Kadın olarak bir erkeğe cinsellik teklif edeyim mi?

Yurtdışında yaşıyorum (24) ve bundan bir ay önceye kadar iki ay boyunca türkiyeden bi erkekle (22) internet den görüştüm.

Ondan hoşlanmaya başlamıştım (aşk değil sadece sempati, hoşlanmak ve arzulamaktı benim için) ve kafam fazla karıştığı için + uzak mesafe olduğu için birden iletişimi kestim (takipten de çıktım). Ama kafamdan fanteziler ve olabilecekler bir türlü çıkmadı ve içimde kalmasın diye ona yine yazdım.

Dindar olduğu için çekindim ve düşüncelerimi net ifade etmek istemedim, evlenmeden önce böyle işler yapmaz kafasında. O da nedense ona aşık olduğumu sandı ve egosu biraz tavan yaptı galiba... neyse tartışmada mesafe yüzünden ilişki olamıyacağını söyledi ve beni çekici ve güzel bulduğunu ama buna rağmen mesafe dolayısıyla cinsel bisey bile olamıyacağını söyledi ve konu kapandı. Bende o sırada ona yine takip etmeye başladım ama o geri takip etmedi ^^

Bidahaki haftasonu da İstanbul'da olacağım ve ona bir geceliğine teklif de bulunmak istiyorum (1.5-2 saat mesafe var). Hislerim olmadığı için ve tanımadığım biri olduğu için gurur yapmıyorum.

Sizce kabul eder mi? Yoksa çok saçma bi olay mı olur? Böyle teklif size gelse ne düşünürdünüz?

Kadın olarak bir erkeğe cinsellik teklif edeyim mi?