Cinsel Yaşam Bir kadına direkt cinsellik mi teklif etmek gerekir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Dışarda vs tanışmaya gidiyoruz konuşuyoruz ama genelde reddediyorlar. Acaba direkt böyle açıkça cesurca teklifte bulunmamızı mı bekliyorlar? Güncellemeler1 yıl Hiç tanimadigimiz bir kadına yani Bir kadına direkt cinsellik mi teklif etmek gerekir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yani daha iyi olabilir direkt amacı söylemek hem zamandan tasarruf edersiniz 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Direkt söylersen daha iyi. En azından boş yere zaman harcamamış olursun. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç tanımadığın yoldan geçen birine yani Yorumla Savvron 1 yıl O kadar da değil. Bir kez tanışırsın en azından... Sonra hiç yormadan kendini söylersin... 😆 Yorumla Soran 1 yıl Mesaj atsam olur mu bu konuları pek bilmiyorum fikir almak istiyorum Yorumla Savvron 1 yıl Mesaj değil yüzüne söyle ama rahatsız olmayacağı şekilde. Mesajda ima edebilirsin ama... Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. yüksek olasılık metropol bir yerde değilsen çantayı kafana yersin 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani daha iyi olabilir direkt amacı söylemek hem zamandan tasarruf edersiniz
Direkt söylersen daha iyi. En azından boş yere zaman harcamamış olursun.
Hiç tanımadığın yoldan geçen birine yani
O kadar da değil. Bir kez tanışırsın en azından... Sonra hiç yormadan kendini söylersin... 😆
Mesaj atsam olur mu bu konuları pek bilmiyorum fikir almak istiyorum
Mesaj değil yüzüne söyle ama rahatsız olmayacağı şekilde. Mesajda ima edebilirsin ama...
yüksek olasılık metropol bir yerde değilsen çantayı kafana yersin 🤣
Seni şikayet ederse dayak yersin onuda düşün