Tabi ki edebilirler, seks teklifi erkeklerin tekelinde veya sorumluluğunda olan bir şey değil ki zaten ediyorlar da.
Buradaki yanlış algı bunu teklif eden kadınlara farklı bakılacağı konusu ama her erkek o şekilde bakmıyor. Doğru erkeğe doğru şey teklif edilmeli veya edilmemeli. Olay aslında bu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılElbette kadınlar da erkeklere seks teklif edebilir. Kadınların cinsel istekleri ve arzuları olduğunu ve bunları ifade etme hakkına sahip olduklarını unutmamak önemlidir. Cinselliğin ifade edilme şekli, cinsiyetten bağımsız olarak karşılıklı rıza ve saygıya dayanmalıdır. Kadınların cinsel isteklerini dile getirmeleri, özgüvenlerini ve cinsel özgürlüklerini gösterir. Ancak, teklifin nasıl ve ne zaman yapıldığı önemlidir. Uygunsuz bir zamanda veya baskıcı bir şekilde yapılan bir teklif, olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sağlıklı bir cinsel iletişim, karşılıklı saygı ve anlayışa dayanır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılEdebilir. Eden oldu bana ama çoğu direkt teklif etmiyor. Teklif etmiş kadar oldu durumu yapıyor. İlk adımı erkekten bekliyorlar. Ya da aynı anda adım. Yani dudaktan aynı hızla yaklaşma ya da el, bacak tutma vs.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet eder
00 Yorumla
1 yılTabi, hatta çok daha kışkırtıcı olur..
Türk kadınlarıyla flört etmeyi bıraktığımdan beri sadece kadınların teklifleriyle hareket ettim. Hayat çok daha sürprizle dolu yürüdü diyeyim.00 YorumlaCesaret eden eder ve şu an bende sana teklif ediyorum 🤣
21 Yorumla- 1 yıl
Kabul et reis
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar genelde teklif etmez, sekse açık olduklarını ima etmeye çalışırlar. Erkek bunu anlarsa olur, anlamazsa geçmiş olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılBazıları çatır çatır söylüyor. Bazıları laf arasında zarf atıyor, kimi de karşı taraftan ışık bekliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılevlenmeden olmaz evlenince her gece yatağa beklerim yorgun düşmezse canım kocam her istediğini yapıcam 🥰
31 Yorumla
1 yılEdiyorlar zaten ama direk gel beni dik demiyorlar yani, belli ediyorlar bir şekilde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Arkadaşlar sapıklık modernlik değildir anlayın bunu artık kadın erkek fark etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAgzıyla söylemese bile başka yerleri ile ülkemde söyleyip, her haltı yapıyorlar!
Bir zamanlar ülkeme seks turizmi için gelen Romen/Bulgar vede Ukraynalılardan daha ucuz halde kadınlarımız günümüzde00 YorumlaErkekler kadınlara teklif edebiliyor mu ki 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPastanede çalısıyordum gözümün önünde kadın garsonla konuşuyordu gel patronum ol dedi..
Aynı kadın. 2-3 ay sonra yine geldi küçük bir pasta aldı üstünede yine gel diye not yazdırdı...
🤣🤣🤣🤣53 Yorumla- 1 yıl
aboo kadın aşmıs kendını desene
- 1 yıl
Benzer olaylar denk geldi. Bir kadın ilginç lcw'ye ara ara gidip. Eşimin kilosu, boyu aynı sen gibi bir denesene diyor. Ben normalde denerdim de acelem vardı, bir de annem gelecekti arkadaş da kadının huyunu biliyormuş ama unutmuş o anda aklına gelmedi. Niye söylemedin dedm de öyle dedi. Hatta kahve içmişler bir ara. Ama arkadaş istememiş o anda işi ilerletmek. Sonra gitmez oldu nedense.
1 yılNormalde edebilmesi lazım akın günümüz Türkiye koşulları halen buna uygun değil gibi gozlemliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani sen istediğin erkeğe edebilirsin bence. Burada pasif gey arayan çok erkek var.
10 YorumlaElit hatunlar edebilir. Ama kezbanlardan bir şey bekleme..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Eder tabii gayet normal
20 Yorumla
1 yılEdiyorlar zaten, hangi birini söyleyeyim
00 Yorumla
1 yılgayette ediyorlar kadinlarin libidosunu kücümseme
00 YorumlaHoşuma gıder başımla beraber (:
00 YorumlaEder çok da güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yıledebilir ve alır da yani
00 Yorumla
1 yılEder
41 Yorumla- 1 yıl
Ne der. Nasıl der mesela örneğin
1 yılEdebilir
20 Yorumla
1 yılEdebilir ikiside
10 Yorumla
1 yılEdebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kezbanlar hariç diğerleri edebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eder evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eder ama beni bulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılEtmesinler saçmalık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Edenler cok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılneden olmasın
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bana etti. edebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEdiyorlar
00 Yorumla
1 yılEvet eder
30 Yorumla
1 yılEdebilir
00 Yorumla