpa +1 yıl Yoooo hiç olmadı. Fil hortumu mu olm bu kaçak olsun? Sbshsjs Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Zevk sıvısında dahi olur sperm Yorumla OrtaSehpa +1 yıl 23 senedir bi sorun yaşamadım Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Helal olsun kral Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Cinsel ilişkiye karşıyım. 0 2 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl krallllll Yorumla kalpsancısı17 +1 yıl Sağol kardeşim. Yorumla
1sualimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Kullanmak istemiyorum ama bazen kaçınılmaz oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ok markası
Hiçbirini
Kondomla seks sevmiyorum. Güvenmediğim biriyle seks yapmam (hastlsık vs için) gğvendiğim biri olursa da korunmasını isterim (rai, doğum kontrol hapı)
Sen kadinin icine bosalacaksin o da bunun icin hap mi iccek...
@Fairyliquid evet hap içecek ya da ria kullanacak. İstemiyorsa başka kapıya...
Ayrıca kondomla sevişmeyi seven kadına da denk gelmedim
Egoya bak.
@Fairyliquid sen egosuzlara yol al ufaklık. Hadi naş.
Ajsjjs ufaklik mi. Anladim bru. Sana yacsayan yok burada.
@Fairyliquid yeter
hicbiri bence girdigi yere zevk ile girmeli ve islatarak cikmali
Prezervatif hpv'den korumaz. Ben kondom kullaniyorum korunuyorum, dikkatliyim diyenlere de guvenmeyin. Buyuk ihtimalle yalan soyluyolardir.
Ayrica guvenmediginiz, emin olmadiginiz insanlarla nasilsa prezervatif hastaliklardan korur diye dusunerek iliskiye girmeyin. Ya da girin bana ne ajsjdj
Tartışmaya gerek yok lütfen
Ne tartismasi arkadasa soru sorduk. Ona soyle.
O sıkıntılı sana diyorum
Sorun yok.. sustu zaten
Oh şükür
Kullanmamayı öğren. Gereksiz ve zevki bitiren bişey
kullanmadan daha güzel
AIDS ?
Hiç kullanmadım desem 🙄
Inanmaaaaam
Vallahi. Hep geri çekiliyorum. Uzmanım bu konuda artık 😎
Helal valla ama illa kaçak oluyordur
Yoooo hiç olmadı. Fil hortumu mu olm bu kaçak olsun? Sbshsjs
Zevk sıvısında dahi olur sperm